- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
canım sabah test yap bakalım tekrar. ay hadi inşallah
yap bakalım var mı test evde? sabah yapardın
bekleyebilirsen pazar sabahını bekle dicem ama?Evet aabah yapcam ama sabah ki teste aksama dogru cikti iz
Yarin sabah yapcam dayanamam kiibekleyebilirsen pazar sabahını bekle dicem ama?
İnş canm bende yazdığım şeyler daha önce hiç olmadı 6aydir ugrasiyorum ilk kez bu belirtiler oldu inş vardır bebisim canm sıkma caniniRegl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderim
Bel agrisi bendede var goguslerde sizi arada olup geciyor oyle dolgunlasma falan yok ama cok sinirliyim sebebsiz yere herseye bagirip cagirasim geliyor hic boyle sinir olmazdi bende ilk defa böyle birsey yasiyorum gecen gece durduk yere agladim oyle uyuyabildim bu kullandigim hormon ilaclarina yoruyordum ben ama insallah seninki gibi bebistendir
ben de çok sevıyorum bu takvimi gün gün gelişimini gormek çok güzel .vücudumuzda bebeğin nasıl geliştiğni öğrenıyoruz böyleceŞu hamilelik takvimine çok ozendim allahin izniyle ekledim Rabbim kucagimiza da almayı nasip etsin
adetin geçmesi m i3 gün oldu canımBugün itibari ile 3 gun oldu hayirlisi artik belki yarin idrar testi yaparim
hayırlısı olsun caNIM .üzülme .belirtilerin oluyor mu pekıDilek benim bat 1 aralık silik bile değil ki çizgi hiç yok olsaydı silik çıkardı. Ovulasyon testinde çift çizgi çıkar demişler bazı hnmlar onuda yaptım oda silik çıktı zaten yumurtlama olmadığındada silik cıkıyordu. Hamileyen yumurtlama olmuş gibi çift çizgi çıkıyor muş.
Bilmiorum allahdan umut kesilmez elbette ama hislerim yokmuş gibi..
Beklicem daha test felan yapmam rabbim neylerse hayırlı eyler.
adetin geçmesi m i3 gün oldu canım
akıntı bel ağrısı falan gebelik gibi ama hadi bakalım sabah ola hayrolaEvet canim cok fazla akintim var belim agriyo yaklasik 1,5 haftadir
sabaha hayır haber verirsin inşallahYarin sabah yapcam dayanamam kii
Bel ağrısı hayatımda hiç belim agrimadi benim ara ara kasik ağrısı batması bide arada adet oluyormuş gibi ağrı akıntı bacak uyuşması ağrısı goguslerime bugün dokunamiyorum bile çok aciyo agriyo adete bir hafta kala başladı göğüs hassasiyeti ondan önce sızı şeklindeydi bide bolca sınır herseye ağladım belirtiler bunlar canm biraz isim var müsait olunca gelcem konusuruz
akıntı bel ağrısı falan gebelik gibi ama hadi bakalım sabah ola hayrola
yarın çalışıyor musun? sabah hemen yaz sonucu merakta bırakma biziAgzin bal yesininsallah canim Allahim hepimize saglikli bebekler mujdelesin insallah hepimiz suraya bağıra bağıra hamileyim yazalim insallah
Yok calismiyorum yarin evdeyim. Ama ya bi de negatif çıkarsayarın çalışıyor musun? sabah hemen yaz sonucu merakta bırakma bizi
Ya sancım var iki gündür belli belirsiz bi oluyor bi olmuyor sanki regl olucakmışım gibi yani onun dışında hiçbirşey yok. Testler de olumsuz, geçen ay 4 gün kala test yaptım yine reglime olumsuzdu inanmamıştım erken demiştim regl oldum. Şimdide diyorum ki yok birşey sanırım erken regl olucam.hayırlısı olsun caNIM .üzülme .belirtilerin oluyor mu pekı
aynen ebiss e katılıyorum .geç gitmek daha iyi sanki..İnş canm bende yazdığım şeyler daha önce hiç olmadı 6aydir ugrasiyorum ilk kez bu belirtiler oldu inş vardır bebisim canm sıkma canini
Amin canm sagol
Evet canmben de çok sevıyorum bu takvimi gün gün gelişimini gormek çok güzel .vücudumuzda bebeğin nasıl geliştiğni öğrenıyoruz böylece
..
Canm aynı senin tarif ettiğin gibi kokusuz bi akintiHayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah
Akintin nasıl tarif eder misin benim su anda beyaz akintim oluyor ama bayagi fazla camasirim islaniyor resmen arada da şeffaf akinti geliyor yumurtlama akintisi gibi
Bi de benim de belim 1,5 haftadir cok ağrıyor
Canim sen beta hcg vermis miydin yerlesme kanamasi oluyormus oyledir insallahKızlar yeöyledir lekesi geldi sizde de varmı oldumu inş yerleşmedir
vermedim regl günü gecsin oyle vercem hani ne olacağı belli değil senin ilk bebekte oldumu kan gibi değil zatenkoyu turuncu az bi leke kahverengi gibi bi damla düzgün değil dağınık bi damla canmCanim sen beta hcg vermis miydin yerlesme kanamasi oluyormus oyledir insallah