2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hayırlı olsun cANIM ,.kendine ıyı bak .:) dr gitmeyi ne zaman düşünüyorsun
Regl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderim

Bel agrisi bendede var goguslerde sizi arada olup geciyor oyle dolgunlasma falan yok ama cok sinirliyim sebebsiz yere herseye bagirip cagirasim geliyor hic boyle sinir olmazdi bende ilk defa böyle birsey yasiyorum gecen gece durduk yere agladim oyle uyuyabildim bu kullandigim hormon ilaclarina yoruyordum ben ama insallah seninki gibi bebistendir[/QUOTE]
İnş canm bende yazdığım şeyler daha önce hiç olmadı 6aydir ugrasiyorum ilk kez bu belirtiler oldu inş vardır bebisim canm sıkma canini
çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Amin canm sagol

Regl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderim

Dilekcim ben geçen hafta gittim, senin gibi 4 hafta dolmamıştı daha, 2 hafta sonra gel dedi. Daha kese görünmeyeceği için bir şey yapamıyorlar.En iyisi 5-6. haftaları beklemek zaten.

Allahım sana da nasip etsin canım benim...

Yanlış hatırlamıyorum 5+3 de oğlumun kalp atışı vardı bende öyle giderim sanirim

Kızlaarr sabahki yaptığım teste baktım sabah birşey yoktu negatifti ama şimdi incecik bir çizgi var olabilir mi sizce yaaa

Bu ay erken adet olacağım sanırım daha 5 günüm var ama belim agriyor ve kasiklarimda dolgunluk başladı sanki adet olacakmisim gibi

Miami bende öyle hissediyorum erken regl olucam galiba

Miami bende öyle hissediyorum erken regl olucam galiba

Var canim bugun aldim biraz dandik bi marka gibi geldi ama eczanede baska marka yokmus baaka eczaneye de bakmadim
ya benim düşük yaptığım gebeliği öğrendiğim test 1,5 liralık bi testti hadi hayırlısı yaz mutlaka. yarın sabah ben de test yaparım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…