- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
Regl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderimhayırlı olsun cANIM ,.kendine ıyı bak .:) dr gitmeyi ne zaman düşünüyorsun
Bel agrisi bendede var goguslerde sizi arada olup geciyor oyle dolgunlasma falan yok ama cok sinirliyim sebebsiz yere herseye bagirip cagirasim geliyor hic boyle sinir olmazdi bende ilk defa böyle birsey yasiyorum gecen gece durduk yere agladim oyle uyuyabildim bu kullandigim hormon ilaclarina yoruyordum ben ama insallah seninki gibi bebistendir[/QUOTE][QUOlekkayra, post: 43780258, member: 659104"]Bel ağrısı hayatımda hiç belim agrimadi benim ara ara kasik ağrısı batması bide arada adet oluyormuş gibi ağrı akıntı bacak uyuşması ağrısı goguslerime bugün dokunamiyorum bile çok aciyo agriyo adete bir hafta kala başladı göğüs hassasiyeti ondan önce sızı şeklindeydi bide bolca sınır herseye ağladım belirtiler bunlar canm biraz isim var müsait olunca gelcem konusuruz
Amin canm sagolçok sevindim Allah tamamına erdirsin
Regl geçsin 3unde kan testi veririm Obur hafta giderim canm şimdi gitsem 3hafta 2gunluk keseyi bile giremez 5haftalik olsun giderim
Ama çok seviniyorum rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah. Bebekleriniz sizinle 40 hafta kalıp sonra kucağınızı sonra yuvanızı ısıtır inşallah..
Belli olanları okuyuňca mutlu oluyorum benimkini unutuyorum yarında mutlu haberler alırız inşallah bekleyen arkadaşlardan.
Dilekcim ben geçen hafta gittim, senin gibi 4 hafta dolmamıştı daha, 2 hafta sonra gel dedi. Daha kese görünmeyeceği için bir şey yapamıyorlar.En iyisi 5-6. haftaları beklemek zaten.
Allahım sana da nasip etsin canım benim...
Üzerinden çok zaman geçmiş canm yarın sabah tekrarla bakalım ne cikacakKızlaarr sabahki yaptığım teste baktım sabah birşey yoktu negatifti ama şimdi incecik bir çizgi var olabilir mi sizce yaaa
Bugün itibari ile 3 gun oldu hayirlisi artik belki yarin idrar testi yaparimanaa şansa bakee ne yapmayı düşünüyorsun? 2 gün mü gecikmiş oldu şimdi?
canım sabah test yap bakalım tekrar. ay hadi inşallahKızlaarr sabahki yaptığım teste baktım sabah birşey yoktu negatifti ama şimdi incecik bir çizgi var olabilir mi sizce yaaa
yap bakalım var mı test evde? sabah yapardınBugün itibari ile 3 gun oldu hayirlisi artik belki yarin idrar testi yaparim
Miami bende öyle hissediyorum erken regl olucam galiba
kizlarr durun yaa dedigime pisman oldum tamam hemen motivasyon oluyoruz henuz adet olmadik dimi kırmızılari gormeden stres olduk hemen hem hayırlısı olsun napalım bu ay olmazsa öbür ay insallah Rabbimiz nssip ederhaydiii herkeste aynı his
canım sabah test yap bakalım tekrar. ay hadi inşallah
yap bakalım var mı test evde? sabah yapardın
ya benim düşük yaptığım gebeliği öğrendiğim test 1,5 liralık bi testtiVar canim bugun aldim biraz dandik bi marka gibi geldi ama eczanede baska marka yokmus baaka eczaneye de bakmadim
bende de bi şişlik bi gerginlik patlayacak karnımOfff kime diyosam kelin ilaci olsa basina surer ben takmiuorum sanki