- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
Merhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
15 kasimda lekenmem basladi 4 gun ara ara kahverengi leke geldi
18 kasim idrarda hayal cizgi gordum
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
25 kasim betam 2791 cikti alttan ufak kese gorundu
27 kasim betam 6068 cikti ve karindan keseyi gordukk
10 gun sonra kontrolum var. Bende agustos annesi olucam allahim izin verirse 2012 agustosunda kizimi kucagima almistim
allah kucağına almayı da nasip eylesin canmMerhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
10 gun sonra kontrolum var. Bende agustos annesi olucam allahim izin verirse 2012 agustosunda kizimi kucagima almistim
bilmiyorum gülüm ağrılar azaldı .ama göğüslerim ağrıyor,bu da beni umutlandiriyor .Ya sancım var iki gündür belli belirsiz bi oluyor bi olmuyor sanki regl olucakmışım gibi yani onun dışında hiçbirşey yok. Testler de olumsuz, geçen ay 4 gün kala test yaptım yine reglime olumsuzdu inanmamıştım erken demiştim regl oldum. Şimdide diyorum ki yok birşey sanırım erken regl olucam.
Sende durumlar nasıl canım hiç belirtin varmı ne bilim nasıl hissediyorsun kendini..
bhgc bayağı yuksek çıkmış .hayırlı olsun .benim de aklıma çoğul gebelik geldiMerhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
Sen ne zaman test yapacaksın canmama gun gun iki katına çıkıyormuş değer ,senin düzenli artmış.belki erken dollenme olduğğu için bu kadar yuksek çıkmıştr .
Batim 24 kasimdi canim bilmiyorum bugun tk kese gorduk. 10 gun sonra cagirdi . Hayirlisi allahtan allahim isteyene aratmasin hamile olanada saglicakla kavustutsun insallahYani bugun bat mi senin ? Hayirli olsun beta çok yüksek geldi çoğul gebelik mi acaba
Saol canim hepimizin kini insallahallah kucağına almayı da nasip eylesin canm
saol canim hayirlisi allahtan saglikli gelsinde tek ikiz farketmezzbhgc bayağı yuksek çıkmış .hayırlı olsun .benim de aklıma çoğul gebelik geldi
maşallah Allah tamamına erdirsinMerhaba hanimlar benimde
sat 30 ekim
19 kasim betam 85 cikti
23 kasim betam 800 cikti
canım bence kan testi yaptır rahatla . testin duyarlılığıyla da alakalı olabilirYa ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0
Salı günü yapturcam inş canm regl günü geçsin istiyorumcanım bence kan testi yaptır rahatla . testin duyarlılığıyla da alakalı olabilir