2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur

tebrik ederimm tekrar canım çok sevindim bebişine iyi bak demiştim di miii iyi bak işte iyi besle mide bulantıları başalmadan güppür güppürrrrr yeeee :)))

Günaydın kızlar sabah yine test yaptım negatiff.. Benden hayır yok sanırım
Adet olana kadar ümit var canm bazılarında geç çıkıyor bozma moralini
Valla o akıntı bende de var bebustendir inş canm aynen bende de oluyo sınır hali

Allah ruyandaki yavruyu kucağında girmeyi nasip etsin canm

Hayırlı olsun. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Gözünüz aydın
Allah razı olsun canm benim sanada nasip olsun inş

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin maşallah
Aminn rabb bu güzel ca günü hepimizi guldursun
hayırlı olsun canım :) testın fotosunu paylasırmısın
Canm bekledi ya hemen çekmedi m fotoyu şimdi sararmış belli olmuyor fotoda

Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)
Canmmm amin darısı sana
Canım hayırlı olsun. Seninle batlarımız aynıydı sanırım değil mii
30kasim canm aynıydı dimi daha var inş bebarber yaşarız bu güzel zamanlari

Hayırlı olsun yawrum
Benim bence yine hüsran.
ovulasyon silik çizgi hiç belirgin değildi.
Gebelik testimde tek çizgi..
Ben umut etmiorum artık...
Sağol canm ama senin daha çok var dur bi 18.günde degilmisin

tebrik ederimm tekrar canım çok sevindim bebişine iyi bak demiştim di miii iyi bak işte iyi besle mide bulantıları başalmadan güppür güppürrrrr yeeee :)))
Valla ya dün dedin sen canm senden de duyarız inş güzel haberleri istahim çok açık zaten coook yiyorum ya heycandanmi bilmem bugün midem bulandi

göğüslerim çok şiş ve acıyor bunun dışında hiçbirşey yok

Allahım hayırlı olana ulaştır beni ve burdaki tüm arkadaşları Amin
İnş bebisindendir canm meryem suresi okudum ben iki kere yada internetten AC dinle türkçesini oku etkisi büyük bence Rabbim yuzumuzu guldursun

Kızlar ben konyadayim siz hangi sehirdesiniz

Ben de Ankara'dayım. Dün hiç yazamadım, çok yoğundu işler. Herkes kendi hakkında bilgi vermiş, ben de veriyim :) 28 yaşındayım, maşallah ilk denemede doğal yolla oldu bizimki. 15 aylık evliyim.

Benim inanılmaz akıntım oldu, resmen çamaşırım sırılsıklam oluyordu, şimdi o kadar akıntı yok ama, bat 24 kasımdı.

Canimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur

Canım hayırlı olsun, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaah :)

Amiiinnn, hayırlı cumalar herkese..

[QUOlekkayra, post: 43780258, member: 659104"]Bel ağrısı hayatımda hiç belim agrimadi benim ara ara kasik ağrısı batması bide arada adet oluyormuş gibi ağrı akıntı bacak uyuşması ağrısı goguslerime bugün dokunamiyorum bile çok aciyo agriyo adete bir hafta kala başladı göğüs hassasiyeti ondan önce sızı şeklindeydi bide bolca sınır herseye ağladım belirtiler bunlar canm biraz isim var müsait olunca gelcem konusuruz[/QUOTE]
Bel agrisi bendede var goguslerde sizi arada olup geciyor oyle dolgunlasma falan yok ama cok sinirliyim sebebsiz yere herseye bagirip cagirasim geliyor hic boyle sinir olmazdi bende ilk defa böyle birsey yasiyorum gecen gece durduk yere agladim oyle uyuyabildim bu kullandigim hormon ilaclarina yoruyordum ben ama insallah seninki gibi bebistendir

Kızlar yine test yaptım dünkü test daha belirgin çıkmıştı. İyiki fotosunu çekmiştim yoksa kendi kendine kurmuş gibi olacaktım. Benim bat yaklaştıkça çizgi koyulaşacağına açıklaşıyor

Dilek benim bat 1 aralık silik bile değil ki çizgi hiç yok olsaydı silik çıkardı. Ovulasyon testinde çift çizgi çıkar demişler bazı hnmlar onuda yaptım oda silik çıktı zaten yumurtlama olmadığındada silik cıkıyordu. Hamileyen yumurtlama olmuş gibi çift çizgi çıkıyor muş.
Bilmiorum allahdan umut kesilmez elbette ama hislerim yokmuş gibi..
Beklicem daha test felan yapmam rabbim neylerse hayırlı eyler.

Ama çok seviniyorum rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah. Bebekleriniz sizinle 40 hafta kalıp sonra kucağınızı sonra yuvanızı ısıtır inşallah..
Belli olanları okuyuňca mutlu oluyorum benimkini unutuyorum yarında mutlu haberler alırız inşallah bekleyen arkadaşlardan.

Anladim canm yapma test ozaman bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…