Canimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Adet olana kadar ümit var canm bazılarında geç çıkıyor bozma moraliniGünaydın kızlar sabah yine test yaptım negatiff.. Benden hayır yok sanırım
Valla o akıntı bende de var bebustendir inş canm aynen bende de oluyo sınır hali
Can'ım benimde normalde çok akıntım olmaz ama bu ay iğrenç bir şey oldu ve hala devam ediyor. Afedersiniz yapışkan bide..kendimi iğreniyorum
bende 3 gün önce bi sinir boşaması geçirdim. İçim şişti patlıyordu
Allah ruyandaki yavruyu kucağında girmeyi nasip etsin canmKızlar rüyamda ne gördümhayırlara varsın gündüz niyetine..mutfaktaymışım tezgahı toparlıyorum. mevsim yazmış balkondan dışarı bakayım diyorum ki tombul kartopu gibi bir kız çocuğu bana bakıyor ama ben böyle güzel bir şey görmedim Gönlümüz kızdan yanadır ama rabbimin verdiğine şükürler olsun.
Allah razı olsun canm benim sanada nasip olsun inşHayırlı olsun. Sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Gözünüz aydın
Aminn rabb bu güzel ca günü hepimizi guldursun
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin maşallah
Canm bekledi ya hemen çekmedi m fotoyu şimdi sararmış belli olmuyor fotodahayırlı olsun canım :) testın fotosunu paylasırmısın
Canmmm amin darısı sanaHayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)
30kasim canm aynıydı dimi daha var inş bebarber yaşarız bu güzel zamanlariCanım hayırlı olsun. Seninle batlarımız aynıydı sanırım değil mii
Sağol canm ama senin daha çok var dur bi 18.günde degilmisinHayırlı olsun yawrum
Benim bence yine hüsran.ovulasyon silik çizgi hiç belirgin değildi.
Gebelik testimde tek çizgi..
Ben umut etmiorum artık...
Valla ya dün dedin sen canm senden de duyarız inş güzel haberleri istahim çok açık zaten coook yiyorum ya heycandanmi bilmem bugün midem bulanditebrik ederimm tekrar canım çok sevindim bebişine iyi bak demiştim di miii iyi bak işte iyi besle mide bulantıları başalmadan güppür güppürrrrr yeeee :)))
İnş bebisindendir canm meryem suresi okudum ben iki kere yada internetten AC dinle türkçesini oku etkisi büyük bence Rabbim yuzumuzu guldursungöğüslerim çok şiş ve acıyor bunun dışında hiçbirşey yok
Allahım hayırlı olana ulaştır beni ve burdaki tüm arkadaşları Amin
hayırlı olsun cANIM ,.kendine ıyı bak .:) dr gitmeyi ne zaman düşünüyorsunCanimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Kızlar ben konyadayim siz hangi sehirdesiniz
YENI HAMIS ARKADAŞLAR BENı AYDINLATIRMISINIZ LÜTFEN ..
HAMILE OLDUĞUNUZU BILMEDIGINIZ GUNLERDE ADET OLMAYA YAKINKEN YOĞUN AKINTINIZ OLDUM U
BENİM HER TUVALET E GIDISIMDE IC CAMASIRIM ISLAK
ACABA BELIRTILER ARASINDAMI? Akıntı
NORMAL DE BU KADAR OLMAZ
BU ARADA BATMALARIM AZALDI AMA HALA DEVAM EDIYOR ..
Canimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
- Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab!
Hayırlı cumalar dilerim arkadaslar rabbim hepimizin gönlündeni hayırlısı ile nasip eylesin hayırlı saglıklı evlatlar naip eylesin bizlerede <amin>
Senin bat ne zamandı? Benim battan sonra akıntı çok çok azaldı çünkü.
Senin bat ne zamandı? Benim battan sonra akıntı çok çok azaldı çünkü.
5 aralık canım ...
iğne yaptırdım ben ilk defa 19 kasımda sonra işte ilişki va.
bekliyorum
amin arkadaşım..İnşallah gönlündeki hayırlı olur senin için canım..
çok sevindim Allah tamamına erdirsinCanimmmm ikinci çizgi daha net bugün sanırım bende Hamisim rabbe binlerce kez sukurler olsun inş herkese nasip olur
Gittim canim ama hastanede sistem yoktu yaptiramadim beta hcgsivribiber canım ne yaptın gittin mi hastaneye?
anaa şansa bakGittim canim ama hastanede sistem yoktu yaptiramadim beta hcg
Anladim canm yapma test ozaman bekle bakalımDilek benim bat 1 aralık silik bile değil ki çizgi hiç yok olsaydı silik çıkardı. Ovulasyon testinde çift çizgi çıkar demişler bazı hnmlar onuda yaptım oda silik çıktı zaten yumurtlama olmadığındada silik cıkıyordu. Hamileyen yumurtlama olmuş gibi çift çizgi çıkıyor muş.
Bilmiorum allahdan umut kesilmez elbette ama hislerim yokmuş gibi..
Beklicem daha test felan yapmam rabbim neylerse hayırlı eyler.