2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar hasta bebişlere şifa bebeği yaramaz annelere sabır diliyorum :))

Sürpriiiz... ben tekrar hamileyim. :)

Bu sabah öğrendim, Eylül annesiyim bu sefer nasip olursa. Öpüyoruz kızçem, karnımdaki minnakım ve ben ::-*:
Eneee ben şok :KK57::halay:Sağlıkla kucağına al inşallahh:anne:

Çok teşekkür ederiim :)

Sevdoş nazlı bir kız oldu kü ufacık bir düşsün 10 dk ağlıyor. Bugün 17. Ayı doldurduk, bir kaç yaşıtı var onlarla oyunlar oynuyor sosyalleşiyorlar beraber :)

Başka kimse düşünmüyor mu bebrk ya :KK70: tek manyak ben olamam çünkü :KK70:

Ben aslında istiyorum bir cocuk daha ama su an o terrible twoo dedikleri seyi yasıyoruz Yusufla. Sürekli kendini yere atıp ağlamalar inatlaarrr bunlar geçip biraz sakinlemedikten sonra çok zor çünkü ilk hamileliğimde yerimden kalkamıyordum :hasta: Ama yine de çok istiyorum zamanı gelince :anne:

Eneee ben şok :KK57::halay:Sağlıkla kucağına al inşallahh:anne:

Ben aslında istiyorum bir cocuk daha ama su an o terrible twoo dedikleri seyi yasıyoruz Yusufla. Sürekli kendini yere atıp ağlamalar inatlaarrr bunlar geçip biraz sakinlemedikten sonra çok zor çünkü ilk hamileliğimde yerimden kalkamıyordum :hasta: Ama yine de çok istiyorum zamanı gelince :anne:
Teşekkür ederim canım. İstediğiniz zaman aratmadan nasip etsin inşallah Allah.

Benim ilk gebeliğim güzel geçmişti ilk zamanları hatırlayamıyorum pek ama bunda bayağı sancılı geçiyor her gebelik bir olmuyor demek istediğim.

Yusuf paşayla aynı gün doğmuştu benim koz yanlış hatırlamıyorsam. Erken girmiş 2 yaş teibine Allah yardımcın olsun :)

Kızlar bnde 2016 ağustos annesiyim 2.gelio ve ikiz görünüyo ne düşünüyorsunuz :rolleyes::rolleyes: ay bi yandan çok mutluyum bi yandan tirsiyom.güzel allahım sabRini verir insallah :KK19:
Ayy bir de ikiz mi :) Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla güzellikle inşallah... bir kız bir oğlan oluyormuş:) ne güzel ya :) imrendim benimki de ikiz olsa sevinirim:)

Ayy bir de ikiz mi :) Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla güzellikle inşallah... bir kız bir oğlan oluyormuş:) ne güzel ya :) imrendim benimki de ikiz olsa sevinirim:)
Ayyy inşallah canım ne güzel olur bi kız bi oğlan öyle olur ins hayirla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Burcu senin en son online olduğun tarihe baktım dün ohoo bayadır girmemiş unutmus buraları demiştim :halay: Alp kuzusu aklımda yaşadığı sağlık sorunlarından ötürü. Artık hiççç biir sıkıntısı yoktur inşallah :KK200:
hayatim acayip yogun,hic ugrayamiyorum. Diger kizlarla istanbulda olanlar surekli gorusuyoruz. Yazisiyoruz. Ondan yoksa hep aklimda siz varsiniz. Alpin sadece alerjik durumu var,yumurtayi asamadik maalesef. Onun haricinde 2. Yas sendromuna erken girdik. Yerlere yatmip inatla tutturma bizde basladi naalesef.

Günaydın kızlar size bi konu hakkında fikir danışmak istiyorum.Ben sağlık sektöründe çalışıyorum şu an 24/72 nöbet sisteminde çalışıyorum yani 24 saat nöbet tutup 3 gün evde kalıyorum. Nöbete gittiğim günler eve kız geliyor babası gelinceye kadar oğlumla kalıyor sonra akşamda babasıyla birlikte kalıyor. Acaba diyorum böyle haftada 2 gün 24 saat bırakmak mı daha iyi yoksa normal mesaiye geçip sabah 8 akşam 4 çalışmak mı iyi bilemiyorum

Merhaba kizlar,hakikatten kizlar soyleyince bi bakiyim dedim. Yeniden hamis olanlara allah kolaylik versin diyorum. İns kolay gecer. Vallahi benim gozum de baska tarafimda yemiyor suan
Benimde gozum hic kesmiyo
Cookkkkk korkuyorum 2. defa hamile kalmaktan
Belkide cok zorlandigimiz icindir
Gerci oluncada Allah bir sekilde yardim ediyo

Benimde gozum hic kesmiyo
Cookkkkk korkuyorum 2. defa hamile kalmaktan
Belkide cok zorlandigimiz icindir
Gerci oluncada Allah bir sekilde yardim ediyo
Ben yine de nabarim bilmiyorum. Cok zor. Allah kolaylik versin.
Alp cok hareketli,col ilgi isteyen bir cocuk,bunun daha 2. Yas sendromu var. Ben mi abartiyorum acaba,biz hic kolay kolay bu gunlere gelmedik,vallahi ben cok yoruldumz gun gectikcr kolaylasmiyor. Daha fazla enerji,daha fazla dusunce gerekiyor. Bilmiyorum yaaaa. Kardeste cok baska birsey mutlaka kardesi olsun isterim. Ay coooook zor.

Ben yine de nabarim bilmiyorum. Cok zor. Allah kolaylik versin.
Alp cok hareketli,col ilgi isteyen bir cocuk,bunun daha 2. Yas sendromu var. Ben mi abartiyorum acaba,biz hic kolay kolay bu gunlere gelmedik,vallahi ben cok yoruldumz gun gectikcr kolaylasmiyor. Daha fazla enerji,daha fazla dusunce gerekiyor. Bilmiyorum yaaaa. Kardeste cok baska birsey mutlaka kardesi olsun isterim. Ay coooook zor.
Kardesi olsun daaaaaa, insan korkuyo yinede, bizde kolay gelmedik 1.5 yasimiza:)
Hamileyken iki cocuk ve toplamda 4 yilki ucretsiz izni arka arkaya kullanacak sekilde planlama yapiyordum daaaaaa, simdi hic dusunemiyorum

X