2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Herkese merhabalar... dertli ben geldim yeniden :KK43: kizlar o kadar perisanim ki ne yapacağım bilmiyorum. Benim kiz hala gazını çıkartamiyor geceleri çığlık cigliga uyanıyor salincakta sallanarak uyuyor. Gece 4-5 arasi tekrar salincakta sallanmak istiyor cok zorluyor beni bu durum yani hala yenidogan gibi yasiyoruz hatta daha beteriz saat basi uyanıyor gazdan dolayi kaka yapmaya zorlar gibi gaz çıkartıyor. Ultrason vs cekindik problem yok dedi doktor ama yuruyen hatta kosan bir dakika olduğu yerde durmayan kipir kipir bir bebeğin gazını cikartabilmesi gerekmez mi bir akil verin nolur :KK43: herseyi denedim rezene anason kimyon melisa cayi gece cayi hicbiri care olmadı. Calismazken yine bir sekilde gündüz de olsa uyuyordum ama simdi durum cok katlanilmaz olmaya basladi. Gece 12-1 de zar zor uyuyor sonra 4e kadar yatakta kipir kipir zorluyor zorluyor çıkartamiyor gazini sonra da uyaniyor :KK43:
Cnm çörekotu yağını bi dene araştır istersen.işe yaramayanı pek duymadım belki rahatlatır bebeğinide

Herkese merhabalar... dertli ben geldim yeniden :KK43: kizlar o kadar perisanim ki ne yapacağım bilmiyorum. Benim kiz hala gazını çıkartamiyor geceleri çığlık cigliga uyanıyor salincakta sallanarak uyuyor. Gece 4-5 arasi tekrar salincakta sallanmak istiyor cok zorluyor beni bu durum yani hala yenidogan gibi yasiyoruz hatta daha beteriz saat basi uyanıyor gazdan dolayi kaka yapmaya zorlar gibi gaz çıkartıyor. Ultrason vs cekindik problem yok dedi doktor ama yuruyen hatta kosan bir dakika olduğu yerde durmayan kipir kipir bir bebeğin gazını cikartabilmesi gerekmez mi bir akil verin nolur :KK43: herseyi denedim rezene anason kimyon melisa cayi gece cayi hicbiri care olmadı. Calismazken yine bir sekilde gündüz de olsa uyuyordum ama simdi durum cok katlanilmaz olmaya basladi. Gece 12-1 de zar zor uyuyor sonra 4e kadar yatakta kipir kipir zorluyor zorluyor çıkartamiyor gazini sonra da uyaniyor :KK43:
Geçmiş olsun cnm. Daha lifli yiyecekler, metabolizma çalıştıran yiyecekler öneriyorum. Allah şifa versin.

Ben de öyle de şünüyorum ama babası çok rahatsız oluyor. Sabaha karşı yanımıza alıyorum o saatten sonra bize rahat vermiyor geçen topuğuyla gözüme bir vurdu kör oldum sandım Allah korusun.
:KK70: rahat vermiyolar evet. Sen bilirsin cnm. 1,5 yaşındalar gerçi artık.

Ahhcanım ben benim oğlana gazlı diyordum sennki daha fenaymışş :KK43: enesde bazen gaz cıkaramıyor gece uyanıp duruyor ama yedikler cık etkiliyor ben hala nohut lahana karnabahar asla yediremiyorum eğer evin soğuksa ayaklarını sıvak tut pandifle gezsin hep ve evde yoğurt mayalıyor musun ?? O da cok önemli kereviz acayip gaz söktürüyor birgün yedirdim 3 saat gaz cıkardı yemeğini yapmıştım uyku hali cok kötü bari ayakta falan sallansa ??

büyük kızıma anlattım. birkaç gün mırın kırın etti ama kolay bıraktı.

ortanca kızıma anlatmak işe yaramadı. hep emmek istedi inatlaştı. karabiber filan sürdüm, silip emmeye devam etti. ben de her meme istediğinde gizlice sirke sürdüm. acı acı diye bıraktı. eğer sirke sürdüğümü görseydi ıslak mendille siler, yine emerdi :)
Bazen öyle hayal kuruyorum istemsiz şekilde, kabus gibi hayaller çünkü:)
Bi bebe daha olsa ikisini de emzirsem falan derken büyüğü sütten kesmeye gelince tıkanıyorum :)
Allah bana akıl fikir, sana da kolaylık versin.

Canım önermiyorum ama ben uyku için bitkisel şurup kullanıyorum 1 haftadır.
Niye önermiyorum, bilmiyorum doktor zararı yok dedi ama kesinlikle karşı olan doktorlar da var.
Araştır istersen son çare olarak.

Herkese selam! Bugün bronşitle tanıştık, başlangıç aşamasında ama çok endişeliyim. Bu konuda tecrübesi olan, bitkisel çözümü olan varsa duacınız olurum.
Şimdiden teşekkürler

Herkese selam! Bugün bronşitle tanıştık, başlangıç aşamasında ama çok endişeliyim. Bu konuda tecrübesi olan, bitkisel çözümü olan varsa duacınız olurum.
Şimdiden teşekkürler
Biz atlattık çok sukur. Doktorun verdiği ilaçları kullandık. Ayrıca elmayı kabuguyla başlayıp pure yapıp y edirdim. Corbalarina karabiber ekledim. Hastalik süresince kemik suyu çorbası tavuk ve balığı dönüşümlü y edirdim. Bide sabahları iki kaşık karadut pekmezi verdim. Inşallah sizde çabuk anlatırsınız.

Merhaba kızlar hasta bebişlere şifa bebeği yaramaz annelere sabır diliyorum :))

Sürpriiiz... ben tekrar hamileyim. :)

Bu sabah öğrendim, Eylül annesiyim bu sefer nasip olursa. Öpüyoruz kızçem, karnımdaki minnakım ve ben ::-*:
Tebrik ederim, Allah kolaylık versin hem de. Hamile ve küçük çocukla zor olur eminim ki. Sizin başlığın ilk ikinci bebeği mi? :-)

Ahhcanım ben benim oğlana gazlı diyordum sennki daha fenaymışş :KK43: enesde bazen gaz cıkaramıyor gece uyanıp duruyor ama yedikler cık etkiliyor ben hala nohut lahana karnabahar asla yediremiyorum eğer evin soğuksa ayaklarını sıvak tut pandifle gezsin hep ve evde yoğurt mayalıyor musun ?? O da cok önemli kereviz acayip gaz söktürüyor birgün yedirdim 3 saat gaz cıkardı yemeğini yapmıştım uyku hali cok kötü bari ayakta falan sallansa ??

Ayakta salliyorum ama nereye kadar :KK43: kereviz deneyeyim cnm. Bizde hala baklagil ve gaz yapan sebze meyveleri yiyemiyoruz. Cok zorluyor gercekten calismazken kolaydi ama simdi daha zor

Canım önermiyorum ama ben uyku için bitkisel şurup kullanıyorum 1 haftadır.
Niye önermiyorum, bilmiyorum doktor zararı yok dedi ama kesinlikle karşı olan doktorlar da var.
Araştır istersen son çare olarak.

Nedir adi cnm ben de denemek isterim buradan yada ozelden yazabilirmisin?

X