- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Benim kizimda yurumuyoBenden başka yürümeyen bebeği olan kaldı mı? :)
Ay canim Allah kolaylik versingaliba deliriyorum yok yok galiba değil kesin deliriyorum. uyumuyor ne yaptıysam olmadı uyumuyor o kadar çok ağlıyor ki uyumamak için. Allah ım sabır ver güç ver...
Benimkide yürümüyor. Sıralıyor oturup kalkıyor. Yürüyecek diye beklerken emeklemeye basladiBenden başka yürümeyen bebeği olan kaldı mı? :)
Benim kizimda yurumuyo
Yuruyecekler insallah:)
Bizim tembel bebeler :)Benimkide yürümüyor. Sıralıyor oturup kalkıyor. Yürüyecek diye beklerken emeklemeye basladi
Canım işe başladın mı, nasıl idare ediyorsun?galiba deliriyorum yok yok galiba değil kesin deliriyorum. uyumuyor ne yaptıysam olmadı uyumuyor o kadar çok ağlıyor ki uyumamak için. Allah ım sabır ver güç ver...
Ben onlara kulaklarımı tikadim duymuyorum. Benimkinede yürümesi lazımdı. Şöyle yap böyle yap diyorlar. Bende canı Ne zaman isterse o zaman yürüsün Acelem yok diyorum. Aslında deli gibi yürümesini bekliyorum.selam hanımlar. benım kızımda yürüyor artık. benım canımı sıkan cevrede saçma sapan çocugunu yarıştırıp getirim boy ölçüp onu bunu yedir diyenler.
ben kaldım elifte yürümüyor tay tay duruyoır sadece korkuyor safımBenden başka yürümeyen bebeği olan kaldı mı? :)
Canım işe başladın mı, nasıl idare ediyorsun?
Allah yardım etsin.
Yok mu acaba bir çözüm yolu...
Çok geçmiş olsun canım. Bende başladım ise. Balığımız var. Yalnız hastayım hatta bakıcı da çok hasta oldu annemler geldi şimdi o bakıyor bize.İse başladım canim. Gunde 10 kez ucretsize ayrilacagim deyip sonra vazgeçiyorum. Calismak daha iyi geliyor sanki cocuk bakmak daha zorbir de farkli insanlar görmek farkli konular konusmak daha iyi geldi. Elife zaten babannesi bakiyor o yuzden sorun olmuyor. Bu gunlerde hastayim zaten baya iğne oluyorum sabah akşam bademciklerim fena şişmiş canim vallahi her yolu denedim ama bulamadim caresini. Insallah rabbim verir bir kolayligini... Senin nasil gidiyor işle beraber bebis?
Canım neko öneririm. Çok üşüdüğü için de çok çiş yapar. 2.5 tog işini görür. Ama çok giydirme içini. Bir badi falan. Terlerse işte o zaman hasta olur.Hanımlar elifin hala gece çok gazi oluyor bu sabah bezi baya sismisti değiştireyim dedim baktim bacaklari buz gibi üstünü ortuyorum ama gazdan surekli döndüğü için açıyor hemen. Uyku tulumu olarak hangi markayi onerirsiniz?La Lune canım senin fikrin vardır bu konuda bir el ativersen :) malum muş ta yaşıyorum togg değeri yüksek bisey olsa daha iyi olacak sanki
Hanımlar elifin hala gece çok gazi oluyor bu sabah bezi baya sismisti değiştireyim dedim baktim bacaklari buz gibi üstünü ortuyorum ama gazdan surekli döndüğü için açıyor hemen. Uyku tulumu olarak hangi markayi onerirsiniz?La Lune canım senin fikrin vardır bu konuda bir el ativersen :) malum muş ta yaşıyorum togg değeri yüksek bisey olsa daha iyi olacak sanki
Çok geçmiş olsun canım. Bende başladım ise. Balığımız var. Yalnız hastayım hatta bakıcı da çok hasta oldu annemler geldi şimdi o bakıyor bize.
Canım neko öneririm. Çok üşüdüğü için de çok çiş yapar. 2.5 tog işini görür. Ama çok giydirme içini. Bir badi falan. Terlerse işte o zaman hasta olur.
Günaydın kızçeler. Sevda kuşu el ayak ağız hastalığına yakalandı kaç gündür onunla uğraşıyoruz gündüz pek birşeyi yok da geceleri 15 20 kez uyanıyor o zorluyor ikimizi de. Evdeyim bir şekilde idare ediyorum Allah çalışanlarımıza sabır güç kuvvet daha fazla versin.
Biz tatilden yeni döndük bir aydır orada burada geziyorduk, mothercareden 2.5 togluk uyku tulumu almıştım onu kullanıyorum geldiğimden beri. Ama bana ince geliyor daha kalınını almam lazım sanki. @yapayalnız1 canım senin orası da soğuk git mağazadan dokunarak al orta kalınlıkta birşey olsun zaten kaloriferleri yakında yakmaya başlarlar daha sıcak olur evin.
bebekler gaz dan dolayımı dönüyor ben yatış tarzları o sanıyorum benımkide çok dönüyor
Geçmiş olsun canım.İse başladım canim. Gunde 10 kez ucretsize ayrilacagim deyip sonra vazgeçiyorum. Calismak daha iyi geliyor sanki cocuk bakmak daha zorbir de farkli insanlar görmek farkli konular konusmak daha iyi geldi. Elife zaten babannesi bakiyor o yuzden sorun olmuyor. Bu gunlerde hastayim zaten baya iğne oluyorum sabah akşam bademciklerim fena şişmiş canim vallahi her yolu denedim ama bulamadim caresini. Insallah rabbim verir bir kolayligini... Senin nasil gidiyor işle beraber bebis?
Ne kadar yaygın oldu bu hastalık.Günaydın kızçeler. Sevda kuşu el ayak ağız hastalığına yakalandı kaç gündür onunla uğraşıyoruz gündüz pek birşeyi yok da geceleri 15 20 kez uyanıyor o zorluyor ikimizi de. Evdeyim bir şekilde idare ediyorum Allah çalışanlarımıza sabır güç kuvvet daha fazla versin.
Biz tatilden yeni döndük bir aydır orada burada geziyorduk, mothercareden 2.5 togluk uyku tulumu almıştım onu kullanıyorum geldiğimden beri. Ama bana ince geliyor daha kalınını almam lazım sanki. @yapayalnız1 canım senin orası da soğuk git mağazadan dokunarak al orta kalınlıkta birşey olsun zaten kaloriferleri yakında yakmaya başlarlar daha sıcak olur evin.