Herkese merhabalar...
Çalışan anne sendromundan merhaba :)
Tamam kabul ediyorum çalışmak elife bakmaktan daha kolay ama akşam elif hanim gunduz beraber olmamamizin acısını fena çıkartıp full performansla beni kullanıyor. 12.ayin içinde kendisi bir sürü ugrasmama rağmen emmeyi bıraktı. Mama kullanıyoruz. Elife babannesi bakiyor. Uykularimiz hala cok sıkıntı. Gunduz eskiye gore daha iyi belki ama gece cok fenalarda. Gunduz 2 kere uyuyor biri 40dk biri 1 saat. Tabi her zaman ayni değil. Gece ise tam bir felaket
dun mesela 10.40da uyuttuk 11.00de uyandi 12.30a kadar ayagimda salladim. Hicbir şekilde uyumak istemiyor emzikle uyuyor zaten. Oncesinde dus aldirma masaj vs hepsini yaptım ama yok uyumuyor
yani uyuttuktan sonra en az 2 saat daha basinda bekliyoruz. Eşim geceye geçti artik daha zor olacak. Sabahta gec uyaniyor. Acaba diyorum her sabah okula giderken uyandirsam mi öğrenir mi erken uyumayı. Calismasam sorun yok ama çalışırken sabah kalkmasi zulüm. Zaten zor bir okulda çalışıyorum bilmiyorum nasil geçecek. Herkes iyidir umarım minnaklar sizleri uzmuyordur. Benim bunye alıştı bu yorgunluğa artik