2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
uyku tulumu için tavsiyesi olan varmı arkadaşlar nasıl bir şey almalıyız kulalnan varmı
ben halo marka uyku tulumu aldım ayaklı alırken tog değeri diye bir şey varmış araştırırken öğrendim sıcaklıkla alakalı bir şey 1 tog aldım ben sonbahar ve kış kullanımı için içine pijama yeterli üstüne ince bir bataniye zaten durmayacak bakalım şimdilik memnunum

merhabalar, neko marka artık üretim yapmıyormuş sanırım beden bulmak çok zor ne kadar araştırsamda bulamadım ben maalesef

Mrb anneler nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bebisler nasıl yaramazlıklar başladı benim kizimda artık sizde de var mı böyle şeyler

Selamm güzel annelerrr...
Kimler hala burdaaa??

Biz begüşle aynı tas aynı hamam devamm... çok yoğun çalışmaca, begümü kv götürmece.. yoğurt yemek her şeyini kemdim götürüp getirdiğim için fena yoruluyorum. Ama olsun, kızım sağlıkla büyüsün de inşallahh... maşallah yürüyoruz, bıdı bıdı yapıyoruz falan artık :))

Annem de sık sık geliyo sağolsun, dinleniyorum o gelince.

Sizler nasılsınızz ?? :)

Doğdu doğalı yaramaz benim kuş. Sağlıklı olsun da gerisi boş. Siz napıyosunuz
Çalışmaya baslayamdim miraycik ile evdeyiz çok çabuk buyuyorlar artık uzun zamandır giremedim buraya 3 aydır yürüyor önüne bile hiç bakmadan sizin bebekleriniz ne durumda yemek yeme sıkıntınız oluyor mu

Mrb yürümeye başladık 2 dk yerine oturmuyor sipa hiperaktif diye düşünüyorum aynı babası gibi. Herseyde bitti diyor ne demekse artik.atta diyor gezmeyi çok seviyor kışın gezmeler bitecek malesef grip olmustu geçirdi cok şükür

kızlar merhaba; benim oğlum gece çok sık emmek için uyanıyor alışkanlıktan olduğunu düşünüyorum çıldırma noktasındayım zaten 9.ayından bu yana tek göğüsümü emiyor sabaha kadar da emzik niyetine kullanmk istiyor göğsüm belki 1 aydır yara ne süreceğimi şaşırdım artık.çalışıurum akşam ve gece emiyor beni zaten bıraksın da istemiyorum ama şu gece emmelerini bitirsek çok mutlu olacağım .. sizinkiler ne alemde

Merhaba canım. Neden bilmiyorum benim kızım da myle aylardır. Acaba doymuyor mu biberonla süt vermeyi denedin mi. Yatmadan önce iyice doyuruyorum bizimkisi sabaha karşı 4 gibi başlıyor emme seanslarına 20 dkda bir ağlayarak uyanıyor emiyor uyuyor ne yazık ki inet sütü içmiyor

Merhaba seni burada görmek ne güzel :))

Biz yenice el ayak ağız hastalığı atlattık dikkat edin fena bir hastalık.

Onun dılında erzulum a kış geldi evdeyiz sürekli.

Yoruluyorsundur kesinlikle ama haz veriyor insana bebeği için bişeyler yapmak :) bebek dedim de bizimkiler artık çocuk oldu 15 aya gidiyor sıpalar :)))

Maalesef benim kızım çok zor yiyor. Tv karşısında yedirmek zorunda kalıyorum eb son (

Sevda da 3 aydır yürüyor denebilir koşmaya bile başladı:)) tamm yaramazlık zamanları benimki bugün 1500 gramlık tuzu bulup dişiyle yırtıp dökmüş yemiş :))

canım biberon kesinlikle almıyor süt içiremiyorum meyveli sade denedim ama nafile ; akşam bizimle yemek yiyor zaten bütün gün beni emmediği için sütüm dolmuş oluyor yatmadan güzelce emziriyorum saat 8,30 9 gibi yatıyor gece 1'e kadar uyuyor 3 saat filan geçmiş oluyor uyanıyor emiyor güzel emiyor bu sefer tekrar yatıyoruz 3 3,5 kadar uyuyor bu saatten sonra sabah 6 ya kadar yarım saat oluyor olmuyor uaynıp emmek istiyor ama ağzına memeyi lana kadar emmiyor aslında alıp o şekilde uyuyor iyiyce dalınca bırakıyor sonra tekrar taki sabh 7.30 uyanıyor ozamn gerçekten 15 dakika kadar güzel emiyor artık acıkmış oluyordur bu normal ama geekiler bence sadece alışkanlık ama nasıl vazgeçirteceğimi bilmiyorum .Eskden emzik alıyordu o yüzden beni aramıyordu 2 ay kadar önce hastalandı emziği kendi kendine bıraktı beni emzik yerine kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…