2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaaaa dün kızımı arı soktuu benim alerjim var 2. Sınıfta sokmuştu da şekil değiştirmiştim. Dr götürdüm ipne yaptı şurup verdi çok şükür birşey olmadı.

Okuldan çıktı abileri geldi bugün çok mutlu göz kırpıp duruyor

Gece uykumuz berbat.
Gecede 4-5 saat emilir mi, üstelik oturuyorum o emerken yatamıyorum
Uyku eğitimine karşıydım ama bilemiyorum şimdi, ne ruhum dayanacak buna ne bedenim.
İşe başladım üstelik.
Saat basi kalkmasindan sikayetciydim, simdi emziriyorum uyuyor yerine koyuyorum, 5 bilemedin 10 dakka.sonra yine kalkiyo, dayanamiyorum bende artik gece olsun istemiyorum, bu arada benim kizim ek gida pek almiyo, saat basi o yuzden kalkiyordu, simdi emzirmeden sonra hemen kalkiyo, bu arada bende kalkip emziriyordum ama boyle 10 15 dakikada kalkinca tukendim ve yatagima koyuyorum, onu yatagina koyacak gucum kalmiyo cunku

Çook geçmiş olsun cnm. Maşallah fıstığa.
Allah kolaylıklar versin hepimize.

Hiç uyuma daha iyi zaten, o sık kalkma çok berbat bi şey.
Çocuk ağlıyor tepki veremiyorum bazen, kendime gelip de ne olduğunu anlayamıyorum.
Uykusuzluk zor diye çok dedim ama bu ara bizimki de başka zor.
İnşallah gece yatan sabah kalkan, düzenli uyuyan hale gelir bebelerimiz.
Allah yardımcın olsun.

Oy oy geçmiş olsun.
İnsan nasıl endişeleniyor onlar için.

Amin canim
Rabbim hepimize yardim etsin
Kuzulara her daim kolayliklar nasip etsin

Canım diş geliyo olmasın. Azra diş çıkaracağı zaman,yarım saatte,on dakikada bir uyanıyodu ağlaya ağlaya. Emzirip yatırıyodum. Emziriyorum dediğim ağzına meme değiyo iki emiyo burakıyodu. Diştwn olabilir bu sık uyanmalar.

Canım memeni ısırdığı zaman nacizane tavsiyem,sevdayı göğsüne bastır nefeni kes. Bi yerde okumuştum ben yaptığımda işe yarıyor azra hemen bırakıyor,memeyi de vermiyorum zaten ısırdığı zaman,aç olsa ısırmak aklına gelmez emer,oynamak için yapıyolar.

Herkese merhaba... Epeydir giremiyordum. Azra'nın bir yaş aşısını bi hafta oluyo yaptıralı,gıdısının altı kızardı aşıdan mı acaba hanımlar? Benek benek kırmızı oldu,alnı da aynı şekilde,isilik gibi ama değil.
Öğle uykusu biz de de dert. Bazen yarım saat uyuyo uyanıyo,bazen 2-2,5 saat. Ne zaman uykusu gelse o zaman emziriyorum uykuya dalıyo. Akşam uykuya da aynı şekilde emerek geçiyo. Nasıl değiştircez bu durumu?
Alerjisi de devam ediyor Azra' nın. Diyet yapmaya devam ediyoruz. Bir yaş aşısını da hastane yaptırdık,acilde bekledik 4 saat herhangi bi sıkıntı olursa müdahale edilecek diye. Şükür sıkıntısız atlattık.

Herkese merhabalar...
Çalışan anne sendromundan merhaba :)
Tamam kabul ediyorum çalışmak elife bakmaktan daha kolay ama akşam elif hanim gunduz beraber olmamamizin acısını fena çıkartıp full performansla beni kullanıyor. 12.ayin içinde kendisi bir sürü ugrasmama rağmen emmeyi bıraktı. Mama kullanıyoruz. Elife babannesi bakiyor. Uykularimiz hala cok sıkıntı. Gunduz eskiye gore daha iyi belki ama gece cok fenalarda. Gunduz 2 kere uyuyor biri 40dk biri 1 saat. Tabi her zaman ayni değil. Gece ise tam bir felaket dun mesela 10.40da uyuttuk 11.00de uyandi 12.30a kadar ayagimda salladim. Hicbir şekilde uyumak istemiyor emzikle uyuyor zaten. Oncesinde dus aldirma masaj vs hepsini yaptım ama yok uyumuyor yani uyuttuktan sonra en az 2 saat daha basinda bekliyoruz. Eşim geceye geçti artik daha zor olacak. Sabahta gec uyaniyor. Acaba diyorum her sabah okula giderken uyandirsam mi öğrenir mi erken uyumayı. Calismasam sorun yok ama çalışırken sabah kalkmasi zulüm. Zaten zor bir okulda çalışıyorum bilmiyorum nasil geçecek. Herkes iyidir umarım minnaklar sizleri uzmuyordur. Benim bunye alıştı bu yorgunluğa artik

Bana da Annem burnunu sık demişti bir kaç kere öyle yaptım sonra etmek istemedi çok üzüldüm bıraktı dedim emmeyi goguslerim taş gibi oldu emmeyince ağri oluştu sonunda dayanamadı gece uyuyacagi zaman aldı şükür emiyor bir daha da isirmadi inşallah daha da olmaz

Allah kolaylık versin canım. Bende daha başlamadım benim okul iran sınırında tek öğretmenli bi okul olduğu için görevlendirme bekliyorum. Haftaya olur umarım yoksa ücretsiz izin alcam yine. Benim kızada babası bakacak. Geceye gidecek artık. Dediğin gibi benimde aklım kızımda bu aralar daha çok üstüme düştü. Bi dk görmese ağlıyor. Alışır diye umuyorum. Uykusu şükür problem değil ama gündüz uykusunun bi ayarı kaçtı bizde de bazen 10 dk yetiyor,bazen yarım saat,bazen 2-2,5 saat. Dişe yoruyorum artık. 5 tane çıktı diğer üst yanlar ve alt taraftaki iki dişin diğer yanındaki görünüyor ama bi türlü baş veremedi(çok karışık anlatmışım be).
Senin kızın uykusu da ondandır belki dicem ama hep öyleydi. Bu çocuklar niye uykuyu sevmez bilmem. Valla keşke bize deseler uyu diye

Canım burnunu sıktığında canı acıdıysa ondan istememiştir. Ama göğse bastırmak komik geliyo bizim kıza,gülüyo hemen dişler gevşiyo zaten,sonrada vermiyorum meme. Çünkü ısırdığı zaman artık oynuyo,karnı doymuş oluyo.

slm arkadaslar nasiliz bebisler nasil buyuyolar yaa ne cabuk gecti zaman daha dun dogdular gibi. Hemen hemen bebislerin hepsi basladi mi yurumeye acaba? :) bizim zeyno kosturuyo masallah bizde arkasindan tabi ama yine de dusuyor surekli ve bazen kafasini carpio duvara falan canim sikiliyor ona.
Bu arada kizlar bu sene kis icin astronot mont almayi dusunen var mi yine once mantiksiz geldi yurudukleri icin ama baktim 18 24 ay bedenleri mevcut demekki giyiliyormus dedim:) uyku tulumi zaten olmazsa olmazimiz olacak yine cunku bizim kiz kesinlikle uzerinde hic bir ortu durdurmaz saniyesinde atiyor ustunden

Ben mont düşünüyorum cnm astronot artık olmaz sanki. Gece benimki de üstünü örtmüyor şimdilik kalın giydirip yatırıyorum kışın napacağım kara kara düşünüyorum.

Ben mont düşünüyorum cnm astronot artık olmaz sanki. Gece benimki de üstünü örtmüyor şimdilik kalın giydirip yatırıyorum kışın napacağım kara kara düşünüyorum.
Benim kizimda ustunu aciyo
Kisin uyku tulumuyla yatiracam
Yazlikta ihtiyac duydum denedim, kullanisliydi, sende dene istersen, bu arada bazi modeller yikaninca cok kuculuyo, ona gore alirsan buyuk al canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…