- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Benim kızım bu sıralar bızdolabı magnetleri ve plastik blok oyuncaklarla oynuyor tak çıkar yapmayı öğreniyor.Haklisin cnm diger alacagim bebek de 1 yasinda onun da ilgisini cekmez o zaman baska ne alinabilir ki hic bisey gelmiyor aklima
Son 1 aydirr sadece 1 kez yatiyor ama uykuyu tutturabilurse en az 2 saat uyuyor 1 ayin oncesinde 2 kez uyuyoduBebişler öğlen kaç kere yatıyor?
Aynen. Artık 1kez. Bazen onu bile istemiyor. Birkaç ay önce 2 kezdi. Şimdi öğlen uykusu çok zorluyor.Son 1 aydirr sadece 1 kez yatiyor ama uykuyu tutturabilurse en az 2 saat uyuyor 1 ayin oncesinde 2 kez uyuyodu
Benim kiz cok asiri hareketli cnm 1 saniye durmaz yerinde bu yuzden o ogle uykusunu illaki uyuyo. Enerji topluyo heralde :) hatta bazen disarda oluyoruz uyutamiorum kucagimda ayakta uyuyo resmen :)Aynen. Artık 1kez. Bazen onu bile istemiyor. Birkaç ay önce 2 kezdi. Şimdi öğlen uykusu çok zorluyor.
Seninki uykuyu seviyor demek ki. BenimBenim kiz cok asiri hareketli cnm 1 saniye durmaz yerinde bu yuzden o ogle uykusunu illaki uyuyo. Enerji topluyo heralde :) hatta bazen disarda oluyoruz uyutamiorum kucagimda ayakta uyuyo resmen :)
Bebekten bebeğe değişiyor demek ki. Benim kızım da yerinde durmaz maşallah.Benim kiz cok asiri hareketli cnm 1 saniye durmaz yerinde bu yuzden o ogle uykusunu illaki uyuyo. Enerji topluyo heralde :) hatta bazen disarda oluyoruz uyutamiorum kucagimda ayakta uyuyo resmen :)
Ayy vicdansız sevda ısırılır mı kızBen köydeyim netim yok canım arada girip çıkıyorum böyle :) yeni gelebildik tatile ekime kadar dolaşacağız kısmetse.
Kızçeyle uğraşıyorum. Gündüz uykusunu -0-'a indirdı :-O biraz önce gece uykusuna yatırdım. Sabah 7 gibi de uyanır kısmetse, sol mememin bir kısmını ısırarak kopardıcanım acıya acıya emziririyorum vicdanım elverse sütten keseceğim ama zaten az bittiği yere kadar emsin diyorum.
Sen nasılsın bakalım anlat :) minnak nasıl, yürüyor mu.
Allah şifa versin öncelikle inşallah takviyeyle çözülürAyy vicdansız sevda ısırılır mı kızallah kolaylık versin cnm. Uyku konusu demek bu aylarda aynı hep.
Yürüyor cnm. Bizi azı dişler mahvetti. Henüz tam çıkamadılar üstelik. Sevda nasıl? Yürüyo mu?
Allah şifalar versin canım.Allah şifa versin öncelikle inşallah takviyeyle çözülürbenim de sol molar dişim apse yaptı 15 gündür gitmiyor amgl.1000 gramlık hap var ya onun ikinci kutusundayım ilaç da mahvetti iyileşme de yok. Allah derman arayan herkese tez vakitte versin inşallah.
Bizim daha azılar çıkmadı, doğumgününden bir iki gün sonra yürümeye başladı benim kız şimdi köydeki abileriyle yakalamaç oynayabiliyor
Kesmeyeceğim sütten zaten ama bazen öyle ısırıyor kanatıyor ki şeytan diyor kaldır at kucağından
Evet denedim kızınca bir kaç emmede sorun olmuyor ama sonra ufaktan ufaktan yine ısırmaya başlıyor. Bugün de ortalık sessiz diğer çocuklar gelmediler çok asabi srekli ıhıhı ıhıhıgı.Allah şifalar versin canım.
Benim kız beni son gaz zorlamaya devam ediyor. Öğlen uykusuna yatırdım kaç kere kalktı. Uyutuyorum yarım saat sallayarak azıcık uyuyor kalkıyor. Tekrar tekrar. Geldiler bana offşimdi de emiyor. Gıcık ediyor annesini. Kendime hiç vakit ayıramıyorum kızgın gördü beni gülüyor, güldürmeye çalışıyor...
Isırdığında kızmayı denedin mi? Kızıp emmesini kesince birkaç kere de öğreniyor. Gerçi sen denemişsindir cnm.
Arkadaşsız kaldı demek :) büyümüş de triplenirmiş :)Evet denedim kızınca bir kaç emmede sorun olmuyor ama sonra ufaktan ufaktan yine ısırmaya başlıyor. Bugün de ortalık sessiz diğer çocuklar gelmediler çok asabi srekli ıhıhı ıhıhıgı.
Gece uyuyor ama değil mi. Gündüz bir kere uyuyalardı 2 saat negzel olurdu
Gece emmeden kesersen düzelir cnm. Ben yarı buçuk bir uyku eğitimi vermeye çalıştım. O sayede gecelerimiz daha iyi.Gece uykumuz berbat.
Gecede 4-5 saat emilir mi, üstelik oturuyorum o emerken yatamıyorum
Uyku eğitimine karşıydım ama bilemiyorum şimdi, ne ruhum dayanacak buna ne bedenim.
İşe başladım üstelik.
Nasıl yaptın?Gece emmeden kesersen düzelir cnm. Ben yarı buçuk bir uyku eğitimi vermeye çalıştım. O sayede gecelerimiz daha iyi.
Benimki alışkanlıktan emiyordu emin olduğum için kestim ben. Tok olduğunu düşünmüyorsan yapma cnm.Nasıl yaptın?
İki gecedir kısa süreli emzirip yatağa koyuyorum, ağlaya ağlaya dalıyor.
Gece emmeyi kesebilir miyim bilmiyorum, tok yattığını düşünmüyorum.