2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah yardımcın olsun. Acıkmaktan değil ağlaması demek ki. Emziği bari bırakmadaydu onunla avunurdu. Nerde yatıyor yanınızda mı. Ben kızımı huzursuzlanmaya başladığında ortamıza alıyorum sanki biZim kokımuzla rahatlıyor

Cnm napim kızımı büyütüyorum zaman nasil geçiyor
Büyüsün kocaman olsun çekiğimiz :) yorgun bitkin bitmiş... zaman böyle geçiyor yürümeye başlayınca çok koşturdu peşinden. Yerinde durmuyor tatilden e eni döndük sayılır hala orada aklı özgür olmak istiyor tavuk kovalamak köpeklerin kulaklarıyla oynamak k dilerin kuyruğunu yakalamak falan. Havalar da soğudu eve kapandık maalesef kışın nasıl zaptedeceğim bu kızı nilmiyorum.

Aslında gebeliğin nasıl gidiyor diye sormak istemiştim :) kaç aylık oldu cinsiyet belli mi.

selam hanımlar
oyun önerileriniz var mı bizim 14 aylık cimcime için? internetten bulduğum birçok fikir var bir de size sormak istedim.. oğullarınız kızlarınızın oynarken en çok eğlendiği öğrendiği oyunlar nelerdir, onunla daha iyi zaman geçirmem lazım.

Merhaba. Allah bağışlasın kızınızı.

Biz en çok dokunmalı oyunlardan hoşlanıyoruz. Mesela dizlerimden kaydıraktan kaydırır gibi hooop yapıyoruz gülmekten katılıyor.

Kızımın burnu nerdeymiş ağzı nerdeymiş diye şarkıyla sorup cevap verirken değişik sesler çıkarıyoruz burunda biiiiip gibi.

Oyuncak kutusuna oyuncak atma oyunumuz var kutuyu ortaya getirip elimize yerden bir oyuncak alıyoruz hoooooop diyor güm diyor atiyoruz.

Kanepelerin arkasından yakalamaç oynuyoruz.

Banyoda uzun tutuyorum suyun içine de oyuncaklarını koyuyorum ona da bayılıyor.

Kendisi evcilik oynuyor bir de bizimle elinde hiç bişey yokken üç parmağıyla bişey tutuyor gibi yapıyor ağzımıza veriyor bizden ağız şapırdatmamızı istiyor biz ona verince o da ağzını şapırdatıyor.

Buzdolabına yapışan hayvanlı magnetlerden aldım eline aldığı hYvanın adını söyleyip sesini çıkarıyorum pek mutlu oluyor. O magnetleri dondurucudan dolaba taşıyıp duruyor. Artık doğru tarafını bildiğind n yapıştırabiliyor alkış diye tebrik bekliyor bizden

Oyuncaklarla oynamayı pek beceremiyorız biz gün içinde yaptıklarımız bunlar. Bir de bulaşık makinesind kaşıklıkla çok oynuyor.

Selamlar,Allah bağışlasın kızınızı:))

Magnetler hariç nerdeyse oyun arkadaşı olacak kadar benzer oyunlar oynuyorlarmış.. bir de kitap okutmayı dinlemeyi çok sever.. başka çocuklarla hiç oynayabiliyor mu kızınız, benim yanımdan nerdeyse hiç ayrılmıyor, diğer çocuklara ilgi sadece uzaktan..

Merhaba kızlar 14 aylik kızım var,9 ağustos 2016 doğumlu. 2 aydır inek sütüne geçtik sabah ve gece içiyor ,balık verdiğiniz gün inek sütü vetiyormusunuz?dr.umuz balık taze olursa bisey olmaz dedi bende veriyorum ama tedirginim. Mesela akşam 8 gibi balık yiyor gece 12 de inek sütü içiyor pastorizelerden,sizler nasıl yapiyosunuz?bizimki daha yürümeye başlamadı bide sizinkiler ne durumda?ve evde ne ile vakit geciriyisunuz,ben biya kalem filan vermek istiyorum ama ağzına aliyor herşeyi .

O
Kitap biz de okuyoruz yazmamışım. Bol resimli masal kitapları var ben okuyorum ama pek dinlediği söylenemez. Kitabı eliime alır almaz koşuor elimden Alıp sayfalarını çeviriyor resimlere bakıyor.

Aslında daha oyun oynayamıyor ama etkileşim içine giriyor diğer çocuklarla. Peşinden gidiyor yaptığını yapmaya çalışıyor ellerinden tutuyor elindeki çubum krakeri ağızlarına sokuyor :)))
Bayağı uzun bir tatilden yeni döndük biz sürekli akraba ortamında sürekli yeni çocuklarla beraber oldu. O vakit sosyalleşti kızım.

Allah bağışlasın

Afiyet bal oldun kuzuya. Benim kızım her ikisini de yemediğinden bilemeyeceğim ama balık tazeyze bir şey olacağını düşünmüyorum. Bir de aynı anda almıyordur akşam yemeğini 6 da yese yatarken de süt içse (tahminen) 3 saatlik bir arası oluyor. Doktorunuz da demiş zaten içiniz rahat olsun.

Maşallah sevdaya. Allah bağışlasın cnm. Nasıl da uzamıştır saçları :)

Neden yemiyor ki cnm alerjisi mi var?

Benim kizimda cok istahsiz
Neredeyse sadece anne sutu aliyor diyebilirim
1.5 ay once doktora gittigimizde 4 aydir kilo almadigini gorduk
4 ayda 1 gram almaz mi insan
Halen yurumuyo, yurumesine cok takilmiyorum da, birazcik yese birazcik kilo alsa cok mutlu olacam
Rabbim hepimize her daim guzelliklerini gosterin

Allah yardımcın olsun. Benim kızım da aylardır aynı kiloda. Bu ay boyu uzamış ama en azından o sevindiriyor. 15 aylık oldu hala 7500 gram. Ben televizyonla falan yedirmeye çalışıyorum zaten az yiyor diye bol kalorili şeylerden vermeye öalışıyorum. Mesela kahvaltısı için badem ceviz fındık ayıklayıp rondoda toz haline getirdim ondan katıyorum. Yumurta tahin pekmez kuruyemiş karışımı süzme peynir( evet hala lapa yiyor ) hepsi toplam avuç içim kadar anca oluyor yarım saatte zor yediriyorum

Bugun bir gezmeye gitmistik
Surekli diyorlar zorla yedir
Yemeyen cocuk, yemiyo
Bwnde zorla yediremiyorum
Televizyon, telefon vs. kanmiyo
Bazen cok sucluyorum kendimi
Ucretsiz izindeyim ama iyi bakamiyorum diye
Ama elimden geleni yapiyorum
Canim, Allah hepmizin yardimcisi olsun
Arkadasimin ikizleri var, biri yiyiyo bori yemiyo, ikiside hemen hemen ayni, hatta yemiyen yarim santim daha uzun, kilo farkli ver elbette, gordugum kadariyla boyu cok etkilemiyo, kiloyu daha cok etkiliyo, benim kizim hem boy hemde kilo olarak normalin altinda
Allah buyuk duzelcek diyorum kendi kendime

Allah senin de yardımcın olsun cnm. Gelişimi nasıl? İnşaAllah tez vakitte toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…