2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Slm arkadaslar hem kizim hem de yakin arkadasimin kizi icin aktivite masasi almak istiorum alan var mi aranizda var mi tavsiyesi olan . hediye olarak bir cocuga baska ne alinabilir cok kucuk bi oyuncak olsun istemiorum ama

Slm arkadaslar hem kizim hem de yakin arkadasimin kizi icin aktivite masasi almak istiorum alan var mi aranizda var mi tavsiyesi olan . hediye olarak bir cocuga baska ne alinabilir cok kucuk bi oyuncak olsun istemiorum ama
Bondigo aldık biz çok memnunuz uzun süre kullanacaga benziyor.

Canım senin kızının artık ilgisini çekmeyebilir. Ben bondigonunki almıştım 9-12 aylık dönemde oynadı ama şu sıralar yüzüne bakmıyor.

Canım senin kızının artık ilgisini çekmeyebilir. Ben bondigonunki almıştım 9-12 aylık dönemde oynadı ama şu sıralar yüzüne bakmıyor.
Haklisin cnm diger alacagim bebek de 1 yasinda onun da ilgisini cekmez o zaman baska ne alinabilir ki hic bisey gelmiyor aklima

minikpiranha ya katılıyorum 8 aylıkken aldım bende bondigobunki çok iyi ama yaşına kadar severek oynadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…