- 9 Mayıs 2011
- 13.830
- 28.697
Döküntüler noldu canım aşıdan dolayı mıymış?Biz ateşli günler geçiriyoruz cnm. Diş diye düşünüyorum.
Siz napıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döküntüler noldu canım aşıdan dolayı mıymış?Biz ateşli günler geçiriyoruz cnm. Diş diye düşünüyorum.
Siz napıyosunuz
Senin de bayramın mübarek olsun şimdiden :)kızalr şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun bayramda istanbulda olucagız görümceye gidiyoruz kv küçük göürmce falanda gelicek bakamam buraya bol et yiyen iştahlı kuzularmız olsun canlar
Bilmiyoruz canım. Kendi dr'muz izinliydi başkası vardı o da çok bilgili biri gibi değildi. Ya yumurtadan yada aşı canım. 1 hafta yumurta yedirmedim. Şimdi yok şükür.Döküntüler noldu canım aşıdan dolayı mıymış?
Amin canım hayırlı bayramlar.kızalr şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun bayramda istanbulda olucagız görümceye gidiyoruz kv küçük göürmce falanda gelicek bakamam buraya bol et yiyen iştahlı kuzularmız olsun canlar
Selam burcu hoşgeldin :)Selam kizlar,cook uzun bi aradan sonra tekrar buralardayim
bondigonun olan çok güzel biz severek kullanıyoruzSlm arkadaslar hem kizim hem de yakin arkadasimin kizi icin aktivite masasi almak istiorum alan var mi aranizda var mi tavsiyesi olan . hediye olarak bir cocuga baska ne alinabilir cok kucuk bi oyuncak olsun istemiorum ama
Bizde ondan aldik ve memnunuz, tavsiye ederimbondigonun olan çok güzel biz severek kullanıyoruz
Hosgeldin:)Selam kizlar,cook uzun bi aradan sonra tekrar buralardayim
Gecmis olsun,sukur gecmisBilmiyoruz canım. Kendi dr'muz izinliydi başkası vardı o da çok bilgili biri gibi değildi. Ya yumurtadan yada aşı canım. 1 hafta yumurta yedirmedim. Şimdi yok şükür.
Bondigo aldık biz çok memnunuz uzun süre kullanacaga benziyor.Slm arkadaslar hem kizim hem de yakin arkadasimin kizi icin aktivite masasi almak istiorum alan var mi aranizda var mi tavsiyesi olan . hediye olarak bir cocuga baska ne alinabilir cok kucuk bi oyuncak olsun istemiorum ama
Canım senin kızının artık ilgisini çekmeyebilir. Ben bondigonunki almıştım 9-12 aylık dönemde oynadı ama şu sıralar yüzüne bakmıyor.Slm arkadaslar hem kizim hem de yakin arkadasimin kizi icin aktivite masasi almak istiorum alan var mi aranizda var mi tavsiyesi olan . hediye olarak bir cocuga baska ne alinabilir cok kucuk bi oyuncak olsun istemiorum ama
Teşekkürler canım sise de hayırlı bayramlar olsun inşallah :)Bayraminiz mubarek olsun:))))
Haklisin cnm diger alacagim bebek de 1 yasinda onun da ilgisini cekmez o zaman baska ne alinabilir ki hic bisey gelmiyor aklimaCanım senin kızının artık ilgisini çekmeyebilir. Ben bondigonunki almıştım 9-12 aylık dönemde oynadı ama şu sıralar yüzüne bakmıyor.
minikpiranha ya katılıyorum 8 aylıkken aldım bende bondigobunki çok iyi ama yaşına kadar severek oynadıSlm arkadaslar hem kizim hem de yakin arkadasimin kizi icin aktivite masasi almak istiorum alan var mi aranizda var mi tavsiyesi olan . hediye olarak bir cocuga baska ne alinabilir cok kucuk bi oyuncak olsun istemiorum ama
bizim oğlan araba seviyor hareketli kitap vs seviyor. bir de bir hediye geldi fisher price iç içe geçen kaplar onu da seviyorHaklisin cnm diger alacagim bebek de 1 yasinda onun da ilgisini cekmez o zaman baska ne alinabilir ki hic bisey gelmiyor aklima