2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Derin dondurucu ne güzel keşke yerimiz olsa da biz de alsak. Bir sene domates ve menemen atmıştım domatesleri yıkayıp 2 ye bölüp kaynatmadan falan atmıştım öyle kullanışlı olmuştu ki. Ama şimdi dolapta hiç yer yok. Sadece bezelye zamanı bezelye koydum 4 5 poşet o kadar.
Canım bizim de yer yok kapının girişine hole koyacağım mecbur:) Uğur'da kampanya var şuanda, 5 kapılı her katı şoklama özellikli 1160 tl. Bir de burada her zaman herşey bulunmuyor bulunan da çok pahalı. Ekmeği bile stoklamam lazım kışın eşim yoklen evde ekmek biterse -30 derecede nasıl dışarı çıkayım :KK70:

Günaydın kuzum sol kulkata iltihap var cereyanda kalmış yada banyoda su kaçmış dedi birde üst dişlerimiz 2 si birden geliyormuş ateş kulaktan mış dolven ve parol verdi dönüşümlü kulanıcan dedi ateşi düştü 3 gün günde 3 kere sadece dolven ver dedi ama sürekli ağlıyor mızırdanıyor uykuda ağlıyor çok mutsuz hiç birşey yemiyor ne yeemk ne mama ne meyve bolca su içiyor hasatlık ne zormul arkadaş alt dişelrimizde 2 si birden patlamıştı ama ne ates oldu ne huzursuzluk nasıl sevinmiştim ii kolay olacak diye büyük kkonuştum:) hafataya kulağı için tekrar götürücez
Geçmiş olsun canım bak çocuğun derdi büyükmüş, kulaklarını çekiştirmiyor muydu benim hiç aklıma gelmemişti. İnşallah geçer ko teole kadar iltihap. Sişler de belli olmuyor hakikaten. Bizim 6 diş birden çıkıverdi hiç anlamadık ama bir iki gündür çok fena azıları çıkıyor sanırım onlar mahfediyor yavrumu

Ben geçen sene 10 tane kadar domatesi yıkayıp hiç bir şey yapmadan direkt dondurucuya atmıştım. Öyle güzel oluyor ki, çıkar musluğun altında 10 sn tut kabukları incecik kendiliğinden soyuluyor. Çözülmesini beklemeden de kıtır kıtır kesip yemeklerin dibine ya da kızartmanın üstüne çiğ domatesmiş gibi kullan. Sanırım yine aynını yapacapım. 10 kavanoz da melemenlik yapsam yeter:)
2 tane dedigin gibi yapayim.yine
Ben genelde domateslerimi kullanmadim, koku vardi, gerci annemler kullandilar onlar rahatsiz olmadi kokudan

Ay cok guzelmis
Allah razi olsun kayinvalidenden
dolabından kaynaklanıyor olabilir mi. şunu fatkettim dolap karlı olursa koku yapıyor ama karsız dondurucuysa kokmuyor. Ya da burnun çok hassastır o yüzden hissediyordundur. Bir tavsiye de daha kalın poşetler var ya bakkaldan yumurta şeker falan alınca içine koyarlar onlardan alman. Bızdolabı pışetleri çok şnce biyerinden pıtlayıp dolap kokusunu içine alabiliyor.

Bugün at bakalım iki tane. Yarın çıkarır kullanırsın. Hoşuna giderse böyle atarsın. Hem hepsinin zahmetini bir anda çekmemiş oluyorsun kullanacağın zaman soğup doğruyorsun pratik oluyor:)

dolabından kaynaklanıyor olabilir mi. şunu fatkettim dolap karlı olursa koku yapıyor ama karsız dondurucuysa kokmuyor. Ya da burnun çok hassastır o yüzden hissediyordundur. Bir tavsiye de daha kalın poşetler var ya bakkaldan yumurta şeker falan alınca içine koyarlar onlardan alman. Bızdolabı pışetleri çok şnce biyerinden pıtlayıp dolap kokusunu içine alabiliyor.

Bugün at bakalım iki tane. Yarın çıkarır kullanırsın. Hoşuna giderse böyle atarsın. Hem hepsinin zahmetini bir anda çekmemiş oluyorsun kullanacağın zaman soğup doğruyorsun pratik oluyor:)
Aslinda dolabim iyi bir marka
Buzdolabi posetlerinide cift kullaniyorum
Ama.daha kalin olanindan alayim
Sagol canim

IMG_13181.JPG
merhaba kızlar biz 12 ağustosta girdik bir yaşımıza kendi çapımızda ve olanaklarımızla bahçemizde güzel bir doğum günü yaptık oğluma fikir olsun sizlerede

Eki Görüntüle 2032136 anadolu yakasi anneleri:) burda tanisip bulustuk. Konustuk yazistik bidaha bidaha gorustuk... bulusa goruse bu hale geldik, toplu dogum gunu!.. sol bastan ahmet yigit, fatih alparslan, alya,defne nil, zeynep ozgu,alp,elif ece ve dilay lenaa gokkusaginin tum renkleri gibi rengarenk guzellikler 1 yasinda...
ay keşke bizde katılsaydık :KK43: ben çok giremiyorum işteyiim .Çok güzel olmuş

Eki Görüntüle 2037152 merhaba kızlar biz 12 ağustosta girdik bir yaşımıza kendi çapımızda ve olanaklarımızla bahçemizde güzel bir doğum günü yaptık oğluma fikir olsun sizlerede
mutlu yasları olsun bahtı yolu açık olsun eline sağlık canım çok güzel olmuş bende kızıma cardakta yaptım aynı bu sekil imknalar dahilinde

X