2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Daha diş cikmadi ya 10 ay bitti
Bizimde hiç belirti yoktu. Kizim kasiyiciyi istedi. Kasiyiciyi bir yada iki kez ısırdı. Birden emmeye atladı kucağıma. Göğsüme birseyin battığını hissettim. Hemen baktim iki dis damağı küçük küçük yarmis. Ama su anda gogsumden inmiyor. Emmiyoragzinda öyle bekletiyor

Benim kızım da tam 8 aylık 18 günlükken çıkarttı ama aşırı hastalandı ya ateşlendi ilk tek disi vardı 2 3 gün sonra diğeri de çıktı ama aşırı güzel bir duygu ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah o güzel duyguyu

Siz de benim gibi yoruluyor musunuz? Oğlum paçamdan ayrılmıyor kendime geçtim onun yiyeceği şeyleri bile hazırlamaya vaktim yok.Tuvalete bile gidemiyorum.En son 3 gün önce duş alabildim .Eşim vardiyalı çalışıyor ev işlerine kesinlikle yardımcı değil.Gelince oğlumla oynar 45 dakika sonra getirir acıktı galiba diye genelde erken yatar sürekli ev temizleme modundayım.Blw yapıyorum sürekli halı sil sandalye sil çocuğu temizle sürekli bi ımmmmm hımmmmm ııııııııı diye ses çıkarıyor oğlum hani bişeyden memnun değil gibi.Diş cıkırayıyor şimdi bide.Gece uyku uyumak bilmez dün tam 2 saat uğraştım uyuması için 10 dan 12ye gece de mıkır mıkır hiç durmadı gece bir ara kafamı yastığa vuruyordum 7de kalktı Sinir harbi içindeyim sanki. Tv izletmek istemiyorum ama oyalayamıyorum da of yaani koca bir of

Aynıyız canım bizde dün hiç uyumadık nerdeyse. Gündüz de tuvalete güç bela gidiyorum hep ağlıyor hep bağırınıyor. Güçüm yetmiyor bazen banyoyu da onu mama sandalyesine koyup banyoya götürüyorum o şekilde yapabiliyorum. O da çarçabuk.

Canim moralini bozma, insallah duzelir hersey, bebisin ek gidada iyiymis, Rabbim koruyor zaten kuzulari, sende stres yapma, hayat hizli geciyo, zaman gectikce cok uzuldugumuz seyler bile anlamsiz gelebiliyor, Rabbim kolayliklar versin, lutfen kendin icin kuzun icin hicbirseye uzulme

Iyiki gitmissiniz canim, yavas yavas alisacaklar

Vuuuuu samanlar yuvarlanıyor kapı gırç gırç eski kovboy filmlerindeki gibi. Şimdi şu evin köşesinden elinde bitmeye yüz tutmuş sigarasıyla beyaz co gözükecek. Çizmesinin arkasındaki metal çiviyi ahşap eve sürtüyor. Tehditkar bakışlarla ovadaki yabancıyı süzüyor. Sol eli cebinde gibi gözüküyor ama aslında silahında. Beyaz co yerlilerin nehirde bulup büyüttükleri kasabanın en iyi silah kullanan ve at binen kovboyu...

Hahahah

Nasılsınız güzellikler. Cumartesiden beri hiç giten olmamış:) siteyi değiştirmişler topici bulmak bayağı zor olfu benim için.

Neler yapıyorsunuz minnaklar nasıllar:) kocamaaan oldular yerlerinde durmuyorlar artık değil mi :) bu günü üze şükür, Allah yokluklarını göstermesin evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri.

Biz yarın sabah mr çekyiriyoruz kızımıza. Toplam 4 doktorla görüştük sadece bir tanesi gerek yok hele biraz büyüsün dedi. Üçimiz rahat etsin diye çektirme kararı aldık bizde. İnşallah sağ salim çektirip güzel haberler alırız. Onun dışında sevda hala zayıf bir be ek 7300 11 aya ne kaldı şurada :/

Grip te oldu. Üzerini örttürmüyor sanki sensör var örttüüm an bacaklar havaya kalkıyor tek gözü tek burnu şıpır şıpır ama doktor ilaç vermedi.

Bak çoraplarını çıkarmış atmış, yeni giydirmiştim halbuki. Nasıl iyileşecek böyle yaparsa bilmiyorum.

Dişler de hala çıkmadı 18 aya kadar normalmiş öyle dedi doktor. Ama artık o kadar aşağıdalar ki alttan üstten 4 er diş damağın altından byr bye yapıyor :) çç

Ööyleylen öyle işte kızlar:)

Sizler nasılsınız bakalım örtmenler işe başladı çocuklarla nasıl gidiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…