2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok kalabalık olması iyi değil ya. Bende sezaryen oldum. Narkozu tam atamamıştım bilmiyorum tam net ama annem babam abim kardeşim ablam kv görümce vardı. Zaten bebek senden önce gidiyor onlar ilgileniyorlar. Sonra sen odaya gelince mecbur çıkacaklar emzirme için. Ben tam ayık değildim ama görümcem kv'm ablam çok yardımcı oldular emzirme konusunda. Tuvalete gitmek bile başlarda zor olacak kırma kimseyi yardıma ihtiyacın var. Refakatçi de annem ve ablam kaldı.

Bence kayinvalidene de, sezeryandan sonra size ihtiyacim var, annemede sanada ihtiyacim var, ikinizi ayni anda yormak istemiyorum, donusumlu kalsaniz sizim icind iyi olur, kiyamiyorum de, kirma kimseyi evet ihtiyacim var orasi ayri bir konu, en onemliside ne gerek var kirginliga, bir sekilde guzelce hallet bence

Günaydın anneler ve tatlı bebişleri. Umarım hepiniz iyisinizdir. Beni sorarsanız çok üzgün ve sitresliyim. Sanırım sütüm kesiliyor Bebeğim geceleri uykuya zor dalıyor. Gözler gidiyo ama dalması 3ü 5i buluyo. Doğduğundan beri genellikle böyle. Dr kilosu kötü demedi hiç. Ek gıda da yiyoruz. Yoğurt, çorba, meyve az da olsa sebze, kahvaltıda yumurta sarısı, ev yapımı lor, pekmez, bir adet cicibebe ve komposto ya da bitki çayı. Ama gece çok sık uyanıyor emmek için. Bu gece 4 de uyudu memede şimdi 6 da tekrar emmeye uyandı. Zaten sağı hiç emmiyo doğru düzgün. Solu emiyo. Mememi sıktım süt mü yok acaba diye. Çeşme gibi fışkıran göğüsten güç bela süt geldi Ben yavrumu 2-3 yaşına kadar emzirmek isterdim. Sütü arttırmak için ne yapayım diycem ama nedenini de biliyorum. Uykumu alamıyorum. E haliyle bünye dinlenemiyo. Bu ara bi de yaz temizliği yapıyoruz onun yorgunluğu. Bi de özel sebeplerle sitres altındayım. Ooooofff offfff. Yavrum belki açlıktan uyumuyo geceleri. Ne vermeliyim ben şimdi kuzuma. 27 temmuz yaşına giriyor. Gece için olan kaşık maması mı versem. Bi tavsiyede bulunur musunuz arkadaşlar. Sütü yetmeyenler ne veriyorsunuz sizler?

Benim sutum var canım. Ama gece 11de annesutuyle beş tane bebe biskuvisi yapıp veriyorum. Yoksa bütün gece sık kalkıp emiyor. Emdiği gogsumden artık benimde sut fiskirmiyor. Benimle de tek gogus emenlerden. Emdikten sonra sut varmi diye bende kontrol ediyorum sürekli. Büyüdü sipalar anca yetişiyor sut. Bizimki 29 ağustos doğumlu. Günlük menumuz bugün şöyle sabah 7-9 arası meyve sebze puresi bir adet biskuvi peynir 12-2 arası muhallebi akşam 19-20arasi ezogelin corba 23te sütlü biskuvi. Kilosu 10. 300 boy 77 cm

Kızlar ysvrumun dünden beri ateşi var.diş cıkarıyor.diştendir.39 a kadar cıktı ateşi.3 kez ateş düşürücü vermeme.gece acile götürdük.dolven ve antibiyotik verdiler.boğaz enfeksiyonu var dedi doktor.bugün halen ateşi 38 derece 38.5 dereceyi buldu.ilac da veriyoruz.ıslak havluda uyguluyorum.şaştım kaldım.bir yükseliyor bir düşüyor.bana akıl verin allah rızası için.bugün iki kez antibiyotik 3 kez agrı kesici verdim

Canim ben de senin gibi uzun sure emzirmek istedim ama yaklasik bir ay once birden bire sag gogsumde sut bitti solda ise cok azaldi. Bu arada ilk yedi ay sadece anne sutuyle beslemustim hic ek gida vermedim. Doktorumun dedigine gore ek gidaya gecmek zaten anne sutunu azaltiyormus (talep arz meselesi), aksam doymuyor sutle dedigimde kesinlikle kasik mamasi verme ileride obeziteye yatkinliga sebep oluyor onun yerine devam sutu ver dedi. Ben yatirmadan bir saat once corbasini ve yogurdunu veriyorum, yatarken de once emziriyorum arkasindan da 60-80 cc mama iciyor. Eskiden gece 3-4 kez emmeye kalkardi simdi 1-2 kez kalkiyor. Ben de daha cok uykumu alabiliyorum.
Uzme kendini, kismet meselesi. Kuzularimiz saglikli olsun gerisi onemli degil.

Kizlar biz tatile gittik gecen hafta. Kucuk beyimiz denizden nefret etti, ayaklarini suya sokmayi bir yana biraktim kuma bile kesinlikle basmadi. Cimenlerde iki poz fotograf cektirelim dedik, cimene de basmamak icin kiyameti kopartti
Anlayacaginiz deniz tatili bizim neyimize dedirtti

Canım kanına baktırın. Enfeksiyon falan mı diye? Büyük ihtimalle olabilir. Antibiyotiğe direkt mi başladınız

Canim fitil verdin mi?Rabbim şifa versin

Selam kelebek cımmm
Ben de uzun zamandır gıremıyorum nasıl gıdıyor
Esinle duzelmedı mı yaaa offf
Hayırlısı olsun inşş

Kızlar prıma premium care kullanıyorduk ama bu pakette pişik yaptınbezler bir degısık
İçinde fıle tarzı bısey var
Ne kullansam bılemedım

Boğazına baktı doktor boğaz da enfeksiyon var dedi.

Aynısını biz yaşadık üc gün ateş düşmedi 4 satte bir ağrı kesici verdiğim halde 38.5 lerdeydi...
Dr boğazi kötü dedi agumentin antibiyotik yazdı. Hiç içime sindiremedim zaten ama mecbur kullandik, antibiyotik daha berbat etti kızımı döküntü çıkardı ishal oldu dün çok istahsizdi sürekli aglamalar......
Ve bugün ust diş gözüktü. Bosuna antibiyotik vermisim yavruma, mahvoldu....
Bugün biraz iştahı yerine geldi inşallah çabuk toparlar.. seninkine de gecmis olsun.

Dis çıkarmakla hastalığın ilgisi yok diyolar ama iki çocuğum da da tecrübe ettim kesinlikle var!

Biz de önümüzdeki ay gideceğiz bakalım tatil mi olacak eziyet mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…