2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok atarlı bu nesil valla..Çorap giymez şapka giymez üstünü örttürmez bağırır gider atarlı ergenim diye seviyorum

Ay evet çok sustuk ya.
Mr ne için, kuyruk sokumu için mi?
Hiçbi şeyin olmadığını duyar da rahatlarsınız inşallah.

Bizim bebe babacı oldu ama öyle böyle değil.
Düşman kesildi bana hadi hayırlısı :)

Evet canım kuyruk sokumu için inşallah dediğin gibi olur anne yüreği endişeliyim biraz biraz tedirgin biraz korkuyorum...

Aaa ocak sonu şubat başı gibidir o zaman :)) Allah tamamına erdirsin çekiğimize kardeş geliyor :)

İlkine çok zor kavuştuk diyordun bak ikincisini hiç aratmadı Rabbim :)
Evet canm iki basarisiz tup bebek denemesinden sonra kendiliginden olusan arka arkaya hamilelik,bu sene erkek senesi diyorlar hadi hayirlisi olsun bakalim.Saglikli olsunlarda kiz erkek fark etmez

Merhaba tecrübeli anneler ben de bu sene ağustos annesi olucam inşallah , yenidoğan 0-3ay 3-6ay olarak neyden ne kadar almak laızm kıyafet olarak çıtçıtlı badi tulum alt üst çorap önlük vs

Merhaba tecrübeli anneler ben de bu sene ağustos annesi olucam inşallah , yenidoğan 0-3ay 3-6ay olarak neyden ne kadar almak laızm kıyafet olarak çıtçıtlı badi tulum alt üst çorap önlük vs
Allah tamamına erdirsin.

0-3 ay pek alma çünkü çabuk büyüuorlar. 3 takım hastane çıkışı 5er de alt üst 10 tane zıbın. 3-5 tanesi kısa kollu ( yaşadığın yere göre)

Ben önlük hiç kullanmadım ek gıdaya geçene kadar müslin bezlerden kullandım.

0 çoraplardan bir paket alsan yeter genelde altlar patikli oluyor ben içine çorap giydirmiyordum.

3-6 aylıkları da yine altlı üstlü pijama takımları ama bu sefer patiksiz ve eldivensiz olanlardan. Bütçene göre. 10 takımla idare edebilirsin sana kalmış

Ağıstos 20si gibi doğacak inşallah Can'ım başta ne giydirilir sence evde tek zıbınla durur mı yine de uzun kol giydirmek şazım mı? Ankaradayım

Ağıstos 20si gibi doğacak inşallah Can'ım başta ne giydirilir sence evde tek zıbınla durur mı yine de uzun kol giydirmek şazım mı? Ankaradayım
Bende ankaradaydım. İlk üç brş günden sonra evde kısa kollu zıbınla tutuyordum gündüzleri. Ama senin doğum ağıstosun sonuna doğru olacak ilk hafta zaten üşüyor ortama uyum sağlamaya çalışıyor derken eylül gelecek havalar serinleyecek.

İlk günleri soruyorsan yenidoğan takımları oluyor pamuktan penye. İçine atlet üzerine tek kat o takımları giydiriyordum. Gece de aynı şekilde tek kat yatırıyordum kundak yapıp.

MinikPiranha mr sonucunda Sevda kuzusunun hic bir sorunu olmadigi ortaya cikacak insallah
Benimki de hasta, ateslendi once simdi geniz akintisi-burun akintisi derken oksuruyor, uc gecedir perisaniz resmen. Bir seyde yemiyor yavrucan, atarli atarli dolasiyor evde.
Size de cok gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…