2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba tecrübeli anneler ben de bu sene ağustos annesi olucam inşallah , yenidoğan 0-3ay 3-6ay olarak neyden ne kadar almak laızm kıyafet olarak çıtçıtlı badi tulum alt üst çorap önlük vs
Ben 8 Ağustosta doğum yaptım ilk bir ikş gün pamuklu hastane çıkışı uzun kollu sundan giydirmiştim sonra, havalar iyi sıcaktı yarım kollu zıbınlarla geçindik serin olursa altına bi şey giydiriyordum. Ayaklı tulumları da ilk birkaç ay kullandım çok çabuk uzuyorlar büyüyorlar ayağı açık olanlar daha kullanışlı idi. Hiçbir şeydrn fazla alma hemen büyüdüğü için çok kullanılmıyor zıbınların çok olsun kakalar mahvedecek :)

Gitmiyor canım.
Biraz kemirip yere atıyor her şeyi.
Bazen hiç kemirmiyor.
Bazen çığlık ata ata bekliyor, oralı olmayınca hadi bir tadayım diyor.
Severek yediği şeyleri hiç yememeye başladı, anca bana yediriyor.
Bu arada ben de kendi elimle ağzına çaktırmadan tıkıştırmak suretiyle beslemeye başladım :)
Kıvıramadık yani bu işi ama bırakmış da değilim.
Arada bir köftesini bitiriyor gaza geliyorum tekrar.
Sen de karışık gidiyordun değil mi?

Damak zevkleri oluşuyor sanırım benimki de eskiden yediklerini yemiyor çoğu kez. Tükürüp duruyor cadım :)
Evet canım karışık gidiyoruz. İştahı azaldı son aylarda. Kafasına orasına burasına yemek sürsün bayılıyor. O mıncıklarken bende bir yandan yediriyorum. Anadolu blw'si bu da :)

Bizimki de böyle olsun :)
Evet iştah tam açılıyorken birden çok azaldı.
Yaşında azalır derler ama, geçicidir inşallah.
Bir de ben yarın işe başlıyorum, gerçi 10 gün gideceğim sonra yaz tatili, annem kesinlikle mantığına yatıramadı bu yöntemi, ben de çok uğraştırmak istemiyorum, ben en azından kaşıkla beslemiyordum.
Ordan da ket vurulacak yani.

Hmm hayırlı olsun. 10 günde unutmaz zaten. Artık her şeyi ellesin istiyorlar. Elleyip kendi yemenin keyfini aldılar.
Annen kendi stilini uygulayacak mecbur ama o yer mi :)

Sağol canım inşallah dediğin gibi olur.

Geçmiş olsun paşaya inşallah düzelmiştir bu zamana kadar. Evlatlar hasta olmasa keşki. :/

Ağıstos 20si gibi doğacak inşallah Can'ım başta ne giydirilir sence evde tek zıbınla durur mı yine de uzun kol giydirmek şazım mı? Ankaradayım
hayırlı olsun bende agıstos annesiyim yazın tek zııbnla uyttum ankaradayım bende üstüne 1 penye battaniye canım geceleri patikli zıbın giyidirdim

inşaalah temiz çıkat mr tatalım ben gelemiyorum 8 mayısta eşim kalp kirizi geçirdi baypas olduk 1 ay evde rapolu geçiridm bakmak için bebe rezil oldu ibiz rezil olduk hastane ev mahvoldum şükür şmdi iyi eşim korku panik dünyam karardı valla
elif iyi bizdede diş yok bizde 11 aylık oluyoruz gecen ay dr götüemedim zaten bu ayda gidemedik ama vu corap güymme anında cıkarma geceleri üstünü örtmemem açma bizdede vasr birde sinirli uyurken barıuyor üstünü ortince ayaklar havada bekliyor tepiyor bizde eşimden dolayı herşey bana bakıyor marketti ev işi yemek bebek derlken eşime yasak kucaga almak iş yapmak market falan bende bel fıtıgı oldum sanırım annem annemd erken eşim aniden sürpriz yaptı

Ayy neler yaşamışsınız geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…