2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tek tek yazayım:)
Bizimki her telden çalıyor.Bişey farkettiğinde birden çılgın gibi emeklemeye başlıyor almak için.Oyunlarını ayakta oynamayı seviyor bacaklarını yapıştırip (koltuktan ne bulursa yere atma ,eğilip bakma oyunumuz:))
4ağustos doğumluyuz bizde de yok diş.
Doğduğundan beri 8de yatar 10 da kalkardı.gündüz yarım saat bilemedin bir saatti uykusu.şimdi 11 hatta 12yi buluyo uyuması.sabah 8de tepemde oynuyo oluyo(beraber yatıyoruz )ben uyukluyorum :)gündüz uykusu aynı varla yok arası.
Sabah peynir,yumurta yiyor.muz elma armut püresi yediriyorum sonraki saatlerde.karışık sebze çorbası yapıyorum tavuk kiyma ya da balıklı.sebze filesine koyuyorum bazen biseyler onu yiyor.
Fındık ve kuru üzüm seviyor.şükürler olsun benim gibi iştahsız olmayacak inşallah galiba.

Gozlerini kulaklarını cok kasirda sirtini filan kasiyamadi tabi cok huzursuzlandi. Bende kremler losyonlar devamli suruplar filan sukurler olsun yani cok zor birsey atlattık minicik bedeninde ama dedigim gibi kabuklar bile suan yok kadar az teyzesi

Canim gecmis olsun
Yeni disinizdr hayirli olsun
Karniyarik otunu nasil yaptin, anlatirmisin

Canim gecmis olsun
Yeni disinizdr hayirli olsun
Karniyarik otunu nasil yaptin, anlatirmisin
Cok sagol canim.
Karniyarik otu hazir satilan bir sey, paketin icinde kucuk posetlerde satiliyor. Gunde bir kez yarim poset herhangi bir yiyecegine karistirarak ver dedi doktoru. Ben sebze corbasina karistirmistim.

Iyi diyelim iyi olsun cnm :) fena bir kabızlık atlattık çok şükür. Sizden naber?
Geçmiş olsun canım. Kabızlık büyük insanı bile perişan ediyor.
Bizde iyiyiz şükür. Dünden beri biraz fazla huysuzluk yapıyor. Yanında oturursam biraz oyuncaklarıyla oynuyordu artık oynamıyor benim kucağıma geliyor sürekli. Memeye de fazla düştü. Sizde nasıl? Daha da iki gün önce dr da kontrol olduk. Bir sıkıntımız yoktu. İki gün önce gitmemiş olsam hasta mı acaba diyeceğim yani.. Mızmız davranıyor.

Hadi ya kiyamam kuzuya distir belki. Sizin baya diş çıktı gerci huysuzlugunu bilirsin. Bizde henuz diş yok :) elifte yanina oturursam oyuncaklariyla oynuyordu simdi o da bacaklarima sarılıp ayağa kalkmaya çalışıyor sürekli :) tek isteği ayakta durmak yürümek çok yoruyor o yüzden

Bizimki de mi o yüzden acaba? Bana tutunup ayağa kalkmayı çok seviyor ama zorlanıyor ya o yüzden homurdana homurdana yapıyor. Sürekli yapışmak istiyor bana. Diş mi diye düşünüyorum ama zor kısmını atlattıkama tam patlayamadı acaba ondan mı?

Kızlar selam acil tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım var.yarın yakın bir arkadaşımın kızının 1 yaş doğum gününe davetliyiz kızımla ne hediye alabilirim cok gec kaldım hediye konusunda yarın hediyeyi alıp dogum gününe geçmem lazım

Ben arkadaşımın oğluna yazlık sandalet tarzi birşey almıştım. Ama onun 2.yaş günüydü. Yuruyorsa yine yazlik ayakkabi olabilir yada değişim kartı ilaveli güzel bir elbise olabilir. Yada yazlık sapkalardan olabilir

Merhaba tecrübeli anneler Ben de 2017 ağıstos annesi olucam inşaşşah size bazı sorularım olacaktı
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?göğüs pedi mi Kalkan mı?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…