Tek tek yazayım:)Eveeet teyzeleri benim kızım emeklemeden yürüyecek sanırım :) koltuk kenarinda siraliyoruz sürekli ayakta durmak yürümek istiyoruz. Hatta bazen ellerimi bırakmak istiyor neyine güveniyorsa :) hala diş yok bakalım haftaya 9 aylık olacağız. Onun dışında az uyku çok memnuniyetsizlik çabuk sıkılma değişmeyen ozelliklerimiz :) gece 12-1 gibi uyuyup sabah 8-9 gibi kalkiyoruz. Gün icerisinde uykularimiz 30-40 dk ve 3 kere oluyor genelde. Ek gidamiz şükür iyi gidiyor az da olsa yaptiklarimdan yiyor tadina bakıyor en azindan. Elife ayrı pisiriyorum yada pisirip onunkini ayırıp sonra bizimkini tuzlama baharatlama vs yapiyorum. Sizlerde durum nedir canlar?
Iki ay daha bekleyip dr.a gideceğim.Benimki düzene bile girdi 2 aydır vakyinde oluyorum.
Gozlerini kulaklarını cok kasirda sirtini filan kasiyamadi tabi cok huzursuzlandi. Bende kremler losyonlar devamli suruplar filan sukurler olsun yani cok zor birsey atlattık minicik bedeninde ama dedigim gibi kabuklar bile suan yok kadar az teyzesiBen hatırlıyorum da offf ilkokuldaydım geçirdim ben de.Annem sakın kaşıma kızım der ola diye bir tozla ovardı hafif hafif.zordur suçiçeği.yiğitte çıksa kazırdı kendini.zaten bana çekmiş alerjik bünyeli.tırnaklarını geçire geçire bi kaşıyışı var kendini görmeee
Çok şükür geçmiş
Sukur gecmis canim, Rabbim korusun tum bebisleriGozlerini kulaklarını cok kasirda sirtini filan kasiyamadi tabi cok huzursuzlandi. Bende kremler losyonlar devamli suruplar filan sukurler olsun yani cok zor birsey atlattık minicik bedeninde ama dedigim gibi kabuklar bile suan yok kadar az teyzesi
Canim gecmis olsunKizlar Alp kabiz olmustu gecen hafta, dis cikaran bebeklerde oluyormus. Hatta o kadar zorlaniyordu ki yavrum gecici hemoroid oldu. Doktoru karniyarik otunu tavsiye etti ve bir gun sonra normale dondu. Belki bebikolar boyle bir sorun yasiyorsa aklinizda olsun.
Bu arada bizim disler dort tane oldu, ustteki kopek disleri cikti, vampir gibi geziniyor
Cok sagol canim.Canim gecmis olsun
Yeni disinizdr hayirli olsun
Karniyarik otunu nasil yaptin, anlatirmisin
erkek bebişim26 haftalık bebek 700 800 gr.aralığında olur ortalama.Maşallah iyi bebikin kilosu:)Cinsiyeti nedir?
Sağlıkla kucağına al inşallah canım.benimki de oğlan.:)erkek bebişim
Sagol canim:)Cok sagol canim.
Karniyarik otu hazir satilan bir sey, paketin icinde kucuk posetlerde satiliyor. Gunde bir kez yarim poset herhangi bir yiyecegine karistirarak ver dedi doktoru. Ben sebze corbasina karistirmistim.
Naber kızlar?
Geçmiş olsun canım. Kabızlık büyük insanı bile perişan ediyor.Iyi diyelim iyi olsun cnm :) fena bir kabızlık atlattık çok şükür. Sizden naber?
Geçmiş olsun canım. Kabızlık büyük insanı bile perişan ediyor.
Bizde iyiyiz şükür. Dünden beri biraz fazla huysuzluk yapıyor. Yanında oturursam biraz oyuncaklarıyla oynuyordu artık oynamıyor benim kucağıma geliyor sürekli. Memeye de fazla düştü. Sizde nasıl? Daha da iki gün önce dr da kontrol olduk. Bir sıkıntımız yoktu. İki gün önce gitmemiş olsam hasta mı acaba diyeceğim yani.. Mızmız davranıyor.
Bizimki de mi o yüzden acaba? Bana tutunup ayağa kalkmayı çok seviyor ama zorlanıyor ya o yüzden homurdana homurdana yapıyor. Sürekli yapışmak istiyor bana. Diş mi diye düşünüyorum ama zor kısmını atlattıkama tam patlayamadı acaba ondan mı?Hadi yakiyamam kuzuya distir belki. Sizin baya diş çıktı gerci huysuzlugunu bilirsin. Bizde henuz diş yok :) elifte yanina oturursam oyuncaklariyla oynuyordu simdi o da bacaklarima sarılıp ayağa kalkmaya çalışıyor sürekli :) tek isteği ayakta durmak yürümek çok yoruyor o yüzden
Sagol balım aminSukur gecmis canim, Rabbim korusun tum bebisleri
Kızlar selam acil tavsiye ve fikirlerinize ihtiyacım var.yarın yakın bir arkadaşımın kızının 1 yaş doğum gününe davetliyiz kızımla ne hediye alabilirim cok gec kaldım hediye konusunda yarın hediyeyi alıp dogum gününe geçmem lazım
Ayakkabı olabilir cok teşekkür ederimBen arkadaşımın oğluna yazlık sandalet tarzi birşey almıştım. Ama onun 2.yaş günüydü. Yuruyorsa yine yazlik ayakkabi olabilir yada değişim kartı ilaveli güzel bir elbise olabilir. Yada yazlık sapkalardan olabilir
Ayakkabı olabilir cok teşekkür ederim