2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tugbayhan suçiçeği virüsünü nereden buldunuz kuzum bu zamanda yahu?cok geçmiş olsun kuzucuğa,yüzünde var mı kaşıyo mu,Allah muhafaza izlerinden.

Ben ara ara rüyamda regl olurdum,iki üç güne de olurdu gerçekte de.
Ben hala regl olmadım,dün rüyasını gördüm,geliyor mu artık acaba?Var mı regl olmayan kızlar?

Yas
Kızlar ya benim anca aklıma geldi yigiti oturtup yıkamak,ne güzel oldu,resmrn büyüyorlar.
:) yatmayı kendisi bıraktı sevda küvetinin yanlarından tutup kalktı yatıramıyoruz srtık

Senin paşanın boyu da uzun küvetinde mi yıkıyordun siğmıyordur artık oraya.

Biri yazmıştı geçen gün mama dandalyesinde yıkadım diye :)

Dandalye pislenince bebeği de içine koyup ikisini birden yıkamak çok ekonomik

tugbayhan suçiçeği virüsünü nereden buldunuz kuzum bu zamanda yahu?cok geçmiş olsun kuzucuğa,yüzünde var mı kaşıyo mu,Allah muhafaza izlerinden.
Valla salgin vardi herkeste bi su cicegi duyuyordum tanidiklarda vs. canim ama Mehmet Ali ye bulasmaz diye düşünmüştüm onlarla hic bir araya gelmedik cunku. Bulasici hastaliklar hakkinda pek bilgim yok. temas ettirmem kimseye diye dusunuyordum parka cok cikarttim buyuk ihtimalle okul cagindaki cocuklarin kulucka donemine denk geldik. Cok sukur gecti. Kabuklari döküldü izler hafiften var yeni dokuldugu icin yuzundeki kabuklar ama kasimadigimiz icin iz kalmayacagini dusunuyorum. Kasimayi bilmiyo cunku cok sukur :) sirtinda kabuklar duruyo. Direncsiz oldugu için biraz fazla çıkartti. Asida yok bagisiklikta hazir degil sonucta. Ama atlattik cok zor zamanlardi 39 derece atesle sabah ettik kasindigi icin ve kasiyamayadigi icin devamli aglak halsiz istahsiz vs vs. Bitti bin sukur.

Ayy sorma cnm ya surekli ellerimden tut yürüt diyor. Koltukta sıralıyor ama bir koltuktan digerine geçmeyi henuz tam basaramadik çabalıyoruz :) bazen de ellerini birakmami istiyor ayakta kendisi duracakmismis daha seni boyun ne pat diye düşüyor :) sırtını koltuğa yaslayinca rahat duruyor ayakta. Kuzucuklar ya büyüdüler zaman nasil da hızlı geçiyor :)

Ben yikadim, aslinda banyo oturagi almayi dusunmustum, sonra aklima mama sandelyesi geldi, ikea antilop iyi oldu bu acidan, birde yeni bez baglayip oturttum, en son bezini cikarip popusunu yikadim, ben memnun kaldim deneyebilirsiniz, kimi kucaginda yikiyo, bebek ciplakken cok kayiyo, o yuzden is bas duserse yine mama sandalyesinde yikayacam

Bende aralarinda 2 yas olsun istiyordum, ucretsiz iznim bitecegi zamanda bir daha dogum yapacak sekilde olsun istiyordum, yine istiyorum, ama cok koruyorum, bizim kiz beni cok zorluyo, uykumuz, ek besinimiz cok sıkıntılı, 2, 3 saat uyusa hatta 4 saat uyusa bende uyusam, sonra istahli olsa, yogurdunu, corbasini, kahvaltisi... yese, ahh ahhhhhh ne guzel olur, hayali bile mutlu etti, Rabbim nasip etsin hepimize

Ooo masalin anasida burdaymis
Naptiniz evlenecek yaşa getirdin kizi ya resmen masallahh anasi

Evet aday çok seçemiyoruz
Büyüdü börek açıyor
Bir gülüşü var teyzeleri anasına cennetin ne güzel olduğunu anlatıyor adeta
İnsta arada fotosunu ekliyorum artık :)
Sevenleri 'aşk ı masal' adımız
Minik mucizemi merak eden teyzoşlar buraya ekleyemiyorum malum
Hepinizi öpüyoruz kocaman

Takibe aldim canim merak ediyordum bende şükürler olsun o bir mucize aynen ❤ ..

Kizlar Alp kabiz olmustu gecen hafta, dis cikaran bebeklerde oluyormus. Hatta o kadar zorlaniyordu ki yavrum gecici hemoroid oldu. Doktoru karniyarik otunu tavsiye etti ve bir gun sonra normale dondu. Belki bebikolar boyle bir sorun yasiyorsa aklinizda olsun.
Bu arada bizim disler dort tane oldu, ustteki kopek disleri cikti, vampir gibi geziniyor

İstek gönderdim hemen canım Masal kız a :)

Eveeet teyzeleri benim kızım emeklemeden yürüyecek sanırım :) koltuk kenarinda siraliyoruz sürekli ayakta durmak yürümek istiyoruz. Hatta bazen ellerimi bırakmak istiyor neyine güveniyorsa :) hala diş yok bakalım haftaya 9 aylık olacağız. Onun dışında az uyku çok memnuniyetsizlik çabuk sıkılma değişmeyen ozelliklerimiz :) gece 12-1 gibi uyuyup sabah 8-9 gibi kalkiyoruz. Gün icerisinde uykularimiz 30-40 dk ve 3 kere oluyor genelde. Ek gidamiz şükür iyi gidiyor az da olsa yaptiklarimdan yiyor tadina bakıyor en azindan. Elife ayrı pisiriyorum yada pisirip onunkini ayırıp sonra bizimkini tuzlama baharatlama vs yapiyorum. Sizlerde durum nedir canlar?

Ayy evet yatırıyodum çocuğu boşuna,o da garibim su döküyorum diye seviniyo:)
Ay evet rahat olur hem mama sandalyesi

Ben hatırlıyorum da offf ilkokuldaydım geçirdim ben de.Annem sakın kaşıma kızım der ola diye bir tozla ovardı hafif hafif.zordur suçiçeği.yiğitte çıksa kazırdı kendini.zaten bana çekmiş alerjik bünyeli.tırnaklarını geçire geçire bi kaşıyışı var kendini görmeee
Çok şükür geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…