- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Ailen Kırıkkalede zannediyordum:)
Bursa çok güzel hem tam şeftali mevsiminde gidiyorsunuz Elifin dirseklerinden aka aka yiyeceği tatlı sulu şeftalileri düşün :)
Dünden beri bir şeftali çekiyor ki canımşeftali üzüm incir tatlı tatlı bal gibi namnamnammmm.
Mümkün değil daha regl oluyorum:)
Hayır olsun inşallah:) ilki yanlışlukla mı olmuştu
merhaba, 22+3 haftalık hamileyim amniyon sıvısında azalma saptadı doktorum. bu haftalarda benim gibi bunu yaşayan oldu mu acaba ?
Canımzeynep-ahmet yaşamıştı sanırım tam olarak kaçıncı haftada hatırlamıyorum ama görünce yazar. Geçmiş olsun insallah geçici bir durumdur
İyi ki olmuş değil mi:) ayy ben istiyorum bile bir tane daha :) ama kızçeme kıyamıyorumŞükürler olsun yanlışlıkla olmuştu.
Ama ikinci yanlışlıkla olursa bu kadar içten şükredemeyebilirim :)
Evt cnm ben yasadim 24. Haftadaydim ben aslinda 21.haftada azalma görüyorum demisti ama tam olarak azaldigi 24. Haftada ortaya cikti ve benimki tam dogum sinirina gelmisti 5 cm dogum siniri benimki 5bucuk cm di ve bana biri prof iki doktor o kadar olumsuz konustu ki resmen kaybederiz bebegi dediler yuzume ama Rabbim o kadar buyukki onlar istedikleri kadar oyle desinler zaten hep en kötüyü soylerler bisey olmazsa bizim sayemizde diyebilmek icin . netice olarak kaybederiz dedikleri bebek suan kucagimda ve saglikli elhamdulillah ben sana neler yaptigimi soyliyeyim sen uygula hic biseycik olmaz Allahin izniyle. Ben sabah aksam birer bardak taze sıkılmış havuc suyu ictim icine bi cay kasigi kadar zeytinyagi koyuyodum ben ac karnina ictim ama ac tok farkedermi bilmiorum bunun yaninda bol armut yedim gunde en az 4 litre su ictim ve pek ayaga kalkip is yapmadim disari bile hastaneye gitmek icin ciktim sadece surekli sol tarafima uzandim sen de bunlari uygula cnm faydasini goreceksin . senin kac cm mis suyun soyledi mi doktormerhaba, 22+3 haftalık hamileyim amniyon sıvısında azalma saptadı doktorum. bu haftalarda benim gibi bunu yaşayan oldu mu acaba ?
Yeni goruyorum dahaNaber tugba Mehmet Ali nasıl?
Ooo masalin anasida burdaymisŞşşşşş napıyonuz hanımlar :)
Bebişlerim iyilerdir inşallah
Öpüyoruzz masal kızım ile sizleri ve minnoşları
O kadar cok sey takıyorum ki hatirlamiyorum bile
Ben de istiyorum aslında :)İyi ki olmuş değil mi:) ayy ben istiyorum bile bir tane daha :) ama kızçeme kıyamıyorum
Oyy nasıl kaptınız geçmiş olsun.O kadar cok sey takıyorum ki hatirlamiyorum bile
Hepimizin ki gibi Mehmet Ali beyde dana gibi oldu masallah
Bu arada biz su çiçeği cikardik kizlar darisi basinizaaşıdan yirttik
Bizde iyiyiz hamdolsun. :)Yeni goruyorum daha
İyiyiz şükran cim sen nasilsin ? Kosturmaca ipek napiyor ?
Sagol canim cok zordu ama gecti iz kalicagini sanmiyorum kasimadi cunku daha kabuklari yeni dusuyor hayirlisi buymus parktan bahçeden kaptik sanirim.Ben de istiyorum aslında :)
Hatta bizim bebe 3 aylık falandı içimde bir çocuk aşkı, şimdi hamile kalsam bir daha ne zaman doğum iznine çıkarım diye hesaplıyorum manyak manyak :)
Ama yok, hiç cesaretim yok.
Allah eşime daha makul bir iş kapısı açsın da cesaretim gelsin inşallah...
Oyy nasıl kaptınız geçmiş olsun.
Zor olmuştur ama iz miz kalmaz bebekken çıkarınca.
Ayyy kızlar nasıl cesaret ediyorsunuz yaAllah'ın izniyle ben şimdi düşünmüyorum ikinciyi. Size bravo valla
Ayyy kızlar nasıl cesaret ediyorsunuz yaAllah'ın izniyle ben şimdi düşünmüyorum ikinciyi. Size bravo valla
İkinciyi isteyenler herhalde bebeler cok uslu da gözünüz korkmuyor maşallah. Mehmet Ali den sonra çocuktan soğudum
Aa çok sevindim afiyet olsun yarasın inşallah oğluşuna:)MinikPiranha bu sabah senin patates tostundan yaptim, oglus afiyetle yedi sana tesekkur ediyor teyzesi
Ey maşşallah emeklemeden yürüyecek.bizimki çok erken emekledi ama cok yapmıyor.ayağa dikilip durmayı daha cok seviyor.oynuyo öyle tan tun koltuktan yere biseyler atar,eğilir bakar,perdeleri çekip bakar,çok hoşuma gidiyor .Teyzeleri benim uykusuz kızım emeklemiyor ama siralamaya başladı :) daha çok yeni 2-3 adim ancak gidiyor ama en azindan emeklemeyecegi kesinlesti sanirim