- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Merhaba tecrübeli anneler Ben de 2017 ağıstos annesi olucam inşaşşah size bazı sorularım olacaktı
1)Ateş ölçer hangi marka Nasıl kullanılan iyi olur?
2)pişik kremi ne tavsiye edersiniz?göğüs pedi mi Kalkan mı?
3)kangru ve ana kucağı gerekli mi, hangi marka tavsiye edersiniz neden?
4)şampuan ve çamaşır deterjanı olarak neleri tavsiye edersiniz?
5)Bebek arabası hangi marka, travel sistem mi?
6) Bebek bezi olarak hangisi neden iyidir?
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
Zordur canım benim eşim de çok yoğun biliyorum yani. Allah kolaylık versin. Kızın arkadaş oluyordur artık sana :)Kızlar o kadar bunaldim kieşim gece çalışıyor. Kendimi aile gibi hissetmiyorum ya akşam olunca eşim olsun istiyorum bir de bugün pazar ya ah ah gurbette olmak polis eşi olmak ne zormuş hele bir de bebek büyütürken daha da zormuş
Ezcanede önerilen bir ateş ölçer almıştım çok pahalı bir şey değil. Memnunum. Zaten ateşi olduğunda anlıyordum. Dudaklar bu konuda en hassas yer.Merhaba tecrübeli anneler Ben de 2017 ağıstos annesi olucam inşaşşah size bazı sorularım olacaktı
7)çocuk bakımı ile ilgili takip ettiğiniz yazarlar veya bloglar var mı, tavsiyeler
Öncelikle umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Onlar hayattaki en güzel mucizeler her bir tekme nin tadını çıkarın.Merhaba tecrübeli anneler Ben de 2017 ağıstos annesi olucam inşaşşah size bazı sorularım olacaktı
Canım nasıl uyuyor bebeğin?Kızlar merhaba,
İçime artık dert oldu iyice, kızım şimdi tam 9 aylık ve gece uykusuna yatarken ağlama krizlerine giriyor resmen.( Kucakta susmaz, yatağında durmaz.. Şaştım kaldım artık.. Altı da kuru, karnı tok.. Ayrı kalma korkusu mu acaba? Siz neler yaşıyorsunuz uykuya yatırırken?
Canım nasıl uyuyor bebeğin?
Benimki emerek uyuyor öyle bir sıkıntı yok. Bağlanma atağındadır belki.
Zordur canım benim eşim de çok yoğun biliyorum yani. Allah kolaylık versin. Kızın arkadaş oluyordur artık sana :)
İlk üç ay emdi sonra emmedi maalesef( Kendi yatağında normalde kendi kendine uyur ama gece uykusu öyle böyle değil mümkünü yok uyumuyor.. Bağlanma atağı olabilir biraz okuyayım netten..
Canım ateş ölçer eczaneden 5 liraya aldığım koltuk altı ölçer. Hep doğru ölçtü doktorumuzda koltuk altından ölçmemi söyledi. Braun kulaktan ölçer de var ama hiç kullanmadım.Merhaba tecrübeli anneler Ben de 2017 ağıstos annesi olucam inşaşşah size bazı sorularım olacaktı
Saglikla kucagina alirsin insallah canimMerhaba tecrübeli anneler Ben de 2017 ağıstos annesi olucam inşaşşah size bazı sorularım olacaktı
Geçmiş olsun canım. Inşallah tez zamanda düzelir. Bir kitapta okumuştum bebekler oyun için isirir diye. Bizde dis yok o yuzden tecrübe etmedim daha. Isirdiklari zaman emzirmeyin hemen emzirmeyi bırakın yazıyordu. Bebeginiz isirdigi zaman memeden ayrılacağını anlarsa bir süre sonra isirmayi birakirmis. Dene istersen.Hasta ettim çocuğu aferin bana.
Dün akşam üzeri hava güzeldi, dışarı çıktık üzerine bir şey almadım, komşuya rastladım kapıda, gel dedi 5 dakika gireyim dedim oldu 1 saat.
Hava soğumuş bu arada ama çok da fena değildi, bi dolanır geliriz dedim, esiyodu ama ya niye bu kadar dikkatsizliğim tuttu
Burun şırıl şırıl.
Emmek istiyor ama memeyi ısırıyor sadece öyle böyle değil, biraz ısırıp emmeye geçer diyorum ama dayanamıyorum, ısırıp duruyor sert sert.
Ne yapsam ki...
Geçmiş olsun canım. Inşallah tez zamanda düzelir. Bir kitapta okumuştum bebekler oyun için isirir diye. Bizde dis yok o yuzden tecrübe etmedim daha. Isirdiklari zaman emzirmeyin hemen emzirmeyi bırakın yazıyordu. Bebeginiz isirdigi zaman memeden ayrılacağını anlarsa bir süre sonra isirmayi birakirmis. Dene istersen.
Fön makinesi bebek için sakıncalı canım. Kafasını yalnızca kurulamak lazım. Nasıl alışırsa öyle gider. Fön makinesine alışmasın bir şeycik olmaz İnşaAllah.Kizlar bebislerin sacini kurutmak icin fon makinesini kullaniyor musunuz, ben bu 2 haftadir kullanmaya basladim da, ama icim rahat degil, yaydigi radyasyon beni rahatsiz ediyor
Normalde kizimi annemle.yikiyariz, son zamanlarda esimle yikiyoruz, esimle yikarken rahat degilim, o yuzden fon makinesini kullanmak zorunda kaliyorum, ama tedirginde oluyorum
Siz ne yapiyorsunuz bu durumda?
Geçmiş olsun canım. Benim okuduğum kadarıyla oyun için ısırıyorlarmış. Tepkini belli edip uyarman lazım. İşe yarıyor. Benimki ara ara deniyor. Uyarıyorum. Oynamasına izin vermiyorum. Bizimki de can yahu.Hasta ettim çocuğu aferin bana.
Dün akşam üzeri hava güzeldi, dışarı çıktık üzerine bir şey almadım, komşuya rastladım kapıda, gel dedi 5 dakika gireyim dedim oldu 1 saat.
Hava soğumuş bu arada ama çok da fena değildi, bi dolanır geliriz dedim, esiyodu ama ya niye bu kadar dikkatsizliğim tuttu
Burun şırıl şırıl.
Emmek istiyor ama memeyi ısırıyor sadece öyle böyle değil, biraz ısırıp emmeye geçer diyorum ama dayanamıyorum, ısırıp duruyor sert sert.
Ne yapsam ki...
Ateşölçer koltukaltından ölçüyorum ben.alından temassızlardan alamadım bugün yarın derken birtürlü.Merhaba tecrübeli anneler Ben de 2017 ağıstos annesi olucam inşaşşah size bazı sorularım olacaktı
Biz doğdugundan beri beraber yatıyoruz canım :)seni istiyordur,dişleri ne alemde bebikin?:)Kızlar merhaba,
İçime artık dert oldu iyice, kızım şimdi tam 9 aylık ve gece uykusuna yatarken ağlama krizlerine giriyor resmen.( Kucakta susmaz, yatağında durmaz.. Şaştım kaldım artık.. Altı da kuru, karnı tok.. Ayrı kalma korkusu mu acaba? Siz neler yaşıyorsunuz uykuya yatırırken?