- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Ben giydirmiyorum, kolsuz zıbınlara bile yeni geçtim. Üzerine uzun kollu pamuklu pijama. Zaten üzerini açıyor sürekli. Beni sorarsan ben atletle yatıyorum
elma kiraz şeftali.
elbette hatırlayacağım :)
Hiç izinli olmuyor canım, pazar günleri tutarsa pazartesi izinli oluyor bir tek diğer günler mesaiye devam ediyor.:) oyy yazık sevda kuzusuna :) ben de incecik bir uzun kollu giydirip kollarini sivadim :) sevda kuzusu napiyor emekliyor mu siraliyor mu? Bu arada eşin nöbetçi olunca sonrasinda kac gun izinli oluyor?
Ooo ne güzel meyveler, zamanı da geliyor hepsinin bol bol yesin kuzucuklar:)elma kiraz şeftali.
elbette hatırlayacağım :)
Hiç izinli olmuyor canım, pazar günleri tutarsa pazartesi izinli oluyor bir tek diğer günler mesaiye devam ediyor.
Bondigonun aktivite masası etrafında sıralıyor üç beş tur atıyor :)
Emeklemeden yürüyecek heralde bizim kızlar.
Teşvik etmek amaçlı yere yüz stü koyuyorum kafasını kaldırıp kaldırıp küt diye yere koyuyor koyamıyorum koymaya. Bazen kendisi dönünce geri geri sürünüyor ama o da uzun sürmüyor
Şimdi tam zamanı hakkaten. Neden gönderdin ki. Çok eğleniyor kızım onda. 10-15 dk kensi kendine oyun oynuyor.Ayy sizin de kotuymusaynen emeklemeden yürüyecek gibiler masallah sevda kuzusuna :) ben aktivite masamizi istanbula gonderdim annemle keşke gondermeseydim onunla oynardi şimdi hazir ayakta durabiliyorken 1 ay sonra gidecegiz artik o zaman oynar. Bizimki de ulasmak istedigi birsey olursa donerek asker gibi sürünerek ulaşıyor bakti yoruldu ama ulaşamadı basliyor bagirmaya :) şu an olduğu gibi :)
Şimdi tam zamanı hakkaten. Neden gönderdin ki. Çok eğleniyor kızım onda. 10-15 dk kensi kendine oyun oynuyor.
Sırf onun için büyük valiz götüreceğim.
Ben uçağa ilk defa bineceğim, yükseklik korkum da var 5. Kattan aşağı baksam çenem titriyor. Bir de bileti 25F verdi online cekında cam kenarı büyük ihtimalle.
Ne tavsiye edersin inip kalkışta sevdayı emzirmek dışında
Kızlar ramazanda oruç tutacak mısınız? Ben tutayim diyorum ama bilemedim ki siz ne yapacaksınız?
Benim kafamda karisti
Ben normal.zamanda tutarim
Zorda olsa tutarim, ama simdi beni dusunduren sey sut
Kizim ek.gida konusunda kotu
Sutumde giderse ne yaparim hic bilmiyorum
Belki o zamana kadar istahi acilir, belki daha akilli usullu olur, belli mi olur
Dakka 89, mac 9-0, Allahtan umit kesilmez derim her zaman(araplar gibi)
Ben de çok kararsızım.Kızlar oruç tutacak mısınız? Çok kararsızım. Fikirlerinizi yazar mısınız?
En basit yemeği yaparken bile kaç defa kapatıyorum altını.Evet kızlar Bizim bugünkü menümüz de yumurta hazır Meyve suyu, dünkü menüde makarna,yarın da menemen yaptım mı oh çok şükür nerde 3 çeşit yemek 1 tane tatlı günleri eşim artık diyor ki hadi bugun bir değişiklik yap mesela peynirli yumurta adam sayemde espiri yeteneğini geliştirdi biz yemeğin kavgasını yapmayız karın doyurmak değil mi ne varsa o,eşim gec gelir kızımın çorbasını yer bazen
Ben de çok kararsızım.
Geçen sene bile tutmaya niyetlendim ama yapmadım tabii.
Gece beslenmemize çok dikkat etmeliyiz ki tutabilelim.
Belki de hiç etkilenmez süt, deneyeceğim yine, sıkıntı olursa ara veririm.
Aslında 6 aylık olana kadar tutacağımdan emindim ama şimdi bu süt meselesini daha fazla önemsiyorum.
Kadir Tuğcu (taktım bu adama da, hoşlanmam aslında pek) ek gıda konusunda çok acele edildiğini, 2 yaşına kadar anne sütü yetmezse ek gıda verilmesi gerektiğini söylüyor.
Ben bu kadar abartmıyorum ama gittiği yere kadar süt ağırlıklı gitmeye kararlıyım.
Bu memelerden süt geliyorsa çocuğun hakkı, içebildiği kadar içsin.
Lafı uzattım kısaca ek gıdayı arttırma çabam olmayacak, sütümün azaldığını hissedersem bir iki gün ara vererek tutacağım sanırım.
Ama borçlar çok birikiyor, vicdanen çok rahatsızım.
En basit yemeği yaparken bile kaç defa kapatıyorum altını.
Yapmıyorum ben de ne yapayım :)
Eşimle düşünüyoruz geçen ne yiyip ne içiyoruz biz acaba diye.
inşallah canım.Hayırlı olsun yeni şehriniz cnm :) çok güzel bir şehir olduğunu duymustum ben de :) insallah ailen için çok güzel günler bekliyordur sizi :)
inşallah canım. kızlar sevdi burayı :)Ooo ne güzel meyveler, zamanı da geliyor hepsinin bol bol yesin kuzucuklar:)
Aralarında bir ay vardı zaten kuzuların:) ama Elif daha atak danırım. Sevdayı bu oyuncak biraz hareketlendirdi biraz da yürüteç.Cnm hiç korkma zaten bulutlardan aşağısı görünmüyor genelde. Hem kalktiktan sonra camını kapatabilirsin aşağıyi görmemek için. Ya aslinda uçak yolculuğunda korkacagin birsey yok sadece kalkarken hani asansöre binersin kalktiginda bir tuhaf olur ya için öyle oluyorsun. Ilk defa bineceksen sen de sakız cigneyebilirsin kulaklarinin basinctan etkilenmemesi için. Bir de inerken birden küt diye yere değiyor onun dışında pek anlamiyorsun. He bazen de tribulans olabilir onu da kötü yolda giden araba gibi düşün. Hiç korkma cnm indikten sonra diyeceksin ki bu nasil bir rahatlikmis. Insallah güzel geçer yolculugunuz. Biz de 20 haziranda gideceğiz elifle :) ya burada yürüme arkadasi var onunda onunde oyuncaklari var diye onu gonderdim kirikkalede annemle. Ikisini birden goturmek zor olur diye. Neyse gidince oynasin artik
Aralarında bir ay vardı zaten kuzuların:) ama Elif daha atak danırım. Sevdayı bu oyuncak biraz hareketlendirdi biraz da yürüteç.
İnşallah kolay geçer yolcuuk canım. Uçağa sevdanın pusetini alabilir miyim ki? Yan koltuk boş olursa oraya koyarım emniyet kemerini de bağlarım.
Lost dizisini izlemeye başlamıştım bir de bir iki hafta önce şansa bak orada da uçak düşüyor
İstanbulda eşinin ailesi mi var senin. Nereye gideceksiniz. bayramı orada geçireceksiniz heralde.
Hediyen de pek güzel pek anlamlı:) düşüncesine sağlık kocanın:)
Ailen Kırıkkalede zannediyordum:)Puseti alamazsin cnm ama yanimda olsun istiyorsan uçağa binene kadar yaninda olabilir kucağına merdivenlerinden cikmadan bavul tesliminde sana verecekleri posete koyup yere birakabilirsin gorevliler alır. Ama tavsiyem valiz tesliminde ver gitsin çünkü kucağında bebek varken puseti posete koymak çok zor oluyor. Zaten uçağa binince sana ayri bir bebek kemeri verecekler sevdayi kendi kemerine baglayacaksin. Yanin boş olursa bile ayrı koyamiyorsun kuzuyu :) ama uçak havalandiktan sonra yanina koyabilirsin tabi inişte tekrar baglaman gerekir.
Istanbulda kendi ailem var canım doğma büyüme istanbulluyum ben zaten :) bayramda kendi ailemleyim ama 4-5 temmuz gibi bursaya kayinvalidemlere geçeceğim 10 gun kadar ilk defa tek başıma gidecegim sıkıntısı şimdiden basladi
Ailen Kırıkkalede zannediyordum:)
Bursa çok güzel hem tam şeftali mevsiminde gidiyorsunuz Elifin dirseklerinden aka aka yiyeceği tatlı sulu şeftalileri düşün :)
Dünden beri bir şeftali çekiyor ki canımşeftali üzüm incir tatlı tatlı bal gibi namnamnammmm.
Mümkün değil daha regl oluyorum:)Hayırdır aşerir gibi :)
Rüyamda hamileydim, nasıl kızıyorum kendime iki oldu biz niye beceremiyoruz korunmayı diye :)
Kabus gibiydi çok korktum.