Bence de :)Hata vermisti, baktim simdi 3 defa mesajim eklenmis, kusura bakmayin artik:)
Belki de bebisleriniz 3 defa
kutlamak istiyordur, bilemeyizki:)
Hangi ike taşındınız grill, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.benim kızda düştü benim yatağımda. 4 bir yanı yastıkla çevriliydi ama atmış kendini :)
neyse ki dengeli düşmüş, şakağının bir tarafı kızarmıştı.
kızım emekliyor, diz üstü oturuyor, ayağa kalkmaya çalışıyor. bir de bu ara nedense bizi sık sık ısırmaya çalışıyor.
en güzeli ve üzeni de ablaları koşmaca oynarken o da emekleyerek onlara yetişmeye çalışıyor ama yetişemiyor ya kıyamıyorum.
:)
Sağol arkadaşım. Amin İnşaAllah tseninde canım :)Gebeliği beraber geçirip emzirme seanslarında nöbet tuttuğumuz, güzel haberlerin yanısıra tüm endişelerimizi de paylaştığımız canım arkadaşlarım. Anneler gününüzü kutluyorum:) inşallah eşleriniz ve çocuklarınızla en az 50 sene daha kutlarsınız anneler gününü :)
Duygulandırdın beni.. O günler gelecek mi yaa :)) herkesin anneler gününü kutluyorum.Kizlar
Anneler gununuz kutlu olsun
Simdi hazirlik yapamiyorlar ama bit kac seneye cok guzel suprizleri olacak insallag
Yataga gelip opecekler
Guzel guzel sarkilar soyleyecekler
Gerci hergun guzeldir ozeldir
Ama bugunlerde birer guzelliktir
Neyse:)
Tekrar anneler gununuz kutlu olsun
Bebisleriniz yerine ben soyliyim size, onlarin dili olayim guzel anneler
Annemmmm, canim annemmmm seni cokkkkk seviyorum, anneler gunun kutlu olsun bitanecik annemmmmmmm, sonra da sıkıca sarilma ve opme fasli:)
Bebisler buyudukce bunlara daha guzel fasillar eklenecek insallah
Kalkti canim. Yapilmiyor.Slm kızlar çoktandır yazamıyorum. Inş herkes bebisleri ile sağlıklı ve mutludur, hasta olanlara da acil şifalar diliyorum.
Kızlar bu 9.ay aşısı kalktı mı, öyle bişey duydum da? 9.uncu ayını doldurup sağlık ocağına aşı yaptıran yada yaptırmayan kimse varmı?
Amasya canım.Hangi ike taşındınız grill, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
Ahahaha aynenYine oğluşu uyuttun yataktan mı yazıyorsun :)
Sagol canim:)Bence de :)
Sağol sarem, senin de anneler günün kutlu olsun hayırlı evladın ömrün boyunca tüm anneler gnünde mutluluktan ağlatsın seni inşallah :)
Gelecek Allahin izniyle:)Duygulandırdın beni.. O günler gelecek mi yaa :)) herkesin anneler gününü kutluyorum.
Iyi oldu kalkması :) tşkr ederim cnm iyidir yakışıklı çok saol büyüyor yavaş yavaş :) senin kız nsl cnm inş iyidir?Merhaba canım nasılsın:) yakışıklın nasıl siz de iyisinizdir inşallah.
Evet kalkmış 1 yaşındayken yapılacakmış biz olmadık aşı
Amasyanın içimden geçtiğini söylemiştim sana:)) güzellikler getirsin inşallah Amasya, şeftali yedikçe beni hayırla oranın şeftalileri kocaman tap tatlı olurmuş:)Amasya canım.
bir eve içim ısındı ama bakalım :)
İyiyiz biz de çok şükür. 10 aylık olacak nerdeyse 10 günü kaldı:))Iyi oldu kalkması :) tşkr ederim cnm iyidir yakışıklı çok saol büyüyor yavaş yavaş :) senin kız nsl cnm inş iyidir?
Ben giydirmiyorum, kolsuz zıbınlara bile yeni geçtim. Üzerine uzun kollu pamuklu pijama. Zaten üzerini açıyor sürekli. Beni sorarsan ben atletle yatıyorumKızlar uyurken bebislere yarim kollu giydiren var mi? Ben giydirmiyorum henüz ama bugun ilk defa elif terlemisti. Odamiz da 22 derece ama yarim kollu giyse üşür mü acaba ki bilemedim? Ben de hep uzun koldan yarim kola geçişte zorlanma olur bunu kizimda da yasayacagim sanırım
elma kiraz şeftali.Amasyanın içimden geçtiğini söylemiştim sana:)) güzellikler getirsin inşallah Amasya, şeftali yedikçe beni hayırla oranın şeftalileri kocaman tap tatlı olurmuş:)