Gecmis olsun canimKızım da hasta oldu burnu gözü şıpır şıpır damlıyo. Evvelsi gün 10 dakikalığına oarka çıkarmıştım ondan okdu. Doktor mayıs sonuna kadar dışarı çıkarma dedi.
Nasıl bir memleket burası
Bizimkide oyle cikarip agzina koyuyor bir de:)Kızlar yeni favori oyunumuz çorap çıkartmaca. Kilotlu çorabı bile çıkartmaya çalışıyor
geçmmiş olsun ama tuba banada alerjen gib geldi elifte bahar havasında cıktığımızda aglıormuş gibi gözleri akıyor sğrekli hapsuruyor sadece dısarda ama sen genede ıhlamur falan destekle anneliğin 6.hissi ne söylüyorsa onu yap:)Kızım da hasta oldu burnu gözü şıpır şıpır damlıyo. Evvelsi gün 10 dakikalığına oarka çıkarmıştım ondan okdu. Doktor mayıs sonuna kadar dışarı çıkarma dedi.
Nasıl bir memleket burası
hahha agzına götürüyormu birde benimki önce corabı sokuyor sonra ayak baş parmağı ama o çorap ayakta durmayacak:)Kızlar yeni favori oyunumuz çorap çıkartmaca. Kilotlu çorabı bile çıkartmaya çalışıyor
Canım gözleri de akıyosa belki polen alerjisi vardır. Doktorun mayıs sonuna kadar çıkarma demesi ondan gibi geldi bana.
@kaftankef o oyun bizimde favorimiz.
Sağol canım öyle yapacağımGecmis olsun canim
Doktoru dinle, cikarma bencede havalar tam isinincaya kadar
Yok canım ya burda polen falan yok daha ağaçlar kup kuru tomurcuklanmadı bile.geçmmiş olsun ama tuba banada alerjen gib geldi elifte bahar havasında cıktığımızda aglıormuş gibi gözleri akıyor sğrekli hapsuruyor sadece dısarda ama sen genede ıhlamur falan destekle anneliğin 6.hissi ne söylüyorsa onu yap:)
Heheh sevmiyor belki çocuk çorabı :)Kızlar yeni favori oyunumuz çorap çıkartmaca. Kilotlu çorabı bile çıkartmaya çalışıyor
Yok canım ya burda polen falan yok daha ağaçlar kup kuru tomurcuklanmadı bile.
Hapşurunca bir sümük çıkıyor ki maşallah çenesinden sallanıyor
Bir de burnuna parmağını sokmayı öğrendi sonra gözüne sonra kulağına, peçeteyle de sildirmiyor dakka başı banyoda el yüz yıkıyoruz
aynen oyle bende ayagimda salliyorum ama artik ayaklarim uyustu sallamaktan yururken agriyor artik :)kendi kendine uyuyan bebek var midir ki:)Elifi ayağımda sallarken karnima tekme atip duruyor :) deli kizim benim. Mama sandalyesinde de kalkmak istiyorsa totosunu hoplatiyor :) ne cabuk büyüdüler. Artik tepkileri oyle net ki o yüzden hayat daha keyifli
Dün götürdük doktora ama vermedi ilaç. Bugün bakacak tahlil sonuçlarına belki ona göre verir bir ilaç. Ihlamurla anne sütüyle geçirmeye çalılıyoruz. Yemek zaten yemiyordu iki gündür hiç bişey yemiyor. Bir çileği götürüyor ağzınaKiyamam kuzuyacok geçmiş olsun cnm bizimde olmustu ama şükür 2 güne geçti. Hemen ilk basladiginda doktora götürdüm bir ilac verdi cok iyi geldi. Eger hastalik baslayali 48 saat olmadıysa sana da yazabilirim cnm ilacı. Antibiyotik falan değil
Yaramaz:) insan velinimetini tekmeler miElifi ayağımda sallarken karnima tekme atip duruyor :) deli kizim benim. Mama sandalyesinde de kalkmak istiyorsa totosunu hoplatiyor :) ne cabuk büyüdüler. Artik tepkileri oyle net ki o yüzden hayat daha keyifli
:)aynen oyle bende ayagimda salliyorum ama artik ayaklarim uyustu sallamaktan yururken agriyor artik :)kendi kendine uyuyan bebek var midir ki:)
oy kuzuma sevda büyümüşte burun karıştırıyorYok canım ya burda polen falan yok daha ağaçlar kup kuru tomurcuklanmadı bile.
Bir de burnuna parmağını sokmayı öğrendi sonra gözüne sonra kulağına, peçeteyle de sildirmiyor dakka başı banyoda el yüz yıkıyoruz
Ya :)oy kuzuma sevda büyümüşte burun karıştırıyor
Çok geçmiş olsun canım. Sevda kuzu atlatsın bian önce inşallah. Vanda öyle malesef. Havalar daha ısınmamış. Ankarada ağaçlar çiçek açtı. Vanda çimenler yeni yeni yeşeriyomuş. Soğuk memleketler malesef.Teşwkkür ederim canım.
Yok burda havalar anca o zaman ısınırmış o yüzden o zamana kadar bekle dedi.
Buralarda daha ağaçlar çiçek açmadı bence polen alerjisi değil. Öksürüyor da zaten. Balgam da var muhtemelen ama atamıyor ıhlamur veriyorum.
Dün doktora götürdük hem rutin kontrol hem bu hastalık içşn. Kan ve idrar tahlili istedi kanı versik de idrarı anca sabah yakalayabildim babası götürdü öğleden sonra tekrar gideceğiz bakalım belkş ilaç yazar
Aaay çok güldüm,aklıma Azra'ya arada açtığım kukuli şarkıları var o geldi. Kukuli parmağıyla kulağını,burnunu karıştırıyor sonrada o parmağı ağzına sokuyorYok canım ya burda polen falan yok daha ağaçlar kup kuru tomurcuklanmadı bile.
Mevsim farkı var resmen. Biz şuan kasımda gibiyiz.Çok geçmiş olsun canım. Sevda kuzu atlatsın bian önce inşallah. Vanda öyle malesef. Havalar daha ısınmamış. Ankarada ağaçlar çiçek açtı. Vanda çimenler yeni yeni yeşeriyomuş. Soğuk memleketler malesef.
Aay yerim o başparmağıMevsim farkı var resmen. Biz şuan kasımda gibiyiz.
Burnu akıyor ya tahatsız oluyo heralde sokuyo parmağını:) baş parmağını sokuyo hemde pis kız:))