- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Çoook:)Aay yerim o başparmağıpek tatlılar ya.
Atta biz de kopya çekelimÇoook:)
Marakas yapıyorum şimdi kızıma, yapıştırıcıyı bulamadım ama yapınca atarım fotosunu:)
Atarım canım malzemeleri hazırladım ama yapıştırıcı bulamadığımdan yapamıyorum:/Atta biz de kopya çekelim
Azra'nın pamukcuğu da geçmiş bu arada. Hep benim yanlış okuma hatam yoksa çoktan geçermiş. Koca ağıza bi damla ilaç ne ki damlatsana 10-15 damla. Neyse şükür atlattık.
Evet canım kültür geç çıkıyor. Bizde ateşlendiğimiz zamam hem kan hem idrar kültürü vermiştik daha sonucunu almadık. Zaten ateşimiz de düşmüştü önemsemedim yani. İdrarda bi sıkıntı olsa yaparken ağlar,huysuzlanır zaten ya da kötü koku olur. İnşallah yoktur.Atarım canım malzemeleri hazırladım ama yapıştırıcı bulamadığımdan yapamıyorum:/
Canımm deme öyle zaten acı veren birşey değil bir iki gün de anası için pamukçuklu gezmiş çok mu:) geçmesine sevindim tekrarlamaz inşallah.
Biz de öğğdeenen sonra tekrar doktora gideceğiz 3 gibi, çıkmış tahlil sonuçları.idrar Kültür sonucu çıkmamış gerçi 2 güne çıkıyormuş çok şaşırdım.
İdrarı bu sefer kolay aldık. Sabah 7 gibi taktım 7.30 da babası tam işe giderken açtım altını bi baktım yeni yapıyor:) yarısı dışarı yarısı poşete gitti ama yetmiş çok şükür:)
Sağol canım inşallah:)Evet canım kültür geç çıkıyor. Bizde ateşlendiğimiz zamam hem kan hem idrar kültürü vermiştik daha sonucunu almadık. Zaten ateşimiz de düşmüştü önemsemedim yani. İdrarda bi sıkıntı olsa yaparken ağlar,huysuzlanır zaten ya da kötü koku olur. İnşallah yoktur.
Hadi geçmiş olsun sen o ara ne kullandıysan artık:))))Atta biz de kopya çekelim
Azra'nın pamukcuğu da geçmiş bu arada. Hep benim yanlış okuma hatam yoksa çoktan geçermiş. Koca ağıza bi damla ilaç ne ki damlatsana 10-15 damla. Neyse şükür atlattık.
hindiyi kavuruyormusun yoksa onceden haslayip mi atiyorsunBugünkü çorbamız;
Yarım patates
2 kalın ve küçük dilim balkabağı
1 diş sarımsak
5 parça falan hindi eti
Ben buzluğa atmıştım kızım için. Hep beraber haşlayarak yapıyorum. İlk defa yaptım gerçi bunu.balkabagini bulamiyorum artik markette pazarda
Yaramaz:) insan velinimetini tekmeler mi
Seninki 8 oldu değil mi:) Allah sağlık, ömür versin yeterki büyüyorlar çabucak
Bizim burda vardı canım :)) hiç bulamazsan ben buzluga çok attım sana veririm :))balkabagini bulamiyorum artik markette pazarda
teskkr ederim cnm :))Bizim burda vardı canım :)) hiç bulamazsan ben buzluga çok attım sana veririm :))
İyi diyelim iyi olalım kuzum özlettin valla gerçi ben de uzun zamandır yoktum yeni yeni uğruyorum Yiğit paşa Nasıl.biz sıkıntılıyız son Zaman'larda dişimiz hala yok 1 haftadır ek gıda reddediyor sadece emmek istiyor bir süre ac bıraktım yine yemedi sadece anne sütü yetmez ki cok moralim bozuk
Vanda ısındı mı havalar. Kırıkkaleden mi bahsediyorsun yoksa. Ben bir gün çıkardım hasta ettim kızımı aman dikkat et sende.Aynen cnm cok sukur saglikla buyusunler kuzular :) artik yaz da geldi kizimla çıkıyoruz guneslenmeye :) kendimi daha iyi hissediyorum. Bir tek gece uykularimiz hala problem cok gec yatiyor sık kalkiyor bakalim zamanla o da duzelecek insallah
Hasta mı kuzu. Benim kızım hasta o yüzden sadece meme emiyor. Ama yetiyor sanırım kaka yaptı dün bayağı. Zülme bence. Aç olsa ağlar durmaz. Diş döneminde olabilir zorlama dediler byükler ben de zorlamıyorum artık elbet yemeye dönecek tekrar.İyi diyelim iyi olalım kuzum özlettin valla gerçi ben de uzun zamandır yoktum yeni yeni uğruyorum Yiğit paşa Nasıl.biz sıkıntılıyız son Zaman'larda dişimiz hala yok 1 haftadır ek gıda reddediyor sadece emmek istiyor bir süre ac bıraktım yine yemedi sadece anne sütü yetmez ki cok moralim bozuk
Masallah tutumunu yesinler onun. Tez zamanda allah şifa versin kuzuya.Sevda kuzu öksürükten morarıyor teyzeler. Öyle bir öksürük ki belki 2 dakika srüyor. Eşim de böbetçiydi biraz zor geçti gecemiz.
Şimdi odada yere su ısıtıcısını koydum kapağını da açtım odanın içinde kaynayıp duruyor. Arada gidip buharına tutuyorum sevdoşu. Bir de pekmezli limonlu tereyağlı bir şurup yaptım kızıma iki tatlı kaşığı içti şifa olsun inşallah. Aklınızda bulunsun sizin de ne olur ne olmaz belki işinize yarar
Marakasımız da bu, küçük şişeyle yaptım. İçine makarna koydum elektrik bandıyla bantladım. Üst tarafına da alt açma bezinden bir fil kesip yapıştırdım:) Eki Görüntüle 1988775