2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızım da hasta oldu burnu gözü şıpır şıpır damlıyo. Evvelsi gün 10 dakikalığına oarka çıkarmıştım ondan okdu. Doktor mayıs sonuna kadar dışarı çıkarma dedi.

Nasıl bir memleket burası :KK43:
geçmmiş olsun ama tuba banada alerjen gib geldi elifte bahar havasında cıktığımızda aglıormuş gibi gözleri akıyor sğrekli hapsuruyor sadece dısarda ama sen genede ıhlamur falan destekle anneliğin 6.hissi ne söylüyorsa onu yap:)

Canım gözleri de akıyosa belki polen alerjisi vardır. Doktorun mayıs sonuna kadar çıkarma demesi ondan gibi geldi bana.
@kaftankef o oyun bizimde favorimiz. :dondurma:

Teşwkkür ederim canım.

Yok burda havalar anca o zaman ısınırmış o yüzden o zamana kadar bekle dedi.

Buralarda daha ağaçlar çiçek açmadı bence polen alerjisi değil. Öksürüyor da zaten. Balgam da var muhtemelen ama atamıyor ıhlamur veriyorum.

Dün doktora götürdük hem rutin kontrol hem bu hastalık içşn. Kan ve idrar tahlili istedi kanı versik de idrarı anca sabah yakalayabildim babası götürdü öğleden sonra tekrar gideceğiz bakalım belkş ilaç yazar

geçmmiş olsun ama tuba banada alerjen gib geldi elifte bahar havasında cıktığımızda aglıormuş gibi gözleri akıyor sğrekli hapsuruyor sadece dısarda ama sen genede ıhlamur falan destekle anneliğin 6.hissi ne söylüyorsa onu yap:)
Yok canım ya burda polen falan yok daha ağaçlar kup kuru tomurcuklanmadı bile.

Hapşurunca bir sümük çıkıyor ki maşallah çenesinden sallanıyor :KK70:

Bir de burnuna parmağını sokmayı öğrendi sonra gözüne sonra kulağına, peçeteyle de sildirmiyor dakka başı banyoda el yüz yıkıyoruz

Bir de burnuna parmağını sokmayı öğrendi sonra gözüne sonra kulağına, peçeteyle de sildirmiyor dakka başı banyoda el yüz yıkıyoruz

Kiyamam kuzuya :KK43: cok geçmiş olsun cnm bizimde olmustu ama şükür 2 güne geçti. Hemen ilk basladiginda doktora götürdüm bir ilac verdi cok iyi geldi. Eger hastalik baslayali 48 saat olmadıysa sana da yazabilirim cnm ilacı. Antibiyotik falan değil

Elifi ayağımda sallarken karnima tekme atip duruyor :) deli kizim benim. Mama sandalyesinde de kalkmak istiyorsa totosunu hoplatiyor :) ne cabuk büyüdüler. Artik tepkileri oyle net ki o yüzden hayat daha keyifli
aynen oyle bende ayagimda salliyorum ama artik ayaklarim uyustu sallamaktan yururken agriyor artik :)kendi kendine uyuyan bebek var midir ki:)

Kiyamam kuzuya :KK43: cok geçmiş olsun cnm bizimde olmustu ama şükür 2 güne geçti. Hemen ilk basladiginda doktora götürdüm bir ilac verdi cok iyi geldi. Eger hastalik baslayali 48 saat olmadıysa sana da yazabilirim cnm ilacı. Antibiyotik falan değil
Dün götürdük doktora ama vermedi ilaç. Bugün bakacak tahlil sonuçlarına belki ona göre verir bir ilaç. Ihlamurla anne sütüyle geçirmeye çalılıyoruz. Yemek zaten yemiyordu iki gündür hiç bişey yemiyor. Bir çileği götürüyor ağzına

Elifi ayağımda sallarken karnima tekme atip duruyor :) deli kizim benim. Mama sandalyesinde de kalkmak istiyorsa totosunu hoplatiyor :) ne cabuk büyüdüler. Artik tepkileri oyle net ki o yüzden hayat daha keyifli
Yaramaz:) insan velinimetini tekmeler mi :p

Seninki 8 oldu değil mi:) Allah sağlık, ömür versin yeterki büyüyorlar çabucak

oy kuzuma sevda büyümüşte burun karıştırıyor

Teşwkkür ederim canım.

Yok burda havalar anca o zaman ısınırmış o yüzden o zamana kadar bekle dedi.

Buralarda daha ağaçlar çiçek açmadı bence polen alerjisi değil. Öksürüyor da zaten. Balgam da var muhtemelen ama atamıyor ıhlamur veriyorum.

Dün doktora götürdük hem rutin kontrol hem bu hastalık içşn. Kan ve idrar tahlili istedi kanı versik de idrarı anca sabah yakalayabildim babası götürdü öğleden sonra tekrar gideceğiz bakalım belkş ilaç yazar
Çok geçmiş olsun canım. Sevda kuzu atlatsın bian önce inşallah. Vanda öyle malesef. Havalar daha ısınmamış. Ankarada ağaçlar çiçek açtı. Vanda çimenler yeni yeni yeşeriyomuş. Soğuk memleketler malesef.

Aaay çok güldüm,aklıma Azra'ya arada açtığım kukuli şarkıları var o geldi. Kukuli parmağıyla kulağını,burnunu karıştırıyor sonrada o parmağı ağzına sokuyor:KK70:pasaklı kukuli diyerek çocuklar ona şarkı söylüyor. Temizliği öğretiyor.

Demek burun karıştırıyor minnak sıpa. Bizimki de benim burnuma sokuyor parmağını :p

Çok geçmiş olsun canım. Sevda kuzu atlatsın bian önce inşallah. Vanda öyle malesef. Havalar daha ısınmamış. Ankarada ağaçlar çiçek açtı. Vanda çimenler yeni yeni yeşeriyomuş. Soğuk memleketler malesef.
Mevsim farkı var resmen. Biz şuan kasımda gibiyiz.

Burnu akıyor ya tahatsız oluyo heralde sokuyo parmağını:) baş parmağını sokuyo hemde pis kız:))

X