Canım ben kızım 2 aylıkken 14 gün mastitten dolayı antibiyotik kullandım,sonrasında bir ay önce dişim apse yaptı yine 4 gün falan kanal tedavisi öncesi antibiyotik kullandım. Çok şükür kızımda bi etki yapmadı,doktorum emzirebilirsin dedi mecburen emzirdim. Allah'ın izniyle bişey olmaz önünde örnek varGünaydın herkese. 7,5 aylik bebegim var, emziriyorum. Disime kanal tedavisi yapılacak ama oncesinde hafif şişlik olduğu için dr antibiyotik yazdı bebeğe bi zararı olmadığını söyledi. Ilacın içeriğinde emzirenler kullanırsa emzirmeyi kesmeli yazıyo. Off çok ikilemde kaldım,ne yapsam, sizler antibiyotik kullandınız mi
Çok teşekkür ederim canim tavsiyen için bi araştırayim bakalım. Söz konusu bebek olunca insan endişeleniyor.geçmiş olsun canım yanlış bilnitorsam antibotiklerin sınıfkarı oluyor. A sınıfı,b sınıfı gibi özel durumlar için. Google dan bi araştırms yap istersen kullanan olmuş mu, birde hangi antibiyotik olursa olsun bağırsak floramızı bozacağından yanında mutlaka probiyotikle desteklememiz gerekiyor. Probiyotik takviyesi almanı tavsye ederim.
Örnekleri görünce içi rahatlıyo insanın ☺ size de cok geçmiş olsun. Kanal tedavisi için kullandığınız ilacın ismi neydi acaba. Bana ROVAMYCINE yazdı dr.Canım ben kızım 2 aylıkken 14 gün mastitten dolayı antibiyotik kullandım,sonrasında bir ay önce dişim apse yaptı yine 4 gün falan kanal tedavisi öncesi antibiyotik kullandım. Çok şükür kızımda bi etki yapmadı,doktorum emzirebilirsin dedi mecburen emzirdim. Allah'ın izniyle bişey olmaz önünde örnek var
Klavon diye bi antibiyotikti canım. Bir parol bir de geral gargara yazdı.Örnekleri görünce içi rahatlıyo insanın ☺ size de cok geçmiş olsun. Kanal tedavisi için kullandığınız ilacın ismi neydi acaba. Bana ROVAMYCINE yazdı dr.
Desene kız ne duruyorsunHay ağzın bal yesin,lafı gediğine koymuşsubiz ilk evlenipte buraya geldiğimizde ben evdeyim. Kayınvalidemler eşimle apartman girişinde yukarı çıktılar,g0ya ordan bi komşu oğlunu yeni görmüş ne yakışıklı oğlun var demiş,boylu poslu (175 boy). Güldüydüm bende bıyık altından. Şimdi ben bu kadına annemlere her gittiğimde (yeni taşındı annemler,bende her sefer farklı bi komşuyla tanışıyorum orda da çok kalmadığımızdan) komşuların kızın çok güzel bekar mı,başka kızın yok mu,bize de senin kız gibi biri lazım dediğini mi söyleyim yani hava mı atayım
Teşekkür ederim canım sağol.Klavon diye bi antibiyotikti canım. Bir parol bir de geral gargara yazdı.
Sorununuz çözülüyor artık en azından, sana pek yiyecek içecek kalmıyor ama kuzun iyi olsun da geçici nasılsa idare edilir.
Allah şifa versin canım çabuk atlatırsınız inşallah.
Uykuları da düzene girerse harika olur :)
O süt içirmeyi de ilk defa duydum şart mı acaba?
Benim annem yapıyor bunu.
Gerçi etrafımda çok söyleyen var ama en çok annemden duyuyorum her gün söylüyor herhalde.
Bebek neden uyumasınmış, demek ki sütüm yetmiyormuş.
Aç olsa anlarım herhalde ben.
Takmam böyle şeyleri diyordum da fenalık geliyor bir yerden sonra.
Bence sen fazla beceriklisin ya :)
Hamileliğin de son zamanlarında misafir ağırlıyordun ya, ne enerji diyordum, nefes almak bile yoruyordu beni o sıcakta.
Az çocuğu bahane et her şey sana kalırsa artık, canına yazık ya.
Adama sarma boşver, sendeki etki ona geçmez hiçbir zaman :)
Baştan yumuşak yüzlü olunca öyle olduk anacım, bu saatten sonra napak artık[/QUOTE
Amaaaan...
Desene kız ne duruyorsun
Teşekkür ederim canım sağol.
Tabi ıshal yapabilir demişti takip edecem bakalım.Rica ederim canım,çok geçmiş olsun. Yine de bebeğini takip et bi sıkıntsı olduğunda kes ilacı.
Inci gibi olsunlar canım darısı basimizaAlt 2 disimiz bas verdi kizlar valla ilk gordugumde basladim aglamaya. Cok tuhaf bir hismis yada ben iyice vataşiva candy gibi herseye aglar oldum:) kizimin buyudugunu gormek hem guzel hem tarifsiz duygular yaratti simduden ilersini dusunemitorum rabbim korusun onlari. Burayi okuyan kucaginin dolmasini bekleyen anne adaylarinada allah im tez vakte onlarada bagislasin insallah.
Vataşiva vataşiva vataşivaa candyyy :))Alt 2 disimiz bas verdi kizlar valla ilk gordugumde basladim aglamaya. Cok tuhaf bir hismis yada ben iyice vataşiva candy gibi herseye aglar oldum:) kizimin buyudugunu gormek hem guzel hem tarifsiz duygular yaratti simduden ilersini dusunemitorum rabbim korusun onlari. Burayi okuyan kucaginin dolmasini bekleyen anne adaylarinada allah im tez vakte onlarada bagislasin insallah.
Neden canım ilk defa duyuyorum böyle bir şey sebeb neymiş geçmiş olsunKızlar sevdoşun kuyruk sokumunda gamzesi var çocuk doktoru beyin cerrahına yönlrndirdi o da mr çekmek istedi. Anestezi verilip uyutulacakmış. 1 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi ama ben endişeliyim biraz
Bende senin gibi tarifsiz duygular hissetmiştim. Ne garip değil mi bir diş için seviniyoruz :)Alt 2 disimiz bas verdi kizlar valla ilk gordugumde basladim aglamaya. Cok tuhaf bir hismis yada ben iyice vataşiva candy gibi herseye aglar oldum:) kizimin buyudugunu gormek hem guzel hem tarifsiz duygular yaratti simduden ilersini dusunemitorum rabbim korusun onlari. Burayi okuyan kucaginin dolmasini bekleyen anne adaylarinada allah im tez vakte onlarada bagislasin insallah.
Ben böyle bir şey yaptıklarını bilmiyorum canım. Bizim tanıdığımızda vardı. Gamze delik mi o önemli. İçinden sıvı geliyor mu o önemli. Bir de kalça ultrasonu gibi bir ultrason çekilmişlerdi. Her şey iyi çıkmış. Bir sıkıntıları yok.Kızlar sevdoşun kuyruk sokumunda gamzesi var çocuk doktoru beyin cerrahına yönlrndirdi o da mr çekmek istedi. Anestezi verilip uyutulacakmış. 1 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi ama ben endişeliyim biraz
Kızlar sevdoşun kuyruk sokumunda gamzesi var çocuk doktoru beyin cerrahına yönlrndirdi o da mr çekmek istedi. Anestezi verilip uyutulacakmış. 1 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi ama ben endişeliyim biraz
Spina bfida dedi doktor. Normalde kapanması gerekşyormuş doğumdan önce ama bazen böyle olabiliyormuş. Omurilikle bağlantısı var mı diye bakacaklar.Neden canım ilk defa duyuyorum böyle bir şey sebeb neymiş geçmiş olsun
Evet doktor onu da sorsu kalça ultrasonunda bir sıkıntı çıkmış mıydındiye hayır dedim ama mr ı daha sonra söyledi. Sıvı gelmiyor çok şükür takip ediyorum temiz ve kuru tutuyorum orayı. Biraz da kıllı poposunun üst tarafı o da o dan kaynaklıymış.Bende senin gibi tarifsiz duygular hissetmiştim. Ne garip değil mi bir diş için seviniyoruz :)
Ben böyle bir şey yaptıklarını bilmiyorum canım. Bizim tanıdığımızda vardı. Gamze delik mi o önemli. İçinden sıvı geliyor mu o önemli. Bir de kalça ultrasonu gibi bir ultrason çekilmişlerdi. Her şey iyi çıkmış. Bir sıkıntıları yok.