- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
Ben de tavuk suyuna çorba önereceğim canım hem bol vitaminli. Allah yardımcınız olsun vallahi kendi başıma helse ne yapardım bilmiyorum insan ne yedireceğini karıştırır
Mercimeği dene korkma derdim de senin kız da gaz sıkıntısı var ya rahatsız olmasın.
Tavuksuyuna şehriye, pirinç falan deneyebilirsin. Havuç, patates deneyebilirsin. Domatese alerjiniz yoksa yazlık domates çorbası olur. Balık çorbası olabilir. Balkabağı çorbası olabilir. Aklıma bunlar geldi.
Yoktur inşallah bir şeyi ferah tut sen içini.Kızlar sevdoşun kuyruk sokumunda gamzesi var çocuk doktoru beyin cerrahına yönlrndirdi o da mr çekmek istedi. Anestezi verilip uyutulacakmış. 1 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi ama ben endişeliyim biraz
Bitmedi bu iyi günlerinciler zaten.Nicolata bir gittin pir gittin evet ilk aylar çok zor ve bunalımlı geçti. Hele bu daha ne ki daha neler göreceksiniz ci felaket tellalları sağolsun. Hamileliğin İlk zamanlarında çok aktiftin sen.
Onlar da mı dokunduKızlar elife brokoli pirasa dokundu. Ben bu çocuğa ne corbasi yapacagim yamercimek falan da gaz yapar diye korkuyorum. Tarhana da yogurt var zaten. Corba onerilerine ihtiyacm var tikandim kaldim
Kızlar sevdoşun kuyruk sokumunda gamzesi var çocuk doktoru beyin cerrahına yönlrndirdi o da mr çekmek istedi. Anestezi verilip uyutulacakmış. 1 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi ama ben endişeliyim biraz
ooh hanımefendiye beğendiremiyoruz bir deTavuk suyuna çorba yaptim gecen sevmedi yine deneyeyim bakalim :) aynen canim ya gaz olayi cok zor ne zaman bitecek anlamadim
Çok sağol canımGecmis olsun canim
İnşallah canım sağolYoktur inşallah bir şeyi ferah tut sen içini.
Kardeşinde de varmış bak, normal demek ki.
Bitmedi bu iyi günlerinciler zaten.
He iyi günlerim napcan sana ne yani.
Onlar da mı dokundu
Blw türkiye'de sanki alerjik bebekler için tarifler vardı, baktın mı oraya?
Hey maşallah :) akıllı bıdık seni :)Kızlar kızım artık bana sarılıyorrrrrr.
Duyduk duymadık demeyiiiiiiinn
Yoktur inşallah bir şeyi ferah tut sen içini.
Kardeşinde de varmış bak, normal demek ki.
Bitmedi bu iyi günlerinciler zaten.
He iyi günlerim napcan sana ne yani.
Onlar da mı dokundu
Blw türkiye'de sanki alerjik bebekler için tarifler vardı, baktın mı oraya?
ooh hanımefendiye beğendiremiyoruz bir dedene canım inşallah bu sefer seve seve içer kuzu. Sabır diliyorum sana bolca canım, ymalım ki geçiçi bir durum olsun 1 yaşından sonra dilediği şeyden yesin sarı prenses
Kızlar kızım artık bana sarılıyorrrrrr.
Pirincli tavuk çorbası kiyma çorbası benim yaptıklarından iki tanesi severek yiyor bizim kuzuKızlar elife brokoli pirasa dokundu. Ben bu çocuğa ne corbasi yapacagim yamercimek falan da gaz yapar diye korkuyorum. Tarhana da yogurt var zaten. Corba onerilerine ihtiyacm var tikandim kaldim
Pirincleri ve kiymayi pistikten sonra blenderdan mi geciriyorsunuz yoksa eziyor musunuz?Pirincli tavuk çorbası kiyma çorbası benim yaptıklarından iki tanesi severek yiyor bizim kuzu
Havuc ve kiymayi birlikte kaynatiyorum sonra blendirdan geçirip süzgeçten geçiriyorum sonra içine kirik pirinc ekliyorum bu şekilde pisiriyorum p irincler pisince çok az kimyon nane katiyorum çok az unla koyultuyorum tabağına zeytin yağ ekliyorum ne çok koyu ne çok sulu yapıyorum gaz yapmıyor yanina da kayisi suyu yapıyorum bardaktan içiyor artık farklı tatları aynı anda yiyince hoşuna gidiyor pirasa bende denedim çok gaz yaptı bruksel lahanasi gaz yapmadı onuda dene istersenPirincleri ve kiymayi pistikten sonra blenderdan mi geciriyorsunuz yoksa eziyor musunuz?
Guzel corba, bunu bende yerim vallaHavuc ve kiymayi birlikte kaynatiyorum sonra blendirdan geçirip süzgeçten geçiriyorum sonra içine kirik pirinc ekliyorum bu şekilde pisiriyorum p irincler pisince çok az kimyon nane katiyorum çok az unla koyultuyorum tabağına zeytin yağ ekliyorum ne çok koyu ne çok sulu yapıyorum gaz yapmıyor yanina da kayisi suyu yapıyorum bardaktan içiyor artık farklı tatları aynı anda yiyince hoşuna gidiyor pirasa bende denedim çok gaz yaptı bruksel lahanasi gaz yapmadı onuda dene istersen
Merhaba. Benim kızım uykusu gelince yüzüni ovuşturuyor. Hemen yatamazsa ovalarken yüzünü de çiziyor saçını da çekiyor. Ama benimki tamamen uykuya geçmek isteğiyle alakalı. Sizde gözlemleyin belki ondandır.KIzlar sağlıklı bebekler olsun herkese merhaba
Benim kızım 7,5 aylık ıkı altta bir üstte ıkı dişi var gözlerini sürekli ovuyor saçlarını çekiyor kulaklarını da çekiyor bagıra bagıra aglıyor niye acaba kızlar yaa sizdede varmı böyle olan
Aglamak dışında benimkinin uykusu gelince yaptığı şeyler bunlar tabi uyumuyor oynamak için her çabayı gosteriyorKIzlar sağlıklı bebekler olsun herkese merhaba
Benim kızım 7,5 aylık ıkı altta bir üstte ıkı dişi var gözlerini sürekli ovuyor saçlarını çekiyor kulaklarını da çekiyor bagıra bagıra aglıyor niye acaba kızlar yaa sizdede varmı böyle olan
Ben daha yavrumu ağız tadıyla göğsüme yaslayıp sevemedim ya hu, hep bi memnuniyetsizlik hep bi çığırtkanlık.Kızlar kızım artık bana sarılıyorrrrrr.
Yoktur inşallah, yanlış alarm falandır.Bakmadım cnm bakayim oraya da. Çok sağ ol :) yani bana dokundu gibi geldi ama bir kac gun sonra tekrar deneyecegim kesin emin olmak için