2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
@yapayalnız1 yapraq anam biz nerde yanlış yaptık da şöyle kıymetli ağzının içine bakılan, tek söz söylenmeye çekinilen gelinlerden olamadık.
Kocada desem kocam on numaradır maşallah. Bizim yüzümüz yumuşak ondandır. Ne kadar kızsamda yine kıyamıyorum kayınvalideme yaşlı başlı kadın,kocamın annesi. Güzel evlat yetiştirmiş. Görümcemde sürekli annesini tersler zaten yanımızda falan o zaman iyice içim acıyo kadına. Beni fazla olmasada oğlunu çok düşünür kıyamaz,ana sonuçta anne olunca anladım ne kadar çocuklar arası ayrım yapsada napıyım yapısı öyle diyorum. Güzekce uyarınca da ya aba altından sopa gösterincede anlıyo zaten

Ben de herkese güleryüz gösteriyorum çok alttan alıyorum heralde. Çat çat söylemek lazım suratlarına. Durumları bizden on kat iyi olmasına rağmen mutlu olmamızı çekemiyorlar. Bir keresinde tatilimizi yarıda bölmüştük kvalidemin bacağım çok ağrıyor gel beni doktora götür nasıl evlatsın sen sözü üzerine. Halbuki iki oğlu üst katında kızı da karşı dairesinde oturuyor

Amaan benim kocam 10 numara falan da değil ben çok iyiyim o yüzden geçinip gidiyoruz işte.

ayyy adresi versene ben bi yolup gelip sunlsri okurken nasil sinir oldum allah sabir versin sana icine atma yaz buraya rahatla en azindan canim.

Benimkide seninkinden farksız dogum yaptığımda gelmişti sezaryanliyim 4. Gün lavabo için kalkmak için eşime her seslendigimde ayağım ağrıyor önce benim ayağımı ov dedi eşime çok akıllı kaynanam her seferinde farklı ayağını gösterdi

Bir de köye gittiğimizde herkes benden iş bekliyor. Sülale kalabalık biz gittiğimizde de çoluk çocuk herkes bizde oluyor kime misafir gelse bizde ağırlanıyor yenilip içilip s.çılıp herkes kendi evine dağılıyor tüm iş bana kalıyor.

Mesela yemek yapılacak herkes oturur tuğba yapar, tuğbanın tatlısı güzel oluyordur hadi bi çay koysundur...

Çok geri kalmışlar kafa olarak, ama cin fikir dedikodu dedin mi bizden yüz yıl ilerideler. Bilmemkimin elektrik düğmesinin üzerindeki tozu bilirler.

Ayy sinir oldum du gidip kocama çatayım

Hahahah çok zekiyyyce neden böyleler acaba, kendi kaynanalarından çektilerse bize çektirmemeleri lazım

Aaay gülmekten karnıma ağrılar girdi. Çok komikler ya. Anlaşılmıyo zannediyolar dışardan ama kıskançlıklar o kadar belli oluyo ki

Dur kız gaza gelip pazar pazar herifle tartışmayın. Yarın çatarsın

@yapayalnız1 benim kvalidem de beğenmiyor beni. Bu gittiğimde onlardaki tüm fotoğraflarımı toplayacağım. Bir gün bir komşu gelmiş de oğlun koç gibi maşallah çok yakışıklı yağız bitane aslan gibi ... demiş gelinin de bu mu demiş benim için. Oğlunun yanına yakışmamış pek demiş.

Ki zannetmiyorum kimsenin öyle dediğini. Ben de "sana ne aptal kadın, oğlum beğenmiş almış sana mı düşer yorum yapmak" diyemediğin mi anneciğiiiiim dedim

Bizimkinin tarafi da öyle bütün köy cay içmeye gelir zaten gelecegimden kaynananin haberi varsa bulaşık dahi yikamiyor ama bundan sonra yapmiycam kizlar acayip gaza geldim yolasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…