- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
İnşallah uyku ve huzursuzluk problemi çözülür kutucuğun canım. Süt ürünü tüketmemek zor ama iyi gelecekse değer tabiki
Canım bizimde süt ve yumurta alerjimiz kesinleşti yanına birde antep fıstığı ve fındık duyarlılığı eklendi.Sağ ol cnm insallah düzelir biraz daha iyi oluyor gibi bakalim 15 gun sabredicez doğru sonuç almak için. Kızım huzurlu olsun da süt ürünleri tuketmesem de olur
Günaydınn :) çHerkese günaydın. Buralar iyice sessizlesti heeey millet nerelerdesiniz? Biz de hastaneden sonra huy değişikliği yaşıyoruz önceden ayagimda salliyordum uyuyordu şimdi uyumuyor yatirdigim an nefesi kesilene kadar ağlıyor. Tekrardan bebek arabasina döndükdün tam 7 aylık olduk çok şükür zaman geçiyor. Ek gida da alerji durumundan dolayi hala tam olarak iyi sayılmayız. Bakalim insallah 8.aya kadar bir düzen kuracağız. Bir de bu aralar iyice bana bağımlı oldu. Babasiyla oynarken bile beni gorse hemen mizmizlaniyor kollarini açıyor beni al diyor :)
Evet ya sorma saçımda ayrı dert zatenyapraq canım benim boşver, cidden boş ver he de geç. Saatlerce laf anlatsan yine anlamayacak. Sen kendini bilşyorsun kızına da gül gibi bakıyorsun maşallah sütün de gayet iyi.
Saçlarına üzüldüm, umarım güzel bir kuaför bulur düzelttirirsin.
Canım bizimde süt ve yumurta alerjimiz kesinleşti yanına birde antep fıstığı ve fındık duyarlılığı eklendi.
Şimdi sincanda kayınvalidemlerdeyiz dün geldik öncesinde annemlere gelmiştik. Allah biliyo ya buraya gelmeyi hiç istemiyorum,istemeyişimin nedeni de kayınvalidemin abuk subuk söylemleri. Biraz önce odadayım kapı kapalı kızımı emziriyorum çocuk ne güzel emiyo uyumuş kucağımda,kendi kendine de ninni söylüyo inler gibi sesle,kaynanam kapıyı itmiş içeri girdi uyuyo diyorum kaş göz sesli bi şekilde
-sütün mü yetmiyo yapraq
-(ben artık milyonuncu kere sorulan bu sorudan bıktığım için gözümü devirerek)bilmiyorum ki anne
-sütün azdır yavrum,sütün yetmiyodur
(azra uyandı tabi kaynanama gözlerini dikti) yavrum sen doymadın mı,kurban olurum sana,uyumucan mı,oynamak mı istiyon
Kızım sen kahvaltıda domates,salatalık yiyebiliyon mu?
-yemiyorum anne
-niye?
-dokunuyoya azraya salatalık belki
-uyuuacak mı o?
-uykusu var anne,emsin de uyuyacak
-sütün yoktur yavrum
-yok anne sesten,sen şey ette ben gelirim
-hadi uyutabilirsen,uyut
-sen şeyedersen inşallah uyur anne
Allah'ım bu kadının sürekli bana sütün yok,yetmiyo muamelesi beni çıldırtıyo. Vanda göğsümden taşan süt buraya gelipte bu lafları işiteceğimi bildiğimden stresten kaçıyo. Uyuyan çocuğu uyandırdı,uykusu var ağlıyo ama uykusu kaçtığından uyuyamıyo. Delircem ya yemin ederim fıttırcam. Bir daha bişey derse süt yetmiyo diye al sen emzir anne dicem,7 ay boyınca sen mi baktım dicem. Ayıp falan demicem dicem artık. Ben nelerle uğraşıyorum(Allah beterinden korusun) bu kadının derdine bak.
Günaydınn :) ç
Nasıl gidiyor süt ürünleri rejimi, inşallah geçici bir durumdur tekrar gittiğinizde güzel haber alırsınız. Ne yer ne içer insan çok zor.
Biz de önüüzdeki hafta eşimin memleketine gidecekmişiz. Zaten 2 ay sonra bayram ne gereği var diyorum söylemişmiş bir kere. Yollarda mahvoluyorum ter boşanıyo her yanımdan mide bulamtısı kusma cabası gelirken de eşimin anne babasını getirecek mişiz. Plan kurup gitmemen lazım o köyeanacım 650 km yol arabayla git git bitmiyor
Görümce ayrı manyak zaten. Görümce görmeyim seni ömrümce özlü sözünü edene hak verdiriyolar yani. Daha doğum yaptığım gün hastanedeyim ben daha. Bunlar beni de gördü eve gidecekler. Tutturmuş eşime hadi sende gel. Eşim diyomuş ki yapraq içerde bişey falan lazım olur siz gidin ben gelirim. Yok illa sende gel annesigil burda bişey lazım olmaz. Eşim kavga etmiş artık siz gidin nereye istiyosanız ben gelmiyorum demiş. İyi sen bilirsin diye afra tafra yapmış o da. Eşimin benle ilgilenmesini çekemiyorlar ya bu nasıl bir mantıksa.Ayy canım susma bence alttan da alma niye yetmesin sütüm de. Valla biz alttan aldikca laf soylemedikce daha beter oluyorlar. Benimde kv hastanede yapmıştı bana öyle ufacik bebegi doyuramiyor diye. Ya da eşine söyle o söylesin annesine. Benim gorumcem de gecer diyor ki alerjisi olabilir deyince annesinin sütü yaramiyordur :) daha evlenmemis etmemis her olaya lafi var. Sonra alerjisi belli olunca da anne sutune mi alerjisi var diyor :) manyak yahu bunlar. Bosvermek en iyisi ama seni etkiliyorlarsa sen de cevabini ver sen uzulecegine onlar üzülsun. Alerjinizin teşhisi nasil oldu canim ne yaptilar?
Yapabiliyorsan yap balkahi, ben hayatta yapamam yapsam da kayınvalideciğim üzerine 1000 kadar gelin beni sıkıştırıp onu bunu dedi diye anlatır tüm sülaleyeEvet ya sorma saçımda ayrı dert zaten"bir derdim var" da takılan minik piranha bendensin
Yok ya cidden müsait bi zamanda kıstırcam bu kadını köşede ne süt deyip duruyon kadın ne istiyon sen benim mememden dicem. Zaten kayınpederin yanunda da utanmadan meme falan deyip duruyo,namazında niyazında kapalı kadın. Daha önce uyardım onu kesti bu seferde derim yani
Uyur inşallah belli olmuyor bizim kıza. Artık gündüz uykusunu 2 ye düşürdük. Sabah 9-10 gibi bir de öğleden sonra 2 gibi uyuyor. Büyüyorlar artık yetiyor demek ki.Ayy zor oluyor yolculuk yasevda kuzusu uyuyorsa biraz daha rahat olur gerci. Bizim kiz uyumadi da baya zorlandik. Benzinliklerde dura dura gittik geldik
Görümce ayrı manyak zaten. Görümce görmeyim seni ömrümce özlü sözünü edene hak verdiriyolar yani. Daha doğum yaptığım gün hastanedeyim ben daha. Bunlar beni de gördü eve gidecekler. Tutturmuş eşime hadi sende gel. Eşim diyomuş ki yapraq içerde bişey falan lazım olur siz gidin ben gelirim. Yok illa sende gel annesigil burda bişey lazım olmaz. Eşim kavga etmiş artık siz gidin nereye istiyosanız ben gelmiyorum demiş. İyi sen bilirsin diye afra tafra yapmış o da. Eşimin benle ilgilenmesini çekemiyorlar ya bu nasıl bir mantıksa.
Bize sırttan baktılar canım bi de kan aldılar onun sonucu da perşembe belli olacak bi de perşembe gitcez bakalım. Kanda da kesin çıkar desi doktor ama bakalım. Belki sadece bağırsak tepkilidir sizinki de. Kanda çıkmayıp sadece belirtilerle kendini gösterenler var.
Basın sagolsun canım kaynana içinde allah sabir versinNasıl dolduysam bardak taşmış buraya döküldü kızlar kusura bakmayın sabah sabah.
@yapayalnız1yapraq anam biz nerde yanlış yaptık da şöyle kıymetli ağzının içine bakılan, tek söz söylenmeye çekinilen gelinlerden olamadık.
Uyur inşallah belli olmuyor bizim kıza. Artık gündüz uykusunu 2 ye düşürdük. Sabah 9-10 gibi bir de öğleden sonra 2 gibi uyuyor. Büyüyorlar artık yetiyor demek ki.
Bizimkine gaz ve yesil kaka yapmıştı acayip huy değişikliği olmustu birde yanaklarinda sivilce olmuştuBizimki kanda çıkmadı evet canım ama sirttan yapilanda çıktı sut urunleri icin damlatilan 2×2mm kabardi sanirim kagida 2×2mm yazdılar. Bir test daha yapildi sirtina onu da dun cikartip resmini cektik bugun de resmini cekecegiz. 10 nisanda da sut icirecekler. En cok ondan korkuyorum süt icirince bisey olmaz insallah