2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizim doktorumuzda "8. ay dolunca test yapip dutuma gore verecegiz" dedi, canim.
Balik yagi verdi ama ben henuz kullanmaya baslamadim, agir gelmesinden korktum. Baska balik yagi kullanan var mi acaba
Ben sordum ne zaman verecez, 1 yasini doldursun sonra dedi, birde kisin baslayalum yazin agir gelir dedi, aldigimiz markalari paylasalim, marka onemli cunku

Geçmiş olsun canım en azından artık ne yapacağını biliyorsun

Sağol canım. Çorbaya koyduysam biraz robotla ezmeye çalışıyorum. Biraz pütürlü kalacak şekilde ez yani. Yavaş yavaş alışmaları lazım çünkü. Benim kızım hala zorlanıyor. Biraz biraz deniyorum işte. Geçen aya göre daha iyi yutma refleksi. Geçen iyice haşlanmış eti elimle de ezerek yediriyordum bir yandan da seviniyotdum yedi diye. Sonra bir parçayı yutamadı. Öğüre öğüre tüm yediğini kustu yavaş yavaş hallolacak İnşaAllah.
Geçmiş olsun canım. Dua ettim bende aklıma geldikçe. İnşaAllah çözüme kavuşursunuz.

İnşallah uyku ve huzursuzluk problemi çözülür kutucuğun canım. Süt ürünü tüketmemek zor ama iyi gelecekse değer tabiki

Ben de son 3 gün kemik suyuyla ıspanak patates havuç kereviz bulgur püre yaptım hafif akışkan çok sevdi. İkinci gün az pütürlü yaptım birkaç kaşık aldı Tokdu sanırım. Üçüncü gün püre yaptım 6 7 kaşık yedi kendi kaşığıyla.
Bugün ilk kez balık denedik. İstavrit patates havuç soğan sarımsak maydanoz zeytinyağı buğulama yaptım. Sevdi balığı. Yarım istavrit, az patates biraz da suyundan
Yoğurt ve yoğurt çorbasını çok seviyo. Meyveleri seviyo. Sebzeyi pek sevmiyo ama az da olsa yiyor. Kemik suyuyla daha sevdi sanki.
Kahvaltıda uyanıksa kayısı kıvamlı yumurta sarısı, tuzsuz peynir, az Bebek ekmeği, ve hoşaf- komposto menüsüne bayıldı.
Yoğurda meyve katınca sevmedi. Ceviz kattım sevmedi.
Ceviz fındık badem yedirmeyin yollarını arıyorum
Bi de bu hafta köfte vereceğim 3 gün bakalım napacak
Genel olarak püreleri iyi yiyor, pütürlülere yavaş yavaş alışıyor ama nihayetinde yemeye açık bi bebeğim var çok şükür

canım sürünüyormu bizimkini dedesi birseyler koydu önüne o uzanmak istedikce ayagına destek verip ittirtti kendini böylece sürünmeyi ögrendi. bizde emekleme hareketleri yaptık evde o bakıyordu suana emekliyor

Canim sebze corbasini ilk zamanlar blendirdan gecirip oyle yediriyordum. Fakat sonra bizim corbalardan da az az yemege basladi. Oyle olunca bende artik sebze corbalarini pisirip veriyorum hic ezmiyorum bile. Cok sukur yiyor iste kofte denedim ogurdu sonrada kustu bi sonraki corbaya kiyma koyacam kismetse bakalim ne olcak Allah bebeklerimize saglikli sihhatli istahli gunler nasip etsin insallah

Ohh masallah annesi. Yesinler buyusunler kuzucuklar insallah. Canim ben yumurta sarisini tam pismis veriyorum. Kayisi kivaminda vermeye korkuyorum. Birde yumurtayi hergun mu yoksa gun asiri mi veriyosun canim.

canım sürünüyormu bizimkini dedesi birseyler koydu önüne o uzanmak istedikce ayagına destek verip ittirtti kendini böylece sürünmeyi ögrendi. bizde emekleme hareketleri yaptık evde o bakıyordu suana emekliyor
Nerde yüzü koyun dönüyor ama surunmek yok işine gelirse yarım saat tek başına oturuyor işine gelmezse ayağının birini kaldırıp düşürüyor kendini bu ara taytay durmaya takmış durumda taytay durup kendini alkışlıyor onuda öğrenip bırakır benim tembel

Kizlar 7 aylik bebegim aniden ateşlendi hem de 39 5 aylikken altta iki dişi çikti..Acaba yine dis mi cikiyor dunden beri de emzirirken mememi birakiyor tiksiniyor gibi oluyor

tatlıs alkıs yapıyormus bizimki alkıs yapamıyor

Herkese günaydın. Buralar iyice sessizlesti heeey millet nerelerdesiniz? Biz de hastaneden sonra huy değişikliği yaşıyoruz önceden ayagimda salliyordum uyuyordu şimdi uyumuyor yatirdigim an nefesi kesilene kadar ağlıyor. Tekrardan bebek arabasina döndük dün tam 7 aylık olduk çok şükür zaman geçiyor. Ek gida da alerji durumundan dolayi hala tam olarak iyi sayılmayız. Bakalim insallah 8.aya kadar bir düzen kuracağız. Bir de bu aralar iyice bana bağımlı oldu. Babasiyla oynarken bile beni gorse hemen mizmizlaniyor kollarini açıyor beni al diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…