Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Hiç belli olmaz belki yenilerden çıkar. Elife bakıcı konusu da çok iyi olur eğer polis lojmanları olrsa. Ne zaman yapmayı düşünüyorsun oda. Ben en az 2 yaşına kadar bizimle yataın diyorum ama babası yazın ayıralım diyorCnm kalırsak lojmana geçmeyi dusunuyoruz. Polislerde lojman olayi cok sıkıntılı askerlerinki kadar çok yok. Bir de burada iki çeşit lojman var biri eski bina digeri yeni. Eskiden ancak yer buluruz dedi eşim. Bakalim aslinda benim okulum da lojmani var hemen okulun arkasinda ama orasi olursa bakıcı bulmam zor olur. Lojmanda olursak rahatlikla polis esi bir bakıcı bulabilirim. Bakalim şimdiki planımız bu. Gerçi lojman olmasa da bu evden taşıyacağım ufak geliyor artik bize :) Elif'e oda yapmak istesem yapamam
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Hiç belli olmaz belki yenilerden çıkar. Elife bakıcı konusu da çok iyi olur eğer polis lojmanları olrsa. Ne zaman yapmayı düşünüyorsun oda. Ben en az 2 yaşına kadar bizimle yataın diyorum ama babası yazın ayıralım diyor
Konuştuk canım. Önce çok güldü mesajlarımı mı okuyosun sen benim diye. Simirlerimi bozdu. Bayağı kızdım nasıl öyle dersin sen diye. Yani bakıyorsun da vitaminli şeyler vermiyorsun diyor. Geçen gün yemekte bir kadınşa tanışmıştık onu veriyorum bunu veriyorum dedi sen hiç birini vermiyorsun diyor. Yahu dedim bu kız daha 8 aylık bile değil anne sütü veriyo muyum veriyorum. Yoğurdu yumurtası peyniri çorbası yiyor mu yiyor. Eee daha ne verebilirim. Hafta sonu sen bakacaksın dedim. Bakamadı tabi benim yedirdiğimin çeyreğini yediremedi. Sma aldım bugün içmedi, tekrar tekrar denemeyeceğim hipp alacağım bir de sonra sırasıyla diğer mamalar hangisini içerse artık içmezse de vermeyeceğim. İnat için üzülüyorum aslında çöpe gidecek olmalarına ama bana da yazık. Allah razı olsun karıcım gül gibi bakıyorsun diyeceğine... Burdaki arkadaşlarım sizlerden bile duydum bu cümleyi çok ta memnun oldum sağolun ama eşimden duyamadım hiç.Onların çocukları biz taşıyıcı anne zaten. Utanma cnm nolcak denk geldi dersin o sözleri yazarken o utanmamista sen mi utancan. Geçen eşimin iş arkadaşı eşime diyormuş ki sen çok baskı altindasin. Geç gelince neredesin diye arıyorum ya o sebepten. Boşver ya erkeklerin hepsi aynı gerçekten bazen çok bencil oluyorlar
Eneee. İlk defa yemiyor yoğurdu değil mi? Acaba metal kaşıkla verdin de o mu zarar verdi cildine. Kıyamam sarı şekere yahu, büzmüş minnak dudaklarını da.Elife yoğurt verdikten sonra yanaginin kenari böyle oldu
Birisi veremiyorsun der birisi çok veriyorsun. El insafBence takma piranhacım bizimkide sen çok mu ek gıda veriyosun sanki kilo aldı diye takılıyor bana, bebeğini senden daha iyi kim düşünecek sıkma canını.
Çok haklısın, eşimin bir yeğeni küçükken çok k zatıftı hatta beni istemeye geldiklerinde biz hasta zannetmiştik o çocuğu dün akşam görümcemle konuşurken haberimiz oldu doktor obezite tanısı koymuş. Ders olur inşallah eşimeSenin iyi bi uykuya ihtiyacın var anlaşılan :)
Üçüncüye olmaz artık herhalde :)
Başladığımız ilk günden itibaren hep yemeye çalıştı, adapte sorunu falan yaşamadı ama bilmiyorum neden bu ara mama sandalyesinde çoğunlukla ağlıyor.
Uykusuzluğuna bağladım, iştahsızlığa bağladım, arada elimle bir şeyler yedirmeme bağladım ama nedenini tam olarak anlayamadım.
Aslında bebeklere çok uygun bir yöntem.
Çiğneme becerisi çok hızlı gelişiyor mesela.
Güzel yöntem de ben sorunumuzu bulamadım.
Ben herhalde yaptım bi eşşeklik ama seninkinin yanında hiç kalır diye mevzuyu girer daha da çıkamazdım.
Kilo sağlık demek değil, ne zaman alışacak bizim toplum buna acaba.
Eneee. İlk defa yemiyor yoğurdu değil mi? Acaba metal kaşıkla verdin de o mu zarar verdi cildine. Kıyamam sarı şekere yahu, büzmüş minnak dudaklarını da.
Geçmiş olsun canımIlk defa yemiyor aslinda cnm ama daha önceden çok az yiyordu bu sefer biraz daha fazla yedi. Silikon mama kasigiyla verdim cnm. Bir de ben ağzının kenarlarini hemen siliyordum bu sefer yemeğin sonunda sildim kenarda kalan yoğurta bu tepkiyi verdi cildi
Canim sirf inat için mama mi vereceksin yapma lütfen bosver sen erkekleri onlar ne anlar ki ancak konuşurlar
Tüh yoğurda alerjisi mi var şimdi miniğin. Dudağının üzerine sür biraz bekle alerjikse kızarır derler zaten bişeyin çocuğa alerji yapıp yapmadığını öğrenmek için. :/Ilk defa yemiyor aslinda cnm ama daha önceden çok az yiyordu bu sefer biraz daha fazla yedi. Silikon mama kasigiyla verdim cnm. Bir de ben ağzının kenarlarini hemen siliyordum bu sefer yemeğin sonunda sildim kenarda kalan yoğurta bu tepkiyi verdi cildi
Canim sirf inat için mama mi vereceksin yapma lütfen bosver sen erkekleri onlar ne anlar ki ancak konuşurlar
Geçmiş olsun canım
Tüh yoğurda alerjisi mi var şimdi miniğin. Dudağının üzerine sür biraz bekle alerjikse kızarır derler zaten bişeyin çocuğa alerji yapıp yapmadığını öğrenmek için. :/
Yemiyo zaten akılı kızım öğürüp durdu uyuduğunda bile veremedim. Ama ne yapayım. Anlamıyor yoksa
Tüh yoğurda alerjisi mi var şimdi miniğin. Dudağının üzerine sür biraz bekle alerjikse kızarır derler zaten bişeyin çocuğa alerji yapıp yapmadığını öğrenmek için. :/
Yemiyo zaten akılı kızım öğürüp durdu uyuduğunda bile veremedim. Ama ne yapayım. Anlamıyor yoksa
Anne sutu alıyor senin kuzu mamada neymiş kilo alsa bu seferde sağlıksız besliyorsun diyecek eşinin lafına ne bakıyorsun sen geçende dedim eşim aynı şeyi bana da söyledi bide benim kiz 15 gün öncesi 9200 du yapma canım kızına bunu anne sutu yerine vermiş oluyorsun
Ah canimmmm.keçi yoğurdu mu canimElife yoğurt verdikten sonra yanaginin kenari böyle oldu
Ah canimmmm.keçi yoğurdu mu canim
Mana bulacak ya beyefendi bugün dedim yemek yapicam sen su versene diye on dakika sonra gittim yanlarına bizim kiz bütün suyu babası verdikçe suratına uflemis çok komikti halleriCanım sen de eşine acil gözlük al :) masallah ne olacakmış daha acaba :)
Mana bulacak ya beyefendi bugün dedim yemek yapicam sen su versene diye on dakika sonra gittim yanlarına bizim kiz bütün suyu babası verdikçe suratına uflemis çok komikti halleri
Valla bu bebisler her şeyi anlıyor sanki bende kızıma aferin çektim zaten eşime senin hakkından bu gelecek dedimOhh iyi yapmış birazda onlar ugrassinlar konuşması kolay