Kiskandirma kiz biziİkinci dişimiz de geldi.
AhahaKiskandirma kiz bizi
Ahaha3 gündür uykusuzum. Hele bugün hiç uyumadı kuzum. Çok zor diş. Siz bugünlerin tadını çıkarın. :) gerçi herkeste farklı oluyor.
Oh tam ısırmalık :)İkinci dişimiz de geldi.
Ondan ben de korkuyorum ya.Maşallah kuzucuga :) alt iki diş ya ayni anda çıkıyor yada hemen peşpeşe çıkıyor sanırım. Diğer dişleri daha kolay atlatır insallah kuzucuk :) darısı bize bakalim şu anda bile uyumayan kızım diş cikartirken nasıl olacak :)
Oh tam ısırmalık :)
İnci gibi dişleri olsun.
4 aydır çıkardı çıkaracak derken herhalde yaşını bulucaz biz :)
Ondan ben de korkuyorum ya.
Hele bu aralar uykusu öyle azaldı ki bu da diş değilse diş nasıl bi şey diye korkuyla bekler oldum :)
Geçmiş olsun size ya.
En azından tespit edebildiğin bi şey var, sorun belliyse çözüm de kolay olur.
Doktor ne diyecek bakalım.
Kiskandirma kiz bizi
İkinci dişimiz de geldi.
Sağ ol canım insallah çözümü de kolay olur. Bugün buradaki doktora götürdük resimleri gösterdim süt alerjisi olabilir dedi malatyaya sevk etti. Orada alerji testi yapilacak bakalim bir kac güne gideceğiz. En azindan alerjisi yoksa bile neden kabiz olduğu yada gece sık sık aglayarak uyandığının bir çözümünü bulabiliriz. Yine birsey cikmazsa artik iyice bosvericem. Eşim de 1 yaşına kadar geceleri uyumamis. Ona çekmiş deyip kaderime razi olucam :)
Bizimkinin de gece uykusu ozellikle o kadar az ki7 saat falan. Gece 1 de zar zor uyuyor bu ara sabahta 7 de uyaniyor tekrar sallayip uyutuyorum 8de kalkiyor sonra da gun boyu mizmiz
Sen süt ürünü diyeti yapmış mıydın hiç?
Çocuk sıkıntıdan uyuyamıyor belli.
Belki de mis gibi uykusu olacak seninkinin :)
Geçici bir şeydir, rahat edersiniz inşallah.
Ben de uyku için götürücem sanırım doktora.
Bi sorun olduğunu düşünmüyorum ama uykuya az ihtiyaç duyması da normal gelmiyor.
Belki de abartıyorum bilmiyorum. Uykusuzluk fena halde başıma vurdu benim de :)
Aynen canım peşpeşe oluyor genelde. Bizde de öyle oldu 1 hafta arayla tam düzeliyor gibiydik yine darmadumanızMaşallah kuzucuga :) alt iki diş ya ayni anda çıkıyor yada hemen peşpeşe çıkıyor sanırım. Diğer dişleri daha kolay atlatır insallah kuzucuk :) darısı bize bakalim şu anda bile uyumayan kızım diş cikartirken nasıl olacak :)
Sağol canım. Bende babası da 11 aylık çıkarmışız. Bizim kızdan da öyle bekliyordum tam ümidi kesmiştim kaşığa geldi çıt çıt şaşırdım :))Oh tam ısırmalık :)
İnci gibi dişleri olsun.
4 aydır çıkardı çıkaracak derken herhalde yaşını bulucaz biz :)
Ondan ben de korkuyorum ya.
Hele bu aralar uykusu öyle azaldı ki bu da diş değilse diş nasıl bi şey diye korkuyla bekler oldum :)
Geçmiş olsun size ya.
En azından tespit edebildiğin bi şey var, sorun belliyse çözüm de kolay olur.
Doktor ne diyecek bakalım.
Beni ısırmasın ama yaa6. Ayımız doldu arka arkaya 2 günde çıktı dişlerimiz, bizi kıskanmalısınızşaka bi yana 4 gün oldukça zor geçmişti kuzuma, şimdi gülerken ne güzel görünüyor minik farem
Hayırlı uğurlu, bol ısırmalı olsun inşallah...
Evet canım bizim ilk dişten sonra huysuzluk olmadı çok şükür 1 hafta çok kötü geçti. 2. Dişi hiç anlamadım. Bakalım diğerleri nasıl çıkacakAhaha3 gündür uykusuzum. Hele bugün hiç uyumadı kuzum. Çok zor diş. Siz bugünlerin tadını çıkarın. :) gerçi herkeste farklı oluyor.
Inşallah canım herşeyin hayırlısıKızlar dua edin bize yarın gidiyoruz bakalim test icin. Insallah hayırlı sonuclarla döneriz işlerimizi bir gün de hallederiz hemencik
Allah kolaylık versin canım,işiniz gücünüz rast gitsin.Kızlar dua edin bize yarın gidiyoruz bakalim test icin. Insallah hayırlı sonuclarla döneriz işlerimizi bir gün de hallederiz hemencik
ben hiç olmadım dahaSlm arkadaslar benim gibi duzensiz adet goren hatta hic gormeyen var mi bebisim 8 aylik olacal ve ben sadece 2 kez adet gordum en son aralik in sonunda gormustum
Hayırlı haberler alın inşallah canım. Allah işinizi rast getirsinKızlar dua edin bize yarın gidiyoruz bakalim test icin. Insallah hayırlı sonuclarla döneriz işlerimizi bir gün de hallederiz hemencik
Benim de düzensiz canım, emziren annelerde olabiliyormuşSlm arkadaslar benim gibi duzensiz adet goren hatta hic gormeyen var mi bebisim 8 aylik olacal ve ben sadece 2 kez adet gordum en son aralik in sonunda gormustum
Oh oh darısı diğer 30 taneyeİkinci dişimiz de geldi.
Oh oh darısı diğer 30 taneye