- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Evet güzelmiş hakikaten şojmanda kalmak. Polislerin ya da öğretmenlerin de lojmanları oluyor sanıyorum 4 yıl daha kalacalsanız siz neden düşünmüyorsunuz şojman. İnşallah hakınızda en hayırlısı olur, küçük müçük ama alıştığınız yer sonuçta.Oo süper tabi lojmanda olmanın avantajları :) çok sevindim senin adına canım biz lojmanda olmadigimizdan cok sıkıcı geliyor sürekli evde olmakevet cnm normalde yaza tayinciydik ama ani bir kararla 2.sark için burada kalma dilekçesi verdik. Kabul olursa 4 yil daha buradayız. Yazin gitsek 15 yil sonra tekrar doğu görevi çıkacakmış o yüzden elif küçükken kalalim dedik bir daha bu taraflara gelmeyiz en azından kalıcı düzenimizi kurarız. Bakalim tayinlerle ayni zamanda belli olacakmis cok belirsiz şu an. Taa temmuzda belli olacak
Bence konuş canım eşinle. Niçin böyle demiş niye böyle düşünüyor? Muhakkak görüyordur çabanı çünküBi garipler. Bizden çok kim düşünebilir ki evlatımızı. Kaldı ki elimizden geleni de yapıyoruz, insaf diliyorum eşlerimize Allahtan
bugün çaktırdım biraz. Bana bu ay 500 tl lazım kızıma çeşit çeşit mama ve biberon alacağım hangisini seveceği belli olmaz. Ben bakamıyorum ya kızıma onun için mama vereceğim artık dedim eve gelince konuşalım dedi.Bence konuş canım eşinle. Niçin böyle demiş niye böyle düşünüyor? Muhakkak görüyordur çabanı çünkü
Sağol canım Allah razı olsun amin. Sizinde hayırlısıyla gelir İnşaAllah ağrısız sıkıntısız. :) nasil oldu Elif?
Evet güzelmiş hakikaten şojmanda kalmak. Polislerin ya da öğretmenlerin de lojmanları oluyor sanıyorum 4 yıl daha kalacalsanız siz neden düşünmüyorsunuz şojman. İnşallah hakınızda en hayırlısı olur, küçük müçük ama alıştığınız yer sonuçta.
B
bugün çaktırdım biraz. Bana bu ay 500 tl lazım kızıma çeşit çeşit mama ve biberon alacağım hangisini seveceği belli olmaz. Ben bakamıyorum ya kızıma onun için mama vereceğim artık dedim eve gelince konuşalım dedi.
Nasıl bir açıklaması var merak ediyorum. Bunu söylediği arkadaşı da işleri ne bizim çocuklarımıza iyi baksınlar yazmış. arkadaşın eşi de çok samimi arkadaşım ve onların kızları da 9 aylık 7.500 kilo. Söylemek istiyorum ona da bir yandan da uyanıyorum eşimin mesajlarını okuduğum için
İlk dişimiz çıktı
Geceleri fenalardayız gündüz de uyku yok huysuzluk falan
Bi garipler. Bizden çok kim düşünebilir ki evlatımızı. Kaldı ki elimizden geleni de yapıyoruz, insaf diliyorum eşlerimize Allahtan
ya seninle herseyimiz ayni, saat bile ayni:) gazdan bizde bittik. Ve sabahtan beri gunduz0 uyku banyo yaptirim belki iyi gelir diyorum. Kimyonda verdim simdi bide zeytinyagi. Korkudan ek gidada vermiyorum. Ya bunlar dis icin agliyo o da gaz yapiyo olmasin, surekli mizmizlarElifte geceleri ciddi gaz sıkıntısı var cnm tüm gece kıvranıp duruyorsabaha karşı 5 de masaj yapip gaz cikartsin diye ugrastim düşün sonrada uyandi tabiki tekrar uyuttum saat başı kalkiyor gazdan dolayi bakalim gaz ilacı kullanicaz sanirim tekrardan yoksa uykusu mahvoluyor ağlıyor bir de meme de almıyor
ya seninle herseyimiz ayni, saat bile ayni:) gazdan bizde bittik. Ve sabahtan beri gunduz0 uyku banyo yaptirim belki iyi gelir diyorum. Kimyonda verdim simdi bide zeytinyagi. Korkudan ek gidada vermiyorum. Ya bunlar dis icin agliyo o da gaz yapiyo olmasin, surekli mizmizlar
benHadi ya gerçekten mikiyamam kuzuya ne zaman geçecek şu gaz ya. Bizimkinde gündüz sorun yok aşırı hareketli zaten. Ama gece bir işkence resmen dün eşime çörek otu yağı aldırdım 2 damla verdim çok iyi geldi. Sen de dene istersen. Ama 2 damladan fazla verme günde 3 sefer verebilirsin insallah sizde de işe yarar
artik zeytinyagi disindaki yaglardan korkuyotum kizim 2 aylikken uykusuzluktan yanlislikla d vit yerine aci elma yagi vermistim ya o gunden beri kotkuyorumHadi ya gerçekten mikiyamam kuzuya ne zaman geçecek şu gaz ya. Bizimkinde gündüz sorun yok aşırı hareketli zaten. Ama gece bir işkence resmen dün eşime çörek otu yağı aldırdım 2 damla verdim çok iyi geldi. Sen de dene istersen. Ama 2 damladan fazla verme günde 3 sefer verebilirsin insallah sizde de işe yarar
ben
artik zeytinyagi disindaki yaglardan korkuyotum kizim 2 aylikken uykusuzluktan yanlislikla d vit yerine aci elma yagi vermistim ya o gunden beri kotkuyorumtavsiyen icin
Ya kizlar benim kızda aynı hicbirseyden memnun kalmıyor yemesinde bi sorun yok birden ağlamaya başlıyor gece yatmak istemiyor ne yapacağımı şaşırdım artık ne oldugunu da çözemiyorum görünürde bir sıkıntısı yok sizinkiler ne alemde
Benimkide öyle uyuyan bi bebek değil ama kolay beri ağlamaz bizim kiz böyle aglayinca içim gidiyo d ogdugundan beri aramızdaki dil uyumu çok iyidi ne istediği konusunda hiç sıkıntı çekmedim 2 gündür çaresiz kaldım canım çok sikildiCanim görünürde birsey yoksa diş sıkıntısı olabilir. Biz de ayniyiz ama biz doğduğundan beri böyleyiz. Memnuniyetsiz çabuk sıkılan az uyuyan uyumak istemeyen bir bebek
Senin iyi bi uykuya ihtiyacın var anlaşılan :)Yok canım annemler gideli çok oldu
Eşimin yelefonundan girmiştim çıkış yapmamışım o da görmüş.hiç çakal değilim saftirikminikpiranha. İnstagramda da yakalandım bırdan arkadaşları eklemiştim yine eşimin telefonuna yüklemiştim ordan giriyordum mesajlarımı okumuş
kahvetelvesi
Başladığımız ilk günden itibaren hep yemeye çalıştı, adapte sorunu falan yaşamadı ama bilmiyorum neden bu ara mama sandalyesinde çoğunlukla ağlıyor.Blw yapan Annisler! Biraz deneyimlerinizi paylaşır misiniz? Ne kadar zamanda ne kadar yol aldınız? Sikintilariniz neler oldu?nasıl cozumler buldunuz?lütfen cevap verin.. sevgiler:))
He ya. Ben de bir garibim. Bir iş yapıyorsun dedilleri ortadan kaldırsana. Hırsız katil falan olmazmış benden
Bugün arkadaşına sevdanın fotoğrafını gönderip zayıflığından bahsetmiş ve anneden kaynaklı demiş. Çok kırıldım çok. Bakamıyor muyum ben çocuğuma yani. Kolaysa kendisi baksın. Kavga çıkarmam lazım bu sebepten
kahvetelvesi teşekkürler tatlım. Biz yeni başladık güzel güzel gidiyordu birden kesti.şu dahi içmiyor. Ağzını öyle kapatıyor ki açmak İmkansız. İnatlasip daha da ters düşmek istemiyorum. Ama nasıl yaklasacagimi bilemiyorum. Fikriniz varsa lutfen paylasin