- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Her bebek farklı işte, sevda da çok nadir dönüyor ama sert bir zemine koyduğumda oturuyor biyere uzanıp düşene kadar. Onun haricinde ge de ba le eh eh evimizi çınlatıyorSelam kizlarrrr,
Bebeler ne alemde?? 6ayda yazmistim en son donmuyo desteksiz ani hareketler haricinde oturuo diye aynen devam hic bi degisiklik yok. Milletin bebeler emekliyor siraliyor donme zaten aylardir yapiyorlar bizde hareket yok. Konusmaya cabaliodu bu ara disten yana dertli ustuuste de hastalandi hepten unuttu huysuz gicik surekli aglayan onundeki islak mndile uzanamio diye bagiran bir bebek.oldu. sinirim bozuluo artik. Ek gidayi da yiyodu onu da birakti. Yani sanki en basa dondum. Gunduz surekli uyuyo gecevsik uyanio uyanik zamanlarda asiri mutsuz aglak bi bebe... dis yok görünürde cozemedim.gitti bu hallerini? Hala donmeyen oturmayan var mi aranizda?
8.8.16 :) teşekkür ederizzz
Teşekkür ederiiz :) patikleri de yürüteci de ananesi aldı kuzuma.Allah imm nasıl bir güzelliktir bu maşallah sevda kuzusuna :) ayrıca patiklerine de bayıldım :)
Geçmiş olsun canım. Abisinden geçiyor olabilir. Hem bebek bunlar kim bilir daha ne hastalıklar göreceğiz Rabbim dermansız dert vermesin.Bu arada ben artık giremiyorum buralara, gerçi eskiden de pek giremezdim de neyse ,
inşallah herkes iyidir
Biz 7 ay 8 günlük olduk, şimdiye kadar bir kez boğaz enfeksiyonu bir kez bronşit geçirdik şimdi de grip oldu sanırım.
Bu hastalıkları abisiyle beraber ayni anda oldu
Bunların dışında bikac gün hapşırma ve ya öksürmeyle atlattığı zamanlar oldu.
Sizce bi sıkıntı var mı bu durumda, yani alerjik bi bebek olabilir mi, veya direnci düşük mü acaba.
Bu kdr hastalık fazla değil mi sizce de.
Bİ kış bitse artık ya, incecik giydirsek de bahcelerde yuvarlansalar
Teşekkür ederiiz :) patikleri de yürüteci de ananesi aldı kuzuma.
T0hYok canım annemler gideli çok oldu
Eşimin yelefonundan girmiştim çıkış yapmamışım o da görmüş.hiç çakal değilim saftirikminikpiranha. İnstagramda da yakalandım bırdan arkadaşları eklemiştim yine eşimin telefonuna yüklemiştim ordan giriyordum mesajlarımı okumuş
@kahvetelvesi
Herkes evde ya bisürü komşu edindim:) bebekli olanlar da var hem sevdaya arkadaş hem bana. Lojmanda olmayı sevdim bu yüzden. Havalar ısınmaya başladı artık gündüzleri + derecelerdeyiz çok şükür : D. Tayin olayları mı varDı sizin öyle hatırlıyorum sankiGüzel gunlerde giysin kuzucuk yurutecle de tüm evi turlasin güzel güzel :) erzurum nasıl? Sürekli evde olmak zor dimi
He ya. Ben de bir garibim. Bir iş yapıyorsun dedilleri ortadan kaldırsana. Hırsız katil falan olmazmış benden
Yok artık ya nasıl senden kaynaklı olacak. Sütse süt ek gıdası vs yiyor çocuk. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçta. Kilolu zayıf değil huzurlu olsun en önemlisi o.He ya. Ben de bir garibim. Bir iş yapıyorsun dedilleri ortadan kaldırsana. Hırsız katil falan olmazmış benden
Bugün arkadaşına sevdanın fotoğrafını gönderip zayıflığından bahsetmiş ve anneden kaynaklı demiş. Çok kırıldım çok. Bakamıyor muyum ben çocuğuma yani. Kolaysa kendisi baksın. Kavga çıkarmam lazım bu sebepten
Yok artık ya nasıl senden kaynaklı olacak. Sütse süt ek gıdası vs yiyor çocuk. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçta. Kilolu zayıf değil huzurlu olsun en önemlisi o.
Heyt yesinler senin gulusunu ay maşallah kuzuya
Benim eşime kalsa bende besleyemiyomusum beyfendi öyle dedi benden cevap aynen su oldu getir pompayi hava basalim sissin cocuk küçücük bebek lerden ne bekliyorlar acabaHe ya. Ben de bir garibim. Bir iş yapıyorsun dedilleri ortadan kaldırsana. Hırsız katil falan olmazmış benden
Bugün arkadaşına sevdanın fotoğrafını gönderip zayıflığından bahsetmiş ve anneden kaynaklı demiş. Çok kırıldım çok. Bakamıyor muyum ben çocuğuma yani. Kolaysa kendisi baksın. Kavga çıkarmam lazım bu sebepten
Herkes evde ya bisürü komşu edindim:) bebekli olanlar da var hem sevdaya arkadaş hem bana. Lojmanda olmayı sevdim bu yüzden. Havalar ısınmaya başladı artık gündüzleri + derecelerdeyiz çok şükür : D. Tayin olayları mı varDı sizin öyle hatırlıyorum sanki
Sağol canım Allah razı olsun amin. Sizinde hayırlısıyla gelir İnşaAllah ağrısız sıkıntısız. :) nasil oldu Elif?kaftankef cnm hayırlı olsun disiniz :) diğerleri de hiç hissettirmeden gelir insallah kuzucukta rahat eder :) sağlıklı inci gibi dişleri olsun kuzucugun insallah. Biz de henüz diş yok bakalim ne zaman gelecek :)
Bi garipler. Bizden çok kim düşünebilir ki evlatımızı. Kaldı ki elimizden geleni de yapıyoruz, insaf diliyorum eşlerimize AllahtanBenim eşime kalsa bende besleyemiyomusum beyfendi öyle dedi benden cevap aynen su oldu getir pompayi hava basalim sissin cocuk küçücük bebek lerden ne bekliyorlar acaba