2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Önceden damakta belli oldu mu yoksa birden mi cikti
Belli olmadı hiç, dün sabah kontrol etmiştim hatta geceleri huzursuz belki çıkmıştır diye yoktu. Dün akşam kaşığa geldi çıt çıt :) inanamadım hatta sabah yoktu çünkü. Minicik, eti yarmaya çalışıyor. Bugün birazcık daha belirgin, ele geliyor.

Ay kuzum benim benimkide çok huzursuz kasik değmeden yemeye çalışıyor ondan merak ettim bakıyorum birşey gorunmuyor

onu ben de düşündüm ama açık açık kamera koyucam diyemem gizli koysam yaptığını söyleyemedikten sonra daha kötü olurum izledikçe diye vazgeçtim

Kızlar sesli müzikli oyuncak önerilerine ihtiyacım var. Bebeklerinizin sevdiği oynadığı oyuncak önerileriniz var mıdır? Bu arada adım adım eğitim setine üye olacağım elif 8.ayını doldurunca. 9 aylıkken başlanıyor zaten

Selam kizlarrrr,
Bebeler ne alemde?? 6ayda yazmistim en son donmuyo desteksiz ani hareketler haricinde oturuo diye aynen devam hic bi degisiklik yok. Milletin bebeler emekliyor siraliyor donme zaten aylardir yapiyorlar bizde hareket yok. Konusmaya cabaliodu bu ara disten yana dertli ustuuste de hastalandi hepten unuttu huysuz gicik surekli aglayan onundeki islak mndile uzanamio diye bagiran bir bebek.oldu. sinirim bozuluo artik. Ek gidayi da yiyodu onu da birakti. Yani sanki en basa dondum. Gunduz surekli uyuyo gecevsik uyanio uyanik zamanlarda asiri mutsuz aglak bi bebe... dis yok görünürde cozemedim.gitti bu hallerini? Hala donmeyen oturmayan var mi aranizda?

Slm kizlar bizde ilk disimizi cikardik ama ayni zamanda sogul alginligi da geciriyoruz ve ateslendik haliyle suan da atesi 37.9 38 arasi gidip geliyor elleri ayaklari bacaklari buz gibi hatta yanaklari da soguk ama alni basi ve govdesi yaniyor bi tek. uzerini tek kat yaptim ama bu sefer de hasta ederim diye korkuyorum eller ayaklar soguk olunca sizce dogru mu yapiyorum ustunu inceltmekle bi akil verin nolur

d
Doğru yapmışsın canım ateşi yukseltmemek lazım geçmiş olsun tez zamanda düzelir insallah

Benimki canı isterse dönüyor oda kol altta kalıyor oturmak dersen bişey dikkatini çekerse bilmeden oturuyor farkettiği an totosunu deviriyor ilgi ar sizi bizim tembel

Doğru evet inceltmelisin üstünü.

MinikPiranha geçmiş olsun yine mi tühh bende annengillerden dolayı girmiyorsun sanmıştım.
Yok canım annemler gideli çok oldu

Eşimin yelefonundan girmiştim çıkış yapmamışım o da görmüş. hiç çakal değilim saftirikminikpiranha. İnstagramda da yakalandım bırdan arkadaşları eklemiştim yine eşimin telefonuna yüklemiştim ordan giriyordum mesajlarımı okumuş

kahvetelvesi

Sağolun kızlar. Sizde yok mu diş?
Sağ köpek dişinin olduğu yer kızarıp şişti bizim ama ordan çıkar mı ilk diş bilmiyorum. Bu aralar mememin ucunu damağına sıkıştırıp çekiyor bir o yana bir bu yana. Hayırlı olsun inşallah inci gibi bem beyaz öürüksüz sağlıklı dişleri olur miniğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…