2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
nymeria-burcu canım çalışıyosun biliyorum ama alp'i merak ettim nasıl? Sen nasılsın? Alerjik durumunuz ne alemde? Bizde eğer randevu alabilirsek kızımı hacettepeye götürcem alerji için. Benimkinin muhtemelen çoklu besin alerjisi var herşey dokunuyor bu kıza,ek gıdada zorlanıyorum açıkcası dokunacak diye.
Y yapayalniz1 canım seninki alerji büyük ihtimal ama hangisi bilemezsin ya süt ürünleri ya pancar. Pancar dokunmaz deme hiç belli olmaz. Alerji parmak izi gibidir kime neyin dokunacağı belli olmaz. Kontrollü git inşallah. Benim kıza pirinç bile dokunuyor. Her verdiğim pirinç unlu mamayı kustu,pekmez verince ağzının kenarlarında döküntü oluştu.

canim bugday en cok genetigiyle oynanan tahil bence sende bugdaydan uzak dur bulabilirsen siyez bugday ekmegi veya cavdar tuketneni tavsiye ederim. Bende keciboynuzunu dr a sorcam , dr unuz keciboynuzu pekmezi icij ne femisti bende baslasam mi acaba

Tamam canım öyle yapayim insallah geçer de ensesinde de az az çıktı bugün

Haklısın cnm belki de pancar dokundu ama ben bayadir yogurt peynir vs yemiyordum şimdi yemeye basladim 2 gündür bilmiyorum o da olabilir mi dudak kenarları ve ensesinde de çıktı bugün
Senin kuzuya kiyamam ya işin zor canım

canim bugday en cok genetigiyle oynanan tahil bence sende bugdaydan uzak dur bulabilirsen siyez bugday ekmegi veya cavdar tuketneni tavsiye ederim. Bende keciboynuzunu dr a sorcam , dr unuz keciboynuzu pekmezi icij ne femisti bende baslasam mi acaba

Hadi ya doktorum tam bugday unu kullan ekmeğini kullan demişti bana ama

Kızlar susam çok alerjiktir iyi cesaret veriyorsunuz bebeklerinize. İnşallah dokunmaz.
Ben kızıma denedim canım. Çok şükür reaksiyon vermedi. Bende az az yediriyorum. Alerjik olmak zor ama Allah kolaylık versin.
Güzel bi ekmek olduktan sonra zaten azıcık veriyorum canım bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Dedigim gibi azıcık yiyor yani. Normalde ekmek vermiyorum zaten . Ama tavsiyelerin güzel sağol.
Hadi ya doktorum tam bugday unu kullan ekmeğini kullan demişti bana ama
Çok vermeyince sıkıntı olmaz gibime geliyor canım bana. Bebe bisküvisi yapacağım mesela, ona da yulaf ve tam buğday unu koyöayı düşünüyorum.

Ben de bebe biskuvisi yapacagim cnm. Keciboynuzu unu da koyabilirsin ben öyle yapacağım

Döküntüleri geçince ayrı ayrı deneyerek bulacaksın mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…