- 11 Şubat 2017
- 344
- 417
- 44
Unibaby kullaniyorum elma haric butun lekeleri cikartiyorKızlar deterjan olarak ne kullaniyorsunuz? Ben hacisakir granul kullaniyordum ama ek gidadan sonra mendillerdeki yada kiyafetlerdeki yemek lekeleri cikmiyorvar mi öneriniz?
Maşallah ona. Benimki sevmiyor ya.Bizimki oturmayı seviyor ya önüne bi sepet dolusu oyuncak koyuyorum sepeti deviriyor oynuyor kendi kendine
İlk yoğurt yedirdiğimde birkaç gün ara bile vermiştim ben. Daha alerjen yiyeceklere de dikkat et canım. Elif belli ki biraz alerjik. Daha temkinli devam et.
Valla canım bu biraz altıncı hastalığa benziyor bence bi doktora gösterKızlar dün sütlü tahıllı kaşık maması verdim elife çok yemeyince yoğurt çorbası yaptım biraz yedi 2-3 yemek kaşığı kadar. Bugün de yine yoğurt çorbası verdim yine az yiyince ben de ilk defa kırmızı pancar çorbası yapıp verdim. Az önce farkettim ki boynunun altı kulak arkası hep böyle olmuş şimdi bu alerji mi alerjiyse pancardan mı süt ürünlerinden mi nasıl anlarım?
Her çocuk altıncı hastalık olmuyor ki ama.. Tabi ben bilmiyorum görüntüsü falan nasıl..Valla canım bu biraz altıncı hastalığa benziyor bence bi doktora göster
Yaa hem de rumuzuma kadarBebeklerde hayal kırıklığı oluyo bence ek gıda :)
Meme dururken ne maması havalarında bizimki.
Varmıştır da geçmiştir belki ya.
Ama siz iyice araştırıp mı bi doktora götürseniz,yakın il falan orda yoksa.
Çok zorlanıyosunuz siz ana kız
Sen yine mi yakalandın :)
Valla canım bu biraz altıncı hastalığa benziyor bence bi doktora göster
Gecmis olsun:)Yaa hem de rumuzuma kadar
Gecmis olsun canimCnm atesimiz yoktu bir de bugün sabaha azalmis zaten ya pancara ya süt ürünlerine alerjisi var ama bakalim deneyerek bulacagim insallah
inşallah canım tez zamanda geçer kuzular hasta olmasın valla çok üzülüyor insanCnm atesimiz yoktu bir de bugün sabaha azalmis zaten ya pancara ya süt ürünlerine alerjisi var ama bakalim deneyerek bulacagim insallah
Pekmez veriyorum günde 1 cay kaşığı yalnız naturel olmasına dikkat et canimKızlar bebisler e tahin pekmez veren var mı veriyorsaniz kaç kaşıkla başlamak lazim
Gecmis olsun canim
Bencede alerji, ama ben pancarin yaptigini sanmiyorum
Geçmiş olsun canım yoğurdu kaçıncı verişin?Kızlar dün sütlü tahıllı kaşık maması verdim elife çok yemeyince yoğurt çorbası yaptım biraz yedi 2-3 yemek kaşığı kadar. Bugün de yine yoğurt çorbası verdim yine az yiyince ben de ilk defa kırmızı pancar çorbası yapıp verdim. Az önce farkettim ki boynunun altı kulak arkası hep böyle olmuş şimdi bu alerji mi alerjiyse pancardan mı süt ürünlerinden mi nasıl anlarım?
Of of bu sefer fena desene :)Yaa hem de rumuzuma kadar
Kahvaltılarda veriyorum ben. Tam buğday ekmeği aldım ona bana bana yediriyorum. Az bir şey yiyor. Kanımız düşük olduğu için de 1 tatlı kaşığı Keçiboynuzu pekmezini sulandırıp veriyorum. En son hasta olduğumuzdan bu yana.. 9.ay baktıracağız bakalım kan değerlerimize.Kızlar bebisler e tahin pekmez veren var mı veriyorsaniz kaç kaşıkla başlamak lazim
Bence ilk başka bir şeyler ver canım. 1 hafta sonra falan denersin.Ben de pancarin yaptığını sanmıyorum cnm ama şimdi mecbur kizarikliklar geçene kadar bekleyip sonra tekrar pancarla basliycam. O zaman süt ürünleri mi pancar mi anlayabilicem. Insallah çabuk geçer sağ ol cnm