2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
29 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim
geçen ay korunmayı bırakıp ilk denemeyi yaptık bu ay 2. ay
sat 7 kasım
bat 5 aralık
bu ay ovulasyon testini denedim

Ahahhâ nokta atışı yaptın kız :KK70:
Canım ordan aldım ama dediğin sorunu ben ovulasyon testinde yaşadım gebelikte direk tek çıkıyor.
Benim geçen ayda bu ayda kurduktan sonra silik çizgi çıkıyor, tabi geçen ay hüsran yaşayınca bu ay gördüğümde nanik yaptım yemezler dedim onun için sat 1 gun geçsin kan vermeye giderim inşallah :)

Allah razı olsun efervesan rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.
Ya kızım çok istiyor her ay ona açıklama yapmak çok zor hele düşük yaptığımda çok üzüldük âğladı..
Puffy canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah :KK9:

Bende aynı hatayı ovulasyonda yaşadım sonradan çakınca davayı adamın yakasını bıraktım ahhahaha:KK71:ahhahaha

maşallah :) çoks evindim bir ağustıs annesi daha var artık
adete 4 gün varken mi çıktı şimdiii ...

ayyyy salı olsun ozaman
Teşekkürler Can'ım. Darısı inşallah hayırlısıyla başınıza. Testler 4-5 gün erkenden de güvenilir sonuç veriyor. Lakin geç yumurtlayıp döllenme olduysa negatif çıkabilir o Zaman bat beklemelisin. Benimde silik çıktı. Kendimden şüphelendiğim için erken yaptım :KK15:

dilekkayra çok sevindim inşallah göbüşünde sevimli bir bebiş vardır bebişine iyi baakkk

Teşekkürler Can'ım. Darısı inşallah hayırlısıyla başınıza. Testler 4-5 gün erkenden de güvenilir sonuç veriyor. Lakin geç yumurtlayıp döllenme olduysa negatif çıkabilir o Zaman bat beklemelisin. Benimde silik çıktı. Kendimden şüphelendiğim için erken yaptım :KK15:

amin inşallah...
doğal yolla mı oldu ??
ben çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay o yüzden biraz umutluyum..
ilk denememiz oldu ::)
bende yapcam bananeeeee çok heyecanlı yaaaa..
böyle sizleri duyunca da ayrı heyecan oluyor...

ben birde örnek olsun diye ovülasyon testi yapıcam
okudukarıma göre hamilelik testi negatif verirken
ovulasyon testi pozitif gösteriyormuş ve aslında hamilelik oluyormuş ...
burada da örnek olur bakalım benim ovu ne gösterecek

tam ben okurum tabi ne demek diyecektim baktım ki hamiş olan demişsin :) ben henüz bilemiyorum malesef :)
Allahım dualarını kabul etsin..
Canim ya Allah razi olsun düsünmen yeter, arkadasim umutLatahzen umutLatahzen hamislerden dua topluyor.
Seninde hakkinda hayirlisi olsun, insallah Rabbim gönlüne göre versin. Tez vakitte melegine kavusman dilegiyle :KK68:

Allah tamamına erdirsin :anneadayı::emir_bebek:
amin inşallah...
doğal yolla mı oldu ??
ben çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay o yüzden biraz umutluyum..
ilk denememiz oldu ::)
bende yapcam bananeeeee çok heyecanlı yaaaa..
böyle sizleri duyunca da ayrı heyecan oluyor...

ben birde örnek olsun diye ovülasyon testi yapıcam
okudukarıma göre hamilelik testi negatif verirken
ovulasyon testi pozitif gösteriyormuş ve aslında hamilelik oluyormuş ...
burada da örnek olur bakalım benim ovu ne gösterecek
doğal yolla oldu. Uzun zamandır düşünüyorduk a ama cesaret edemiyorduk. Sonunda karar verdik şükürler olsun o da tuttu. Hayırlısıyla seninde olacaktır eminim. Büyük sorunlar yoksa rabbimin yazdığı Zaman'da herkes anne baba oluyor :KK51:

doğal yolla oldu. Uzun zamandır düşünüyorduk a ama cesaret edemiyorduk. Sonunda karar verdik şükürler olsun o da tuttu. Hayırlısıyla seninde olacaktır eminim. Büyük sorunlar yoksa rabbimin yazdığı Zaman'da herkes anne baba oluyor :KK51:

maşallah arkadaşım umarım herşey sağlıkla gelişir ..

inşallah hayırlı olacaksa rabbim bizlere de nasip etsn
biraz sorunlar var ama bağlayıcılığı nedir bilmyiyorum
yaşayıp göreceğiz
2,5 yıllık evliyim ilk denememiz

X