- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız valla sabırla her gün yapıyorsun maşallah :) daha var ama moral bozmak yok
aminnnn ins koyulaşır o cizgi yaptım 5 dk sonra cıktı bekledikce daha da koyulasttı tekrar test yaptım onda bişey yok canmallahi m sükürler olsun .rabbim belirginelştirsin çizgiyı .sağlıklı güzel evlatlar versin hepimize .
çok sevindim dilek ,belirtilerin seni yanıltmamis
dilekkayra çok sevindim inşallah göbüşünde sevimli bir bebiş vardır bebişine iyi baakkk
valla öyle sevinsemmi sevinmesemmi bilmiyorum ya test yanlışsa diyorum ya hamilelik yoksa eşime söyledim sevinçten nası bağırıyor herkese baklava ısmarlıcam diyo o benden heycanlı ben yarın sabahı bekliyorum yarın da çıkarsa var demekttir cıkmazsa umutlar öbür ayadilek şuan için kıpır kıpır ne yapacağını bilemiyorsun değil mi?? kan testi bile aklına geliyor eminim..... erken yapınca da böyle bir heyecan oluyor işte ama güzel bir heyecan inşallah harika haberler ver bize
benim de olmazsa ben doktora gidip yumurta boyutunu ölctürüp öyle bebiş yapcambu ay olmazsa zaten netten ovulasyon testi gebeilk testi sipariş edicem .
ben de dayanayım diyorum canim .adetim geçsin oyle yapmayı düsünüyorum.
canmm ben de cok heycanlıyım ne yapsam bilemiyorum sevinemiyorum biledilek nereye gittin?? inan ben senden daha çok heyecanlandım kuzum bir ses verr
benim de dün 5 gün vardı negatifti bugün 4 gun var testte 2. cizgi silik cıktı gün lçinde değilde sabah idrarıyla yapKızlar idrar testinde en erken ne zaman çıkar yaa çok sabırsızım Dün 5 gün kala yaptım negatifti bugün yapmamak için zor tutuyorum kendimii
Bende beni hatirladin dimi bende seni biliyorum bu ay yine belirtim yok napalim kuzu hayirlisi olsun suprizli bebslerimiz olur belkide kimbilir kirmizilara kadar umut var bende yazmiycam diyodum ama muhabbet sardi yazdim yinetatlım geçen ay temmuz topiğinde çok yazdım hayal kırıklığı oldu o yüzden pek yazmıyom buraya korkuma
pek umudum yok bu aydan
benim de dün 5 gün vardı negatifti bugün 4 gun var testte 2. cizgi silik cıktı gün lçinde değilde sabah idrarıyla yap
Supriz bebis cok severimm keskeeeeAy kızlar dayanamayıp bende test yapıcam şimdiiii ..
ya sol bel ve bacak ta ağrı var bugün de ...
@EmelARVAS canım sen 26 yaşında ve geç kaldım diyorsan :) bende 27 yi bitirdim 28 le gidiyorum 2,5 yıldır da evliyim..
öyle düşünme millet 40 ında doğuruyor ...
dilekkayra inşallah çizgiler koyulaşırrrr inşallahhh
miami007 belli olmaz belki de bu defa belirtisiz başlayacak öyle düşünmeee ..
inşallah hepimiz alıcaz güzel sonuçları
@_meLinDa_ kuzum da bende sizlerde bu topikte sabahlıcaz ağustos ayına kadar inşallah
Erken gebelik testleri gün içinde yapılıyor ama diğer ucuz olanlar sabah canmayy gerçeten mi yaa şimdi yapsam çıkmaz mı ki
Ben dunde ilk idrarla yapmadim ondan mi negatif cikti kiiErken gebelik testleri gün içinde yapılıyor ama diğer ucuz olanlar sabah canm
Olabilir bide daha regl gününe varya bebis varsa bile çok kucuktur hem ondan çıkmaz hem de ilk idrarla yapmâinca bu kádar erken testte çıkmaz yarın sabah ilk idrar la yap canmBen dunde ilk idrarla yapmadim ondan mi negatif cikti kii
Acaba erken gebelik testi alsam cikar mi 4 gun varOlabilir bide daha regl gününe varya bebis varsa bile çok kucuktur hem ondan çıkmaz hem de ilk idrarla yapmâinca bu kádar erken testte çıkmaz yarın sabah ilk idrar la yap canm
Batlarimiz ayni bnimde hic belirtim yok sol kasgim agriyodu oda gecti
Canim iki ihtimal de sabit bazılarının kan testinde bile çıkmıyor adet gününde çıkıyor sabretmek zor biliyorum ama bekle yarın sabah test yap bakalım ne çıkacak bugün akşam oldu zaten canmAcaba erken gebelik testi alsam cikar mi 4 gun var
Haklisin sabredeyim en iyisiCanim iki ihtimal de sabit bazılarının kan testinde bile çıkmıyor adet gününde çıkıyor sabretmek zor biliyorum ama bekle yarın sabah test yap bakalım ne çıkacak bugün akşam oldu zaten canm
HEPİMİZ SABIR TAŞI OLUCAZZZZZ
Canm sen test yaptinmi durumun neHEPİMİZ SABIR TAŞI OLUCAZZZZZ
bana hamileymişim gibi geliyorbi de hamilelerin hamile oldukları içine doğar derler ya içine doğanlar varmı aramızda?
ben kendi adıma hiç anlamıyorum
Ben en başından beri hamile hissettim sadece bundan 2 3 gün önce umudum kırıldı yok herhalde dedim ama artık hissediyorum bence var bebisim benimle bi de babalar hisseder eslerinize sorun benim eşim rüyasında da gördü inş gerçek olurbi de hamilelerin hamile oldukları içine doğar derler ya içine doğanlar varmı aramızda?
ben kendi adıma hiç anlamıyorum
İnş öyledir canm insan hissediyor ama uzun sure ugrasinca bu geçerli değil çünkü heray hamile sanıyorsun kendini ama sonuç hüsranbana hamileymişim gibi geliyor