2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tatlım geçen ay temmuz topiğinde çok yazdım hayal kırıklığı oldu o yüzden pek yazmıyom buraya korkuma
pek umudum yok bu aydan
Benim de hiç umudum yok canım sıkma canını :) ama rabbim ol derse olur hz Zekeriyayi 90 yaşından sonra baba yapan hz meryeme babasız bi evlat bahseden bi Rabbimiz var :) eğer doğacak ise yiyecek ekmeği ve içecek suyu varsa olur inşallah :)

rabbim cümlemizi vereceği sağlıklı hayırlı evlatlarla taçlandırsın ..
arkadaşlar herkes aşağıdaki gibi yazsın ozaman bu ay hangi yöntemle hamile kalmayı denemiş
doğal veya iğne..... en azından birbirimiz hakkında bilgi sahibi oluruz.

samyeli112233 samyeli112233 , nesraz nesraz , MarV-el MarV-el , flora_10 flora_10 miami007 miami007 _meLinDa_ _meLinDa_

ve henüz topicte yeni olduğum için adını yazamadım tüm arkaşlar

yaş 27,5 tan 28 :):):) ( 01 ocağa kadar 27 dicem )
sat: 10. kasım
bat : 05. aralık

yöntem : çatlatma iğnesi

Son düzenleme:
Benim yaş 26
Bat 5 Kasım
Sat 2 aralık
Tedavi yok ama yumurtam büyüsün diye ısıtıcı bant kullandım eskiler yakı yaparmis yaa ona dayanamam diye ısıtıcı bant kullandim

Ebissss dayanamiceim yarın sabah bidaha yapıcam test kimse tutmasını beni :KK68:
Samyeli canım ben netten toplu aldım elimde 4 tane kaldı biraz daha geçsin dedim ama sabırsızlığımla baş edemiyorum. Sende netten al bence hem uygun fiyata daha çok alıyorsun.:KK8:
Ay ya çok sevindim çizgileriniz belirgenleşsin inşallah EMI :KK71:

Ay kızlar dayanamayıp bende test yapıcam şimdiiii ..
ya sol bel ve bacak ta ağrı var bugün de ...

MarV-el MarV-el canım sen 26 yaşında ve geç kaldım diyorsan :) bende 27 yi bitirdim 28 le gidiyorum 2,5 yıldır da evliyim..

öyle düşünme millet 40 ında doğuruyor ...

dilekkayra dilekkayra inşallah çizgiler koyulaşırrrr inşallahhh

miami007 miami007 belli olmaz belki de bu defa belirtisiz başlayacak öyle düşünmeee ..

inşallah hepimiz alıcaz güzel sonuçları

_meLinDa_ _meLinDa_ kuzum da bende sizlerde bu topikte sabahlıcaz ağustos ayına kadar inşallah :anneadayı:
:KK200::anneadayı::anneadayı: :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
İnş koyulasir

Ebissss dayanamiceim yarın sabah bidaha yapıcam test kimse tutmasını beni :KK68:
Samyeli canım ben netten toplu aldım elimde 4 tane kaldı biraz daha geçsin dedim ama sabırsızlığımla baş edemiyorum. Sende netten al bence hem uygun fiyata daha çok alıyorsun.:KK8:
Ay ya çok sevindim çizgileriniz belirgenleşsin inşallah EMI :KK71:
Ayy gittigidiyordan mi aldın lamboquick diye bekledikten sonra hep silik çizgi sen dede cikiyormu benim geçen ayda kurduktan sonra silik çizgi çıkıyordu bu yüzden guvenemiyorum o teste ama el mahkum yapıyorum yine

2.çocuk için çalışma
Sat: 1 kasım
Bat: 1 aralık
7 yaşında kızım war
2014 kasım düşüğüm war.
Doğal yol

2.çocuk için çalışma
Sat: 1 kasım
Bat: 1 aralık
7 yaşında kızım war
2014 kasım düşüğüm war.
Doğal yol

maşşallah allah bağışlasın .. 7 yaş hemde :)
şimdi çok geç kaldığımıza inandım vay bize vaylar bize daha birinciyi yapamadık :KK53::KK53:

bu arada allah 2. evlat tadını da nasip etsin

Ahahhâ nokta atışı yaptın kız :KK70:
Canım ordan aldım ama dediğin sorunu ben ovulasyon testinde yaşadım gebelikte direk tek çıkıyor.

X