2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy inşallah burda da kalırız ne güzel olur :)

B
Ben varim canim 16 sinda catlatma ignesi oldum ogun ve 18 i iliski oldu bekliyorum simdi tembeliz ama gecen ayda catlatma ignesi olmustum ben ama tutmadi.Ben meraktan dogru mu diye catlatma ignesi vuruldugumdan 1 gun sonra gebelik testi baktim pozitif falan cikmadi bende onu merak ediyorum niye oyle oldu acaba diye acaba tedavim basarisiz mi oldu ki diye acikcasi hic belirtim yok yine bu ay gecen ayda beliri yoktu bebiste geedi malesef

Bende merak ediyorum bende soyle oldu ama gecen ayda bu ayda aynisini yasadim catlatma ignesi oldugumun sabahi oturup kalkamiyordum bile cok agrilarim oldu kasik bolgemde ve dr a gittim bakti yumurtan catlamis bu catlama agrisi dedi zaten 2 gunede duzeldim

Merhabalar sizleri başından beri takip ediorum sonunda bende kayıt oldum.
Hamiş olanları tebrik ediorum rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah..
Benim gibi hala bekleyenlerede sabır diliorum inşallah bizimde önce göbişimiz sonra kucağımız dolar.
Benim bat 1 aralık, dün test yaptım negatifti. Geçen ay olmadı bu aya bende talibim hayırlısı inşallah..

Bende forum sitesinde okumustum sirf meraktan test yaptim catlatma ignesinden 1 gun sonra ama negatif cikti benimki niye ki yaaa

:) bende 2.üniversiteyi okuyorum ama dışardan 1.orgun du evde oglusuma bakıyorum zaten diye yazildim
Benim 1. Üniversite canım ben birazcık okulu uzattım bölümüm de hocalarim da az buçuk zor olduğu için bitiririm bende açıktan bi daha okuyacak inşallah bünye öğrencilige alıştı bi kere kopamiyor

Bende forum sitesinde okumustum sirf meraktan test yaptim catlatma ignesinden 1 gun sonra ama negatif cikti benimki niye ki yaaa
10. Gün falan yapmıştım ben bende golge 2. Çizgi çıkmıştı nasıl sevinmistim ama tabi sonra hayal kırıklığı

Aynen öyle oluyor ilki karşılaştırmalı edebiyat 2. Türk dili ve edebiyati okuyorum sen ne okuyorsun

HOŞGELDİN CANIM.daha bata var .hep beraber beklicez .benım de 1 aralık.

kızlar eskı topıklere bakıyorum da bazı arkadaşların 9.gunde yapmıslar yumrt.dan.bhgc değeleri 16 faln o cıvarda cikmış.ben 8. günü yapmıştım .ve yuksek cıkmadı .ben galiba hamile degilim .

Bence de ben yüksek lisans da istiyorum okumayı cooook seviyorum.
Öyle güzel :) edebiyatta yüksek lisans çok iyi yaparsın :) benim bu sene son sınıftayim bitecek inşallah bi yandanda kpss çalışıyorum yerlesirsem seneye 2. Üni. İçin temelleri atcam inşallah :)

Merhaba,

Adet gunum 1 gun gecti. Test yaptim negatif adet gelicek gibi de durmuyor cok akinti geliyor beyaz ve seffaf. Belim cok agridi son bi haftadir adet olcam sandim olmadı. O kadar moralim bozuk ki ne adet geliyor ne bebek
Ne oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…