sıkma canını daha 5 gün var adetten 1 gün once çıkmayan adet gününde çıkanlar var illa ki okumuşsundur. ümitvarolmaya devam.Negatif canm
moral bozmak yok dilek ; hergün seni heyecanla bekliycezNegatif canm
Negatif canm[/QUOTe
geç döllenme olduysa hemen çıkmaz.inşallah hamilesindir .hayırlısıyla hep beraber burada hamilelik sürecimizi yaşayalım.
Arkadaşlar merhaba,
yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun ..
bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım. perşembe sabah vurdum cuma ve pazar ilişki oldu .
eğer tutarsa muhtemel doğcacak tarik 16.08 benim doğumgünümle aynı :):)
çok heyecanlıyım ..
benim gibi çatlatma iğnesi yaptıran adet olmayı bekleyen varmı ? bat 05.12 benim
belki ortak belirtilerimiz vardır
lütfeeeennnn olsunnnn benim gibi birisi çok kafam karışık birbirimize ışı tutalım ..
hayırlı olsun .insallah hamilesindir .belirtiler yAŞIYOR MUSUN CANIM?
bende genelde bacak - bel ağrısı olur adet öncesicanım benim normalde adet öncesinde 1 hafta kala başlar göğüslerimin acısı adetle birlikte de geçer.
seninde öyle midir?
bende genelde bacak - bel ağrısı olur adet öncesi
ayy deme öylenormalde adet öncesinde 1 hafta önceden göğüs acıların başlamıyorsa ve bu ay başlamışsa hamile olasılığı yüksek gibi inşallah..
benim adetten 1 hafta once göğüslerimde genelde hassasiyet oluşur o yüzden belli değil hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sen bir test yapsana pek bi umutlandım senden
3 yaşında canım benim kızım. Amin inşallah hayırlıca nasip olmuştur hepimize :)ayy deme öyleerken sanki ya yapıp da negatifi görmeyelim az daha bekleyeyim ya .hepimizinki tutar inşallah senin de 2. dimi? benim 2 buçuk yaşında bir kızım var
@tarcin10 göğüslerimde bende hissediyorum sanki sızlama gibi sanki , inşallah doğru alarmdır
hahahaa illa yap diyorsun3 yaşında canım benim kızım. Amin inşallah hayırlıca nasip olmuştur hepimize :)
1 haftan var di mi bata? cuma sabahı yapıyorsun o zaman 3 tl liklerden
normalde benim bacaklarım ağrır öncesinde göğüslerim de çok hissetmiyodum. bi de olmaz diye kapılmak istemiyorum ama belirtilerle yatıp kalkıyoz durmadan kendimiiz dinliyoz ay bilmiyom çok karışık ..ilkinde ne kendimi dinledim testi 1 hafta geçti de yaptımnormalde adet öncelerinde yaşar mısın göğüs sızlamasını?
normalde benim bacaklarım ağrır öncesinde göğüslerim de çok hissetmiyodum. bi de olmaz diye kapılmak istemiyorum ama belirtilerle yatıp kalkıyoz durmadan kendimiiz dinliyoz ay bilmiyom çok karışık ..ilkinde ne kendimi dinledim testi 1 hafta geçti de yaptımşimdi yerimde duramıyom