- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
sağolasın tatlım.ben de bazen belirti var .bi bakınca yok gibi .göğüs ağrısı var tek6.günde ya da 7rahme iniyor ve beta HCG hormonu salgilaniyor bu sayade kanda ortaya çıkıyor araştırdığım kadarıyla böyle ama döllenme gününü bilmiyoruz canm ama tahmini hesapla çıkıyor
.insaallah canım.az kalmis senin .yarın günün. sabahtan yap derim ..cinsiyetini nasıl anlamıştınOğluma hamileliğimde çok net bir şekilde hamile olduğumu anlamıştım ki,cinsiyetini ve doğacağı günü bile eşime söylemiştim. Ve inanılmaz derecede belirti vardı göğüslerim şiş ve ağrılı, uykudan kalkmak istemiyordum çok başka olmuştum. Geçen ay hiç hamile gibi hissetmesemde günümden 1 gün önce test yaptım ve tek çizgi gördüm çok üzüldüm. Şimdi test yapmak ürkütücü geliyor. günüm geçmeden test yapmak istemiyorum. sanırım en sakin bekleyiş bende sabrediyorum. Sat 29 ekim bat 26 27 Kasım. Hiç belirti yok ama geçen aya göre daha çok umutluyum
sağolasın tatlım.ben de bazen belirti var .bi bakınca yok gibi .göğüs ağrısı var tek
karnında sişkinlik var mı senın?
ayyy artık şu çift çizgiyi goster bize yarınnn ...kendimden çok seni merak ediyor oldum .benim bu ilk ayim .kızım 20 aylık .erkenden nıyet edeyım dedim .ilkinde 8 ay bekledim .hayırlı vakıtte verdi rabbim çok şükür .bunda da hayırlı zaman neyse o zaman olsun diyorum .Sağol canm güzel olacak gibi gerçekten battaniye benim göğüsleri inek memesi gibi sisti ve agriyo aciyo ilk kez böyle oluyo normalde adet öncesi şişlik olur okadar birazda acır var karnında şişlik ve sert valla fort aylık bebek göbeği cikti
ayyy artık şu çift çizgiyi goster bize yarınnn ...kendimden çok seni merak ediyor oldum .benim bu ilk ayim .kızım 20 aylık .erkenden nıyet edeyım dedim .ilkinde 8 ay bekledim .hayırlı vakıtte verdi rabbim çok şükür .bunda da hayırlı zaman neyse o zaman olsun diyorum .
Cok tesekkur ederim. 25 kasimda olmam gerekiyordu. Ayni gun test yaptim zaten.Benimde sat 1 kasim kac gunde bir adet oluyorsun.Hayirli olsun saglicakla kucagina al insallah.
tebrik ederim ne kadar erken çıkmışşş hormonlar baya aktifmiş senin bebişine iyi bak :)Benim sat 1 kasım idi. bugün evde test yaptım pozitif çıktı. :)) Yarın doktora da gideceğiz. Çok tuhaf bir duygu. Hala inanamıyorum
sağolasın tatlım.ben de bazen belirti var .bi bakınca yok gibi .göğüs ağrısı var tek
karnında sişkinlik var mı senın?
yok canım ne 32 yaşlı demek için çok genç bir yaşben 32 yaşındayım evettt en yaşlınız benim gibi duruyorrr :)
kız valla sabırla her gün yapıyorsun maşallah :) daha var ama moral bozmak yokTest negatif canm
Valla ben erkek doğurdu kılların sık oluyor ve çoğalıyor bide çok guzellesiyorsun allah eli ayağı duz versinEtmez miyim dua ediyorum hepimiz için. Allah hayırlısı ile evlat nasip etsin tüm isteyen dileyen annelere babalara.
Aynaya baktım ve kendimi güzel gördüm erkek bebekte anne güzellesir derler.
Günaydın samyeliiiiiiii ikinci cizgi çok ince olmakla beraber var allahım inş gerçektirgunaydınn herkesee...
tarçın gençsın daha. bizim de 32 mize ne kaldı bikaç sene sonra biz de okadar olacaz .sağlık olsun .her yasin ayrı güzelliği var .