2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar eskı topıklere bakıyorum da bazı arkadaşların 9.gunde yapmıslar yumrt.dan.bhgc değeleri 16 faln o cıvarda cikmış.ben 8. günü yapmıştım .ve yuksek cıkmadı .ben galiba hamile degilim .
Canm onlar erken döllenme olmuştur imkânı varmı 6gunde rahme iniyor kanda da en erken ozaman çıkıyor 14. Gün döllenme olsa 6daha 20. Günde kanda gözükmeye başlar oda normal zamanda olduysa bazen kanda daha bile geç çıkıyor umudumuz olsun ama ille olacak diye de bel baglamayalim

Merhaba,

Adet gunum 1 gun gecti. Test yaptim negatif adet gelicek gibi de durmuyor cok akinti geliyor beyaz ve seffaf. Belim cok agridi son bi haftadir adet olcam sandim olmadı. O kadar moralim bozuk ki ne adet geliyor ne bebek
Ne oluyor anlamıyorum :KK43:
İnş bebis vardır bazılarında adetin üstünden 1 hafta geçince idrar testinde çıkıyor beklemek gerek sıkmayın canınızı inş bebis vardır ama çok da kaptirmayalim kendimizi sonra çok uzuluyoruz

Mantıklı inş öyledir Rabbim ol deyiverse de bizim hayallerimiZ de gerçek olsa
Aminnn :) ayy bu ay olsa varya daha ne isteyim ki rabbimden benden çok daha bekleyenler var tabi bunu demek biraz bencillik gibi görünebilir ama 13 aydır bekliyorum artık içim acıyor , cok istiyorum yavrumu :KK43:

Canim kan da baktirsaydin belki geç dollenmedir :)

Kanda baktirinca hayal kirikligi daha büyük oluyor :) bu ay ne zaman yumurtladim hic anlamadim sat 15 ekim zaten kurtaj sonrası adet dongum 40 gune cikti daha ne kadar geç olabilir ki :KK43:

İnş bebis vardır bazılarında adetin üstünden 1 hafta geçince idrar testinde çıkıyor beklemek gerek sıkmayın canınızı inş bebis vardır ama çok da kaptirmayalim kendimizi sonra çok uzuluyoruz

Insallah. Kendimi kaptirmiyorum ama yine de adeti gormedigim icin bi umut kendime dikkat ediyorum. Insallah Allah hepimize saglikli bi evlat nasip eder Rabbim aratmasin ne büyük bir acı :KK43:

Kanda baktirinca hayal kirikligi daha büyük oluyor :) bu ay ne zaman yumurtladim hic anlamadim sat 15 ekim zaten kurtaj sonrası adet dongum 40 gune cikti daha ne kadar geç olabilir ki :KK43:

Insallah. Kendimi kaptirmiyorum ama yine de adeti gormedigim icin bi umut kendime dikkat ediyorum. Insallah Allah hepimize saglikli bi evlat nasip eder Rabbim aratmasin ne büyük bir acı :KK43:
Canim sana tavsiyem inşallah pozitiftir değilse de üzme kendini önümüzdeki ay aklından çıkarmaya çalış yeni uğraşlar ara bi hobi edin ... bizim tek caremiz stres yapmamak olacak bu kadar kişi boş yere söylemiyor örnek olarak söyliyim mesella kitap al , örgü yap , büyükler için boyama kitapları var onlardan al yap , ahşap boyama falan ben şahsen kafamı bunlarla dağıtıyorum inşallah da aklımizdan çıkar çıkmaz bebeklerimiz gelecek :)

Benim kafa dağıtma yöntemin işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim gittikçe de büyüyor
IMG_20151125_233650.jpg

Bende merak ediyorum bende soyle oldu ama gecen ayda bu ayda aynisini yasadim catlatma ignesi oldugumun sabahi oturup kalkamiyordum bile cok agrilarim oldu kasik bolgemde ve dr a gittim bakti yumurtan catlamis bu catlama agrisi dedi zaten 2 gunede duzeldim
Canim seninle irtibatta kalalim ve tabiki bu topikle. . Bat 5 aralık benim .. senin?

Kızlar benim yarın iğne yapalıbir hafta ilk ilişki 6 gün olacak .. Bu aksam eve yürürken sokaktaki kokulardan kusacak gibi oldum

Ya kendime de kızıyorum ama anlayamıyorum psikolojikmi gerçek mi

Çok zor bir durumMuş yaa

2,5 yıldır evliyim ilk defa çocuk yapmaya kalkistik olanlara bak :)))

Oğluma hamileliğimde çok net bir şekilde hamile olduğumu anlamıştım ki,cinsiyetini ve doğacağı günü bile eşime söylemiştim. Ve inanılmaz derecede belirti vardı göğüslerim şiş ve ağrılı, uykudan kalkmak istemiyordum çok başka olmuştum. Geçen ay hiç hamile gibi hissetmesemde günümden 1 gün önce test yaptım ve tek çizgi gördüm çok üzüldüm. Şimdi test yapmak ürkütücü geliyor. günüm geçmeden test yapmak istemiyorum. sanırım en sakin bekleyiş bende sabrediyorum. Sat 29 ekim bat 26 27 Kasım. Hiç belirti yok ama geçen aya göre daha çok umutluyum

Canm onlar erken döllenme olmuştur imkânı varmı 6gunde rahme iniyor kanda da en erken ozaman çıkıyor 14. Gün döllenme olsa 6daha 20. Günde kanda gözükmeye başlar oda normal zamanda olduysa bazen kanda daha bile geç çıkıyor umudumuz olsun ama ille olacak diye de bel baglamayalim
dollenmeden 6 gün sonra kaNDA BELli olur mu?

Oğluma hamileliğimde çok net bir şekilde hamile olduğumu anlamıştım ki,cinsiyetini ve doğacağı günü bile eşime söylemiştim. Ve inanılmaz derecede belirti vardı göğüslerim şiş ve ağrılı, uykudan kalkmak istemiyordum çok başka olmuştum. Geçen ay hiç hamile gibi hissetmesemde günümden 1 gün önce test yaptım ve tek çizgi gördüm çok üzüldüm. Şimdi test yapmak ürkütücü geliyor. günüm geçmeden test yapmak istemiyorum. sanırım en sakin bekleyiş bende sabrediyorum. Sat 29 ekim bat 26 27 Kasım. Hiç belirti yok ama geçen aya göre daha çok umutluyum
İnş tekrar bu güzel duyguyu yaşar regl olmasın canm dua edelim birbirimize yer gök dua üzerine Kurulu

X