2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimde 3aralik c.tesi yapayim diyorum ama korluyorum yine negtiften :KK43:
yooook senin daha çok var şuan yapma 5 gün kalaya kadar yapma bence. 5 gün kalada çıkmayabilir ama çıkan arkadaşlara dayanarak söyleyebiliriz ki ihtimal dahilinde çıkma olasılığı var.

yooook senin daha çok var şuan yapma 5 gün kalaya kadar yapma bence. 5 gün kalada çıkmayabilir ama çıkan arkadaşlara dayanarak söyleyebiliriz ki ihtimal dahilinde çıkma olasılığı var.
c.tesi yapmayı dusunuyorum ama pek belirtimde yok zten :KK43:

bende size birşey söyleyeyim önceki hamileliğimde grupça dua edilirdi liste yapmıştık sureler dağıtıyorduk her gün birbirimiz için dua ediyorduk ... kimin duasının kabul olduğu belli mi olur.... çoğu kişi hamile kalmıştı

Bende Bata 5 gün kala bugün test yaptım negatiff.

Bakalım beklemedeyim

aaa olur mu hiçç söyle kuzum bildiğimiz bişeyse tabikiii

Sanırım topikte kimse çatlatma iğnesi yaptırmış değil o nedenle sorum yanıtsız kaldı arkadaşım..

napalım beklicem ..
inşallah hayırlısıyla bende ağustos annelerindeyim diyebilirim sizler gibi

teşekkür ederim ilgine

Sanırım topikte kimse çatlatma iğnesi yaptırmış değil o nedenle sorum yanıtsız kaldı arkadaşım..

napalım beklicem ..
inşallah hayırlısıyla bende ağustos annelerindeyim diyebilirim sizler gibi

teşekkür ederim ilgine
şuan bilinen 2/3 kişi var kesinleşen onun harici hepbirlikte bekliycez canım.Senin konunu sanırım bilmiyoruz tatlım. o_Ohep birlikte paylaşıcaz öğrenicez.Önceki anne grubumda öğrendik paylaştık yetmedi hediyeler gönderdik yetmedi aynı illerde olanlar buluştuk.:KK4: çok güzel günler göreceğiz inşallah hepbirliktee

birşeyler daha önceki adet dönemlerinden farklıysa hamilelik olasılığını artırıyor gibi.. daha önceki adet dönemlerinde de belirtisiz mi olursun?
Bnim normlde adet donemlerimde mide bulntisi ve gogs acisi oluyo o yuzden pek ayir edemiyorm

Bnim normlde adet donemlerimde mide bulntisi ve gogs acisi oluyo o yuzden pek ayir edemiyorm

diger adet dönemlerinden biraz farklısın demek ki bak belirtin hiç yok. ümitlendirmek istemiyorum biraz sabret inşallah hamilesindir. pazartesi sabahına kadar sabret haftasonu zırtt diye geçiyor zaten ikilemden kurtulursun ... Allahım sabırrr

TEŞEKKÜR ederim umarım hayırlı olur arkadaşım ..

belirti derken dün çok yoğun şekilde sol yumurtalıkta batma vardı... ve dünden beri hala inanılmaz gaz sancısı var ...sadece bu kadar .. arada bir de belim aşağı çekilir gibi oluyor ve üst baldırıma ağrı giriyor sol tarafa

benim sol da çiko kist var .. ve yumurtam sol da oluştu bu ay ..
emin değilim döllenmeden dolayımı değilmi bilemiyorum ...

ama şunu çok merak ediyorum ???????
çatlatma iğnesi yapınca yumurta kesin olarak 36. saat çatlarmı...
çünkü eğer 36. saat çatlamadıysa bu batmalar çatlama ile ilgili olabilir..

ama eğer ilaç etki etmeyecekse gerçekten iğneden 36 saat sonra çatlamayacaksa yumurta neden o kadar verilir ..

yani eğer herşey yolunda gitti ve yumurtam cuma gece 11 de (iğneden 36 saat sonra) çatladı ise biz doktorun dediğine uyduk.
tam verdiği saatte ilişki oldu ..
1,5 gün sonra pazar sabahı bidaha oldu ..
ve benim pazar akşamından beri sol yumurtalıkta ciddi batmalarım var..

bu şekilde arkadaşım ..

eğer çatlatma iğnesi konusunda bilgili olan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim ...
Merhaba canım 3 kez catlatma ignesi vuruldum ben , vücuda yogun bi hormon girdiğinde çok belirti yaşıyorsun catlatma ignesiyle , hamile olsanda olmasanda :KK43: 14. Gün test yap öncesinde yapma çünkü catlatma ignesi yüzünden silik pozitif çıkabilir yaşadım bunu bizzat sonra kırmızılar görünce hüsran tabi.. insallah hamilesindir ama sen :) bu ay fire vermiyelim yaa inşallah :)

Merhabalar :) allahin izniyle insallah bende agustos annesiyim. Bat gunu 12 cikti beta hcg degerim iki gun sonra 180 cikti. İki gunde iki katindan fazla arttigi icin deger cogul gebelik olabilir dediler. Cumartesi kese icin gidecegim doktora. Boyle bisey yasayan ya da duyan oldu mu acaba?
Hayırlı olsun canım :)

şuan bilinen 2/3 kişi var kesinleşen onun harici hepbirlikte bekliycez canım.Senin konunu sanırım bilmiyoruz tatlım. o_Ohep birlikte paylaşıcaz öğrenicez.Önceki anne grubumda öğrendik paylaştık yetmedi hediyeler gönderdik yetmedi aynı illerde olanlar buluştuk.:KK4: çok güzel günler göreceğiz inşallah hepbirliktee

Umarim dediğin gibi olur burada hep mutluluklarimizi paylaşırız arkadaşım

Merhaba canım 3 kez catlatma ignesi vuruldum ben , vücuda yogun bi hormon girdiğinde çok belirti yaşıyorsun catlatma ignesiyle , hamile olsanda olmasanda :KK43: 14. Gün test yap öncesinde yapma çünkü catlatma ignesi yüzünden silik pozitif çıkabilir yaşadım bunu bizzat sonra kırmızılar görünce hüsran tabi.. insallah hamilesindir ama sen :) bu ay fire vermiyelim yaa inşallah :)

Yaşasınnnnnn iğne yapan biri :))
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende ovulasyon neden koyu çıkıyor diyordum ...
Hep beraber bekleyelim ... umut olalım birbirimize inşallah

sıkma canını daha 5 gün var adetten 1 gün once çıkmayan adet gününde çıkanlar var illa ki okumuşsundur. ümitvarolmaya devam.

öyle ama bence bende bebeiş yok hya olsaydı cıkardı :110:
:KK68:
moral bozmak yok dilek ; hergün seni heyecanla bekliycez

bakalım yarın sabah da yazarım

umutlar azalıyoorrr

Merhabalar :) allahin izniyle insallah bende agustos annesiyim. Bat gunu 12 cikti beta hcg degerim iki gun sonra 180 cikti. İki gunde iki katindan fazla arttigi icin deger cogul gebelik olabilir dediler. Cumartesi kese icin gidecegim doktora. Boyle bisey yasayan ya da duyan oldu mu acaba?

hayrılı olsun canm sanki cogul gebelıklerin biraz daha yüksek gibiydi diye hatırlıyorum bi de yüksek bhcg erkek bebek işareti diyorlar canım allah gönlüne göre versin

X