Benimde 3aralik c.tesi yapayim diyorum ama korluyorum yine negtiftennormalde adetten 1 hafta once göğüs acın olmuyorsa ve şimdi varsa seni de cuma sabahı alıyoruz teste :)) bekliyoruz ama ekmeyin
yooook senin daha çok var şuan yapma 5 gün kalaya kadar yapma bence. 5 gün kalada çıkmayabilir ama çıkan arkadaşlara dayanarak söyleyebiliriz ki ihtimal dahilinde çıkma olasılığı var.Benimde 3aralik c.tesi yapayim diyorum ama korluyorum yine negtiften
c.tesi yapmayı dusunuyorum ama pek belirtimde yok ztenyooook senin daha çok var şuan yapma 5 gün kalaya kadar yapma bence. 5 gün kalada çıkmayabilir ama çıkan arkadaşlara dayanarak söyleyebiliriz ki ihtimal dahilinde çıkma olasılığı var.
birşeyler daha önceki adet dönemlerinden farklıysa hamilelik olasılığını artırıyor gibi.. daha önceki adet dönemlerinde de belirtisiz mi olursun?c.tesi yapmayı dusunuyorum ama pek belirtimde yok zten
aaa olur mu hiçç söyle kuzum bildiğimiz bişeyse tabikiiibende ağustos annesi olabilirim aslında ama neden kimse benim sorumla ilgilnemiiiyorrrrrrrr
aaa olur mu hiçç söyle kuzum bildiğimiz bişeyse tabikiii
çıkması sadece bir ihtimal. yerleşme yumurtlamadan 6 ile 10 gün arasında oluyor ya.. seninki 6 günde olmamış olabilir belki....Bende Bata 5 gün kala bugün test yaptım negatiff.
Bakalım beklemedeyim
şuan bilinen 2/3 kişi var kesinleşen onun harici hepbirlikte bekliycez canım.Senin konunu sanırım bilmiyoruz tatlım.Sanırım topikte kimse çatlatma iğnesi yaptırmış değil o nedenle sorum yanıtsız kaldı arkadaşım..
napalım beklicem ..
inşallah hayırlısıyla bende ağustos annelerindeyim diyebilirim sizler gibi
teşekkür ederim ilgine
Bnim normlde adet donemlerimde mide bulntisi ve gogs acisi oluyo o yuzden pek ayir edemiyormbirşeyler daha önceki adet dönemlerinden farklıysa hamilelik olasılığını artırıyor gibi.. daha önceki adet dönemlerinde de belirtisiz mi olursun?
Bnim normlde adet donemlerimde mide bulntisi ve gogs acisi oluyo o yuzden pek ayir edemiyorm
hahahaa illa yap diyorsun
Merhaba canım 3 kez catlatma ignesi vuruldum ben , vücuda yogun bi hormon girdiğinde çok belirti yaşıyorsun catlatma ignesiyle , hamile olsanda olmasandaTEŞEKKÜR ederim umarım hayırlı olur arkadaşım ..
belirti derken dün çok yoğun şekilde sol yumurtalıkta batma vardı... ve dünden beri hala inanılmaz gaz sancısı var ...sadece bu kadar .. arada bir de belim aşağı çekilir gibi oluyor ve üst baldırıma ağrı giriyor sol tarafa
benim sol da çiko kist var .. ve yumurtam sol da oluştu bu ay ..
emin değilim döllenmeden dolayımı değilmi bilemiyorum ...
ama şunu çok merak ediyorum ???????
çatlatma iğnesi yapınca yumurta kesin olarak 36. saat çatlarmı...
çünkü eğer 36. saat çatlamadıysa bu batmalar çatlama ile ilgili olabilir..
ama eğer ilaç etki etmeyecekse gerçekten iğneden 36 saat sonra çatlamayacaksa yumurta neden o kadar verilir ..
yani eğer herşey yolunda gitti ve yumurtam cuma gece 11 de (iğneden 36 saat sonra) çatladı ise biz doktorun dediğine uyduk.
tam verdiği saatte ilişki oldu ..
1,5 gün sonra pazar sabahı bidaha oldu ..
ve benim pazar akşamından beri sol yumurtalıkta ciddi batmalarım var..
bu şekilde arkadaşım ..
eğer çatlatma iğnesi konusunda bilgili olan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim ...
Hayırlı olsun canım :)Merhabalar :) allahin izniyle insallah bende agustos annesiyim. Bat gunu 12 cikti beta hcg degerim iki gun sonra 180 cikti. İki gunde iki katindan fazla arttigi icin deger cogul gebelik olabilir dediler. Cumartesi kese icin gidecegim doktora. Boyle bisey yasayan ya da duyan oldu mu acaba?
Kaç yaşındasin kiyaş kaçtı
en yaşlınız ben miyim yaaa extra duaya ihtiyacım var :)
şuan bilinen 2/3 kişi var kesinleşen onun harici hepbirlikte bekliycez canım.Senin konunu sanırım bilmiyoruz tatlım.hep birlikte paylaşıcaz öğrenicez.Önceki anne grubumda öğrendik paylaştık yetmedi hediyeler gönderdik yetmedi aynı illerde olanlar buluştuk. çok güzel günler göreceğiz inşallah hepbirliktee
Merhaba canım 3 kez catlatma ignesi vuruldum ben , vücuda yogun bi hormon girdiğinde çok belirti yaşıyorsun catlatma ignesiyle , hamile olsanda olmasanda14. Gün test yap öncesinde yapma çünkü catlatma ignesi yüzünden silik pozitif çıkabilir yaşadım bunu bizzat sonra kırmızılar görünce hüsran tabi.. insallah hamilesindir ama sen :) bu ay fire vermiyelim yaa inşallah :)
sıkma canını daha 5 gün var adetten 1 gün once çıkmayan adet gününde çıkanlar var illa ki okumuşsundur. ümitvarolmaya devam.
moral bozmak yok dilek ; hergün seni heyecanla bekliycez
Merhabalar :) allahin izniyle insallah bende agustos annesiyim. Bat gunu 12 cikti beta hcg degerim iki gun sonra 180 cikti. İki gunde iki katindan fazla arttigi icin deger cogul gebelik olabilir dediler. Cumartesi kese icin gidecegim doktora. Boyle bisey yasayan ya da duyan oldu mu acaba?