- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
Sınavım vardı bugün iki tane anca yazabilildim
öğretmen mi öğrenci misin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınavım vardı bugün iki tane anca yazabilildim
Öğrenciyim ben canım :)öğretmen mi öğrenci misin canım
Ayy inşallah burda da kalırız ne güzel olur :)Umarim dediğin gibi olur burada hep mutluluklarimizi paylaşırız arkadaşım
Yaşasınnnnnn iğne yapan biri :))
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bende ovulasyon neden koyu çıkıyor diyordum ...
Hep beraber bekleyelim ... umut olalım birbirimize inşallah
Ben varim canim 16 sinda catlatma ignesi oldum ogun ve 18 i iliski oldu bekliyorum simdi tembeliz ama gecen ayda catlatma ignesi olmustum ben ama tutmadi.Ben meraktan dogru mu diye catlatma ignesi vuruldugumdan 1 gun sonra gebelik testi baktim pozitif falan cikmadi bende onu merak ediyorum niye oyle oldu acaba diye acaba tedavim basarisiz mi oldu ki diye acikcasi hic belirtim yok yine bu ay gecen ayda beliri yoktu bebiste geedi malesefArkadaşlar merhaba,
yeni hamişler hayırlı uğurlu olsun ..
bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım. perşembe sabah vurdum cuma ve pazar ilişki oldu .
eğer tutarsa muhtemel doğcacak tarik 16.08 benim doğumgünümle aynı :):)
çok heyecanlıyım ..
benim gibi çatlatma iğnesi yaptıran adet olmayı bekleyen varmı ? bat 05.12 benim
belki ortak belirtilerimiz vardır
lütfeeeennnn olsunnnn benim gibi birisi çok kafam karışık birbirimize ışı tutalım ..
Bende merak ediyorum bende soyle oldu ama gecen ayda bu ayda aynisini yasadim catlatma ignesi oldugumun sabahi oturup kalkamiyordum bile cok agrilarim oldu kasik bolgemde ve dr a gittim bakti yumurtan catlamis bu catlama agrisi dedi zaten 2 gunede duzeldimTEŞEKKÜR ederim umarım hayırlı olur arkadaşım ..
belirti derken dün çok yoğun şekilde sol yumurtalıkta batma vardı... ve dünden beri hala inanılmaz gaz sancısı var ...sadece bu kadar .. arada bir de belim aşağı çekilir gibi oluyor ve üst baldırıma ağrı giriyor sol tarafa
benim sol da çiko kist var .. ve yumurtam sol da oluştu bu ay ..
emin değilim döllenmeden dolayımı değilmi bilemiyorum ...
ama şunu çok merak ediyorum ???????
çatlatma iğnesi yapınca yumurta kesin olarak 36. saat çatlarmı...
çünkü eğer 36. saat çatlamadıysa bu batmalar çatlama ile ilgili olabilir..
ama eğer ilaç etki etmeyecekse gerçekten iğneden 36 saat sonra çatlamayacaksa yumurta neden o kadar verilir ..
yani eğer herşey yolunda gitti ve yumurtam cuma gece 11 de (iğneden 36 saat sonra) çatladı ise biz doktorun dediğine uyduk.
tam verdiği saatte ilişki oldu ..
1,5 gün sonra pazar sabahı bidaha oldu ..
ve benim pazar akşamından beri sol yumurtalıkta ciddi batmalarım var..
bu şekilde arkadaşım ..
eğer çatlatma iğnesi konusunda bilgili olan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim ...
Bende forum sitesinde okumustum sirf meraktan test yaptim catlatma ignesinden 1 gun sonra ama negatif cikti benimki niye ki yaaaMerhaba canım 3 kez catlatma ignesi vuruldum ben , vücuda yogun bi hormon girdiğinde çok belirti yaşıyorsun catlatma ignesiyle , hamile olsanda olmasanda 14. Gün test yap öncesinde yapma çünkü catlatma ignesi yüzünden silik pozitif çıkabilir yaşadım bunu bizzat sonra kırmızılar görünce hüsran tabi.. insallah hamilesindir ama sen :) bu ay fire vermiyelim yaa inşallah :)
:) bende 2.üniversiteyi okuyorum ama dışardan 1.orgun du evde oglusuma bakıyorum zaten diye yazildimÖğrenciyim ben canım :)
Benim 1. Üniversite canım ben birazcık okulu uzattım bölümüm de hocalarim da az buçuk zor olduğu için bitiririm bende açıktan bi daha okuyacak inşallah bünye öğrencilige alıştı bi kere kopamiyor:) bende 2.üniversiteyi okuyorum ama dışardan 1.orgun du evde oglusuma bakıyorum zaten diye yazildim
10. Gün falan yapmıştım ben bende golge 2. Çizgi çıkmıştı nasıl sevinmistim ama tabi sonra hayal kırıklığıBende forum sitesinde okumustum sirf meraktan test yaptim catlatma ignesinden 1 gun sonra ama negatif cikti benimki niye ki yaaa
Benim 1. Üniversite canım ben birazcık okulu uzattım bölümüm de hocalarim da az buçuk zor olduğu için bitiririm bende açıktan bi daha okuyacak inşallah bünye öğrencilige alıştı bi kere kopamiyor
Ben Elk. Elektronik mühendisliği okuyorum canım :) ikinciyide sosyoloji ya da ilahiyat istiyorum :)Aynen öyle oluyor ilki karşılaştırmalı edebiyat 2. Türk dili ve edebiyati okuyorum sen ne okuyorsun
Ben Elk. Elektronik mühendisliği okuyorum canım :) ikinciyide sosyoloji ya da ilahiyat istiyorum :)
27 yaşın son demleri ocakta 28 nasipse sen?yaş kaçtı
en yaşlınız ben miyim yaaa extra duaya ihtiyacım var :)
Bizim ömrümüz okumakla nihayet bulacak :) ama okumak güzel yaa :)Maşallah sosyoloji benim de gönlümde var bu bitsin bakalım kısmet olur ins
HOŞGELDİN CANIM.daha bata var .hep beraber beklicez .benım de 1 aralık.Merhabalar sizleri başından beri takip ediorum sonunda bende kayıt oldum.
Hamiş olanları tebrik ediorum rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah..
Benim gibi hala bekleyenlerede sabır diliorum inşallah bizimde önce göbişimiz sonra kucağımız dolar.
Benim bat 1 aralık, dün test yaptım negatifti. Geçen ay olmadı bu aya bende talibim hayırlısı inşallah..
Bence de ben yüksek lisans da istiyorum okumayı cooook seviyorum.Bizim ömrümüz okumakla nihayet bulacak :) ama okumak güzel yaa :)
Öyle güzel :) edebiyatta yüksek lisans çok iyi yaparsın :) benim bu sene son sınıftayim bitecek inşallah bi yandanda kpss çalışıyorum yerlesirsem seneye 2. Üni. İçin temelleri atcam inşallah :)Bence de ben yüksek lisans da istiyorum okumayı cooook seviyorum.